Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi, TACK! och grattis lilla A såklart! Det sa jag nog aldrig.


    Mugglan, jag förstår. Det är lite som när vi var inne för blödningar flera ggr och fick stanna över natten och det hette "slutar det inte inatt, så snittar vi imorgonbitti". Alltså ställde jag in mig på att knappast gå tiden ut, och de sista veckorna blev därför helt gruvligt långa.


    Eller att jag lyssnade för mycket på trebarnsmamman som sa"när man väl får krysta är det bara skönt. Som att äntligen få skita". Vilket innebar att jag inte laddade mentalt för den sista jävliga biten då man är utspänd som max och allt verkligen gör O-N-T. Jag fick nästan panik för första ggn under hela arbetet. För jag trodde något var fel.


    Det där med mental uppladdning betyder så mycket! Klart du inte kunnat ladda helt och fullt för det, när du istället lagt hela arbetet på att hatera en väldigt tidig förlossning. Med alla tunga delar av det rent fysiska på sluttampen dessutom och så rubbad som man blir av sömnbrist, så är du väl rätt skör och less nu.
    Man brukar vara det. Även utan att ha gjort din resa.
    Hoppas du kan hitta lite kraft att ladda om och tänka nytt, så du hittar en harmoni inför upploppet.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Hvidis, har du BF idag? Eller var det den 7? Tyckte jag såg något om slempropp och molvärk?


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Hvidis, nä, värmebölja klarar man sig utan när man är höggravid!
    Spännande som ayttan är det ju nu iallafall, med trådbebisar så nära inpå. Du MÅSTE rapportera varje dag nu-och Mugglan med!!!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Nähäpp! Imorgon ska jag träffa läkaren och min F-kassehandläggare för att diskutera mina framtidsutsikter. Då är det ju fint om man sovit en liten smula. Och helst kan man få ha sluppit huvudvärken en natt också och vakna lite klarskallad och med på noterna.

    Jag är rätt säker på att jag dippat i mina värden nu, eftersom allt är precis tvärtom mot förut, bla är jag helt galet trött hela tiden. men som vanligt väntar jag på provsvar. Och de svaren gäller ju hur värdena låg INNAN påsk. men det ska bli intressant att få ansikte på handläggaren. Hon har hittills givit ett väldigt gott intryck.

    Natti!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Ninnis, hör av dig till Bt och anmäl det där användarnamnet och visa mailet. Det dä rr kan ju vara vad för porrgrej som helst och har inget på det här forumet att göra. Jag lovar att personen försvinner ögonaböj.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Ja, jag kikar in mest för att ni inte ska tro att jag trillat av pinn eller så.
    Jag har bara migrän och spänningshuvudvärk i en skön (ironi) coctail. Eller longdrink ska man kanske säga, då det idag är inne på dag 14.
    Jag har inte tid med huvudvärk, för jag ska njuta våren och det göres bäst utomhus, och då passar det dåligt att inte tåla ljus.
    Men en del har jag varit ute ändå, framåt eftermiddagarna och med solglasögon. Cool
    Allt får gå i mycket sakta mak och det blir sannerligen inte mycket gjort av allt som skulle behöva göras. Men det får vara så så länge. Sjukgymnastiken är lånsiktigt bra för att bli av med detta och kortsiktigt så har jag kontaktat läkaren, för någon slags medicin som är mer drag i än Ipren måste jag nog ha trots allt, när det blir så här ont.

    Förutom det, så är det rätt bra här. Ska träffa F-kassehandläggaren igen imorgon, plan för rehab pågår och nästa vecka börjar vi valpkurs med vovven. Och min magnolia, den jag planterade på Morsdag förra året, har fem stora underbara blommor.

    Noterar att bebbarna jag kikade in efter, fortfarande tycks vara inneboende?
    Apropå trängsel, så Daa; min son sov länge just så-båda armarna rakt ut som ett T och det såg ut att tänkas "ÄNTLIGEN"

    Flamman, har du någon sådan där låneförsäkring? Dvs att om en av er dör, så löses halva lånet? för isåfall är jag inte främmande för att smida en plan för det perfekta försvinnandet av en viss person.Demon Jag tror mig ha andra partners in crime här att välja bland, och det finns både soffor och traktorer att tillgå. Och vapen.
    Skämt åsido; lås din sovrumsdörr. Eller ännu hellre: byt alla lås i huset och ställ en kartong med hans pick och pack utanför. (Eller elda upp skiten.)  Enough is enough.
    Fast när han väl fattar det, så lär det väl braka loss totalt. Har du kontakt med någon kvinnojour? jo, för här får du nog försöka ligga steget före-när han väl får spader på allvar, då lär du behöva kunna ta dig därifrån snabbt.  Jag vet att jag låter dramatisk, men jag tycker det pekar åt väldigt allvarligt håll. "han skulle aldrig..." känns liksom inte trovärdigt. Han verkar kunna precis vad som helst, det arma kräket till ursäkt för en man. (Sorry, men det har han sparat ihop till nu)

    När det gäller bodelning efter skilsmässa, så kan du ju ringa en advokat och ställa frågan just vad gäller kontantinsatsen och vem som står på vad.
    Står ni båda på halva huset var, så är jag dock tveksam till om det spelar roll vem som betalat vad vid köpet.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Notering:

    Det är smärtsamt att konstatera hur många vi är med erfarenhet av män som inte är män utan trasiga, våldsamma och destruktiva stackare som inte går att leva med. Omöjlingar.

    Det som i mitt eget liv gjorde mest ont, var att tvingas inse, att människan var fullt möjlig att älska-bortom sans och vett och av hela hjärtat. Men att det omöjliga låg i att leva tillsammans. Och att det inte går att älska honom hel, med mindre än att han själv är den som tänker göra det jobbet.  Älska sig själv. Sluta fred med sig och världen. Ta ansvar.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Hvidbrud skrev 2011-05-11 21:27:58 följande:
    Blommis: note till notering: Word! Inte kan man älska någon hel och ack vad ont den insikten gör och hur svårt det är att erkänna! Man måste rämna mitt i tu för att bli hel.
    Ja, och stå där, med all sin kärlek alldeles för sig själv och till ingen som helst nytta. På avstånd.
    För att inte begå det egna misstaget att inte ta ansvar för sitt eget liv och överlevnad.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Men jäklar! Jag har ju inte sagt godnatt till min son! SkämsSkäms
    Vad sysslar jag med?

    kommer strax!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård