• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tack fru e! Kram!

  • Hvidbrud

    Flamman: jag ska nog också låta bli att säga något om hans attityd. ... Grrrr morrrr.... Är han så hungrig får han fan ta en banan och inte låta sitt dåliga humör kombinerar med lågt blodsocker gå ut över dig! Grrrr... Morr....

  • Hvidbrud

    Flamman: Har inte ord. Kramar om. Skickar all styrka till dig nu i vad du hR framför dig oavsett vad som kommer att ske. Kram kam kram! Kom ihåg att DU är värdeful!

  • Hvidbrud

    Blommis: ja, den tråden.... Se vad bröllops-Bella börjat släpa in... Stackars tjej! (om hon nu är på riktigt!)

  • Hvidbrud

    Ja, det får man verkligen hoppas!

    Ha en underbar resa, finaste du! Klart att du blir frisk som en nötkärna i morgon. Så härligt att komma bort lite och få lite omväxling och tanka kompiskärlek! Kram på dig! Ha det nu helt underbart!

  • Hvidbrud

    Jo, ninnis, lilla e har reagerat på mässöingsprutab pch haft över 39graders feber ( får bara nudda örat med termometern och ändå når den så högt!) Alvedon biter inte riktigt helt, så hon har varit som en 9månadersbaby i två dagar, särskilt idag. Vill bara sova på min skuldra och bäras hela tiden och orkar ingenting... Så min rastlöshet har haft fullt upp att göra annat. Elvis var inte så glad för att bli sovd på i 2 timmar, så han buffar runt så hela jag skakas med. (på riktigt!) Min lille brottare som gör nacksving på sig själv!

    Hoppas att du får en underbar helg ninnis! Vad tomt det kommer vara här inne då! Ingen ninnis, ingen blommis och ingen lanovia! Vi andra får se till att fylla på en massa så de har lite att läsa ikapp när de är hemma igen! Eller hur? KRAM!!!!!

  • Hvidbrud

    Flamman. Kramar om. Förstår att du känner dig blank. Ja, vad ska man göra? Ett sånt jäkla läge. Tycker att det ska komma ett rymdskep och beama bort honom. Woops, så var det en ställning som man kan förhålla sig till och komma vidare ur. Men det lär ju inte hända... Kramar om och håller hand, hjärta och inbox öppen vid behov. Du är värdeful, kommihåg att andas och lysna till ditt hjärta och inre röst. Du har svaren, det är bara så svårt att höra vad de är när man står i en jäkla känsloorkan i mitten av en vit skummande fors precis när skogen avverkas med motorsåg omkring en ! Andas.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård