• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu tar jag fram den djupaste sucken jag har  *SUUUUCK*
    För att? Råkade hitta ännu en överlämningstråd...{#emotions_dlg.djavulsk}

  • Soldemor

    Tips: För alla bak- och godisfantaster finns där en tävlingstråd där man skall lämna recept på julgodis! Den heter "DET stora julracet" och har dagens datum!

  • Soldemor
    Soldemor skrev 2011-12-08 10:19:10 följande:
    Nu tar jag fram den djupaste sucken jag har  *SUUUUCK*
    För att? Råkade hitta ännu en överlämningstråd...{#emotions_dlg.djavulsk}
    ...och DÄR kunde jag inte låta bli längre, utan slängde mig dödsföraktande in i debatten!
  • Soldemor
    muggles skrev 2011-12-08 12:54:22 följande:
    Solde: att du orkar! Man kan nog inte omvända alla dessa amerikaniserade brudar... (som jag förmodar att det handlar om utan att ha läst tråden el dina åsikter).
    Egentligen gör jag inte det, men samtidigt vill jag inte att de skall få stå oemotsagda. Jag vill visa att vigslar i kyrkan inte är något som brudarna (det är ju oftast de) inte kan styra och ställa över enligt eget huvud. Det hade kännts bra om man hade haft stiftet i ryggen, om det hade kommit en rekommendation att inte ha dessa överlämningar.
  • Soldemor
    muggles skrev 2011-12-09 10:12:12 följande:
    EA: nu har ännu fler dagar gått säger jag till dig också! 11 dgr kvar... Sparade ner ditt recept utifall att jag skulle få tid att göra några katter i år. Hittills har det blivit egenstekta pepparkakor gjorda på Maxis egna deg (rekommenderas, väldigt goda!) och egen ischoklad. Man får vara nöjd med det lilla...
    Hur steker man pepparkakor? Lägger man deg i en panna? Låter som något som skulle vara helt perfekt för totalt mat- och bakningsokunniga prästen! Eller har jag missförstått?
     *ser mig själv fiffa med en deg i stekpannan medan ljuvliga dofter sprider sig i lägenheten*
  • Soldemor

    Nu skall jag på sorgesamtal inför begravning nästa vecka, sedan tänker jag hålla helg; sista lediga helgen i år!! Det får firas på IKEA och med tvättstuga, jag är verligen en festprisse!

    Kramar alla, hårt och länge!

  • Soldemor

    Tack Lanovia för förlossnigsberättelsen! Alltid kul att höra hur andra haft och gjort!

    Var på morgonbön i Ingis håla på vägen till jobbet idag, och när jag körde därifrån, var det stor poliskontroll med alkotest. Smart att ha det en luciamorgon! {#emotions_dlg.djavulsk} 

  • Soldemor

    Flamman: Nu tänkte jag försöka säga något klokt som tröstar, men efersom jag inte kommer på något jättebra, så håller jag istället om dig och tar fram en ask med utsökta chokladpraliner. Choklad har ofta en bra och lite tröstande effekt. Egentligen sitter du inne med alla svaren redan och även om du vet att det här så småningom blir till det bästa, så är det ju helt naturligt och självklart att du sörjer allt det fina ni har haft. För det har ju inte alltid varit jobbigt. Jättekram på dig!

    Nu är det mörkt ute, riktigt "puget" för att tala skånska. Men håll ut, om åtta dagar blir det inte mörkare! Det vänder ju snart!

    *börjar lite diskret (och kanske en smula hädiskt) att vissla en vårsång*

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-12-14 11:06:08 följande:
    Ninnis: Härligt med besök!

    Blomman: 95 bast är respekt!

    Heloise: hur gick glukosbelastningen?

    Mugglan: tradigt med osynkade sovtider på busungar o mamma...det sliter verkligen.

    KRAAAAM på er alla
    Krram här med! Ta inte med någa kräksbacillusker på glöggen, snälla!
  • Soldemor

    ...och när man går och handlar i vår lilla ICA i byn där jag har mitt kontor, så kan det ju alltid hända att man plötsligt står i kassakön bakom Per Gessle, typ...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård