• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har haft finbesök! Vilka fina kvinnor jag känner!

  • Hvidbrud

    Leksi: i början tog vi bort ena sidan av spjälsängen och satte den mot min sida av sängen och mot väggen, så att den inte kunde glida ut. Så låg hon där och sov eller mufflade sig in mot mig. Senare, samtidigt som jag slutade amma, sov jag i gästrummet och maken la henne och tröstade henne på natten. (Spjälsängen sänkte vi och satte på sidan igen) det tog nog 5dagar sen kunde jag komma in i sängen igen oh hon var amningsfri och sov nog 4-5tinmar där utan att vakna. Vi tog INTE upp henne och tröstade henne utan gjorde det i sängen. Man får ha tålamod i några dagar...

  • Hvidbrud

    Fru sy: jo, jag får det ruttet dåligt av järntabletterna. Särskilt om jag tar dem som man ska, mellan två måltider... Sar typ var tredje dag nu isamband med måltid. Dåligt upptag är väl bättre än inget, tänker jag. Annars försöker jag få i mig mycket med kosten. Broccoli och rött kött och brännäslor i smoothien (tack för tipset blommis!). Men blä för järn tabletter! Annars har jag märkt att jag ska på toa-nu när Elvis borrar ner huvudet i bäckenet... Kan ju vara något sånt för dig också? Det blir ju väldigt trångt där inne. Tycker att han borde bestämma sig snart vr han vill bra de nästa 6veckorna, för det börjar kännas rejält när han vill möblera om där inne i sin etta!

  • Hvidbrud

    Ska bjuda in familjen på lördag, vi blir tio st (6vuxna 4barn) och jag kan inte komma på vad jgska bjuda på. Tårta såklart, men till mat... Något som är lätt och gott. Har ni något gott bra recept/tips att dela med er?

  • Hvidbrud

    Fru sy: normalt brukar de ju stanna där nere, men Elvis gillar att cirkulera fortfarand. På TUL sa sköterskan att 90% har vänt sig då vid v 32 och stannar där.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård