• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Välkommen till världen fina fina Mary!

  • Hvidbrud

    Grattis på födelsedagen, villemoa! Hoppas att du får en underbara dag! Kram och grattis!

  • Hvidbrud

    Vad duktig du är Ingis! Åh, längtar efter mina gamla byxor.... fast de är säkert helt omodärna när jag väl kan komma i dem... Ha ha!

    Känner mig sådär rastlös... Inte skönt att sitta, inte att ligga, inte stå, inte sova, inte titta på tv inte läsa. Det kryper i kroppen och jag kan inte koncentrera mig om något. Ska det vara så i 5 v till?

    Nä, jag får väl gå och väcka gubben så han inte kommer försent till jobbet, fast jag orkar nog inte lysna på honom heller...   Vill nog bara hitta en håla att krypa ner i och gråta lite...

    Vknade kl 2 ab mardrömmar om fosterbarn. Ena ungen, av tre, var så ond och elak, Vaknade av att han hotade mig med en sax för att jag skulle låta bli att lägga mig i hur han behandlade sina syskon. han var typ 6år! Var får man allt ifrån? Jag kände mig så handligsförlamad!

    (Förlåt totalt neggoinlägg...)

  • Hvidbrud


    En liten vacker vårblomma till Villemoa på födelsedagen. Denna blev tagen på dagen för två år sedan... Vackraste blomman i världen!
  • Hvidbrud

    Hej!
    Fick ett fikonträd i födelsedagspressent! Det är ca 50cm högt med 5 små grenar och tre jungfrufikon på det. Det står i en liten kruka inne i fönsterkarmen just nu.
    vet någon när jag kan sätta ut det och hur mycket vatten den ska ha? Ska jag planta om den redan nu, eller vänta till nästa vår, för att inte stressa den för mycket? Hjälp?

  • Hvidbrud

    Flamman: kramar om. Nä, känslokyla är 1000ggr värre än -18! Det klarar man inte i längden. Jag hoppas verkligen att det kommer att få relationen på hjul igen! Kram igen!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård