• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Well done leksi!

  • Hvidbrud

    Själv har jag huvudvärk.... Inte så kraftig, men lite.... Kan ju vara för att jag somnade på soffan med soffkuddarna helt fel under mig. Får få maken att trycka lite till och hoppas att den försvinner.

  • Hvidbrud

    Tänk att de snart fyller ett! Grodan och A och ankungen! De kom ju precis! Säger jag, snart tvåbarnsmamma. Vad hände?

  • Hvidbrud

    Hur har du det idag Flamman?
    heloise: Hur gick det på KS? Allt bra?
    Bruttan: har amåttingrna det bättre?
    fru sy: Bakade havreflarnen igår! Mums mums mums! De flöt såklart ut över hela plåten och blev lite sega, men oj, vad det smakade gott! Hade the och kaka dukat till maken när han kom hem från kvällsjouren.

  • Hvidbrud

    Fru E: ett försiktigt grattis! Trippelgnugg+amulett är ingen dålig kombi. Håller tummarna stenhårt nu! Kramar om (och gnuggar lite till!)

  • Hvidbrud

    Inte rusa ut i trädgården på en gång nu! Liten uppdatering hur ni har det i villa Ingis först! Hur leker livet?

  • Hvidbrud

    Här har det varit söööömnlööst.... Råkade sitta uppe allt för sent i går. Fastnade framför en standuppare, som faktiskt var rolig, på tv4komedi. När jag väl kom i säng var klockan över två(!!!!!)(när hände det sist?) tog ett tag att somna och just då tänder tvn av sig själv! Huuuu! Upp och släcka. Kan inte somna om... Jo, precis när e vaknar... Och gallskriker! Maken sover hos henne, men det hjälper ju inte närhon skriker så hon går helt i sin egen bubbla. 1 1/2 timme senare somnar vi alla. Zzzzzz.... Nu snarkar maken pch e klättrar på mig. Hoppas hon sover lääänge så eftermiddagen idag!

  • Hvidbrud

    Det kommer säkert gå jättebra för Busan! De lär sig så fort och situationen är ju inte helt ovan! Det går säkert jättebra ska du se! Ja, alla dessa förkylningar man åker på. Blä! Det är ju bra att din chef har givit dig en bärbar, så samvetet inte gnagar hål i dig gumman! Men lite ska du väl plantera?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård