• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vilemoa: åh, det låter ju helt underbart! Vi pratar om att resa nån gång i september, men vi får se... En 2 åring och en 4mån kan bli en utmaning!

    Godnatt alla finisar! Nu ska valen stranda i sängen.... och njuta av lille killen som dansar breakdance på insidan av min navel! Han är uppe och vänder igen... Blir lite Mozart i blygdbenet i morgon igen kan jag tänka. Nä, nu somnar jag på riktigt! Godnatt!

  • Hvidbrud

    39,9*! Lilla Moa då! Då får man verkligen lov att äta piggelin! Stackars lilla gumman (och stackars lilla mamman! Hoppas att det går över snart och att det inte smittar er andra)
    Kansle bara att be läkaren att kolla på henne, nu när det har varit så mycket sjukdom på det sista.
    På lilla e's dagis har de också haft ovanligt mycket sjukdom denna vintern. Magsjukor från både uppe och nere och vattenkoppor och feber hosta och lunginflammation. Kanske är det för att det varit en lång och kall vinter att barnen inte kommer ut i friska luften lika mycket som vanligt och istället fårvara nära varandra och hosta på varandra?

  • Hvidbrud

    Blä blä blä ninnis! Det är ingen rolig dag alls! Tror nog att isen hinner smälta innan det är dags för dig att köra svarta blixten hemmåt lverlämningstråden Sundet. Kan du inte ta tåget annars och få din man att hämta dig? Och låta bilen stå till måndag? Nä, kanske inte.... Kram på dg iallafall fall och en kram till fru E!

  • Hvidbrud

    Fru sy: jag köpte en i början av amningen när tuttarn var som enormast... Nog mest för att jag hittade en 75j som passade... Så jo, de blir större, men nej, det var inget son jag tyckte var nödvändigt. Hade min graviditets bh och hade amningsinlägg i den som tog det som sprutade... Men att acceptera läget och räkna med att det kommer att vara mjölk typ överallt är nog det smidigaste... Men, en bra amningsbh som ger rätt stöd och är smidig i att öppna och stänga är kanske bra. Tyckte själv att det var lättast att dra upp bröstet ur bh'n...

  • Hvidbrud

    Skulle vänta... Man kan inte ana hur stora de kommer bli när de blir sprängfylda....

  • Hvidbrud

    Heloise: jag tyckte inte att jag han någonting när e var liten. Visst hade jag henne i sjalen ibland så jag kunde gå ner i källaren och stoppa i en maskin. Diska och laga mat hans med i bland, men att få henne att sova (var tvungen att köra henne i vagnen i två timmar utan att stanna...) och amma och försöka sova lite inför nattpasset tog verkligen på krafterna. Visst blev det lättare med tiden och nu kan hon ju komma med ner och tvätta och springa lite i korridoren men att få lov att stå och laga mat och diska i lugn och ro, utan att bli dragen i kjolen, bortputtad eller viljesutbrott med vansinnesgråt och kasta-sig-baklänges-utbrott för att hon vill se vad som händer på spisen och i vasken ser jag fram emot! Snart har man en till... Vojnevojne!

  • Hvidbrud

    Flamman: ja, det kan man väl säga att det är. Olika latinodanserd grundsteg och så kör man olika variationer på det. Har några dvd här hemma, som jag aldrig får tid att köra, men när lillkillen kommit ut och storsnuttan är på dagis, och om jag har fått sova ect ect så ska det bli rutin! Har ju dansat showsamba i många år och jag älskat det latinorymner gör med min kropp och mitt sinne! Det borde ju komma zumba wii kan man tänka!

    kramar om er, hela bunten och ska kolla in dina länkar Flamman. Ninnis: v 26! Heja mini! Längtar efter att få se den lilla magen!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård