• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Syrinx skrev 2011-11-02 22:02:45 följande:
    Sjalbild i mitt galleri, om du vill kika Fru Sy!
    Nu har jag varit inne och kikat, superfin sjal!!

    ja, vad stickar jag? Just nu hinner jag inte med så mycket... men det ligger lite pågående projekt här bla, sittunderlägg som skall tovas i tvättmaskinen sen, ett virkas gosedjur(som jag bara har ett öra kvar på, annars gjordes den färdigt kvällen innan Orvar föddes. Så hade han väntat en dag hade den säkert varit färdig) mönsterstickade sockor har jag några på gång också, sockor är min stora passion när det gäller stickning. Gärna i egenfärgat garn. Jag brukar färga med äggfärg, har du testat det? Och sen små stickor typ 1,5 el 2mm oxh sen mönsterstickoning på det. Oj nu blev det "insnörat" här
  • Fru sy
    Fru Bygg skrev 2011-11-03 10:38:40 följande:
    Ja, ja, ja! Kom och bo i Helsingborg! Tänk va roligt!
    Tror du man kan flytta med vårt hus? Jag är väldigt förtjust i det!
  • Fru sy
    MSW skrev 2011-11-03 11:31:39 följande:
    17/11 är BF.. Så typ två veckor kvar idag..
     Det är min man födelsedag! Han fyller desutom 30 i år.  17:e är ett bra datum, om du frågar oss "familjen 17" Vi har ju alla lyckats pricka in 17:e, fast i olika månader.

    Nu ska vi iväg på babysång
  • Fru sy

    Ja, nu blev det mycket plusjagande här... och säkerligen ett par barn sådär framåt sommaren nästa år. Spännande tider som väntar här i tråden.  

  • Fru sy

    *Håller tummarna för Ingis och Heloise. Och för Fru E oxå såklart*

  • Fru sy

    Förresten så kom mannen hem tidigare idag. Vi har haft en mysig kväll och jag har fått en stund vid symaskinen. Så nu känns livet gött igen, konstigt hur fort det kan vända Annars har Orvar och jag hunnit med att baka kladdkaka (blev så sugen efter att du bjudit runt här fru bygg) tagit en promenad och fikat inne hos grannarna. Deras barn och barnbarn var hemma så det var många som ville hålla Orvar. Sen har vi varit på sången. Tror att det var precis vad jag behövde, komma ut och träffa lite folk. Har varit mycket hemma denna veckan och då tröttnar både Orvar och jag på det. Och sen besvikelsen att inte kunna åka till Fru Bygg i tisdags. Det var nog det som gjorde att jag kände mig nere igår. Efter en sådan här dag tycker jag att vi borde få sova gott i natt.

    Nu ska jag ta tag i att plocka iordning det som behövs inför begravningen imorgon. Blir ju plötsligt mycket mer som ska med nu när Orvar vill ha "riktigt" mat. Vi åker rätt tidigt imorgon, och kommer hem sent så det är många mål som ska fixas under dagen. Ha de så himla mysigt och roligt hos Ingis imorgon. Snacka lite för mig oxå!

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-11-05 19:45:30 följande:
    Idag har vi varit hos makens mormor tillsammans med svärmor. Mini passade på att rulla runt ett helt varv för första gången (rygg-mage-rygg)
    Duktige Mini som rullade ett helt varv. Roligt att det hände när ni var hos makens mormor... det känns ju som man kommer ihåg precis när det hände då. Orvar rullade runt första gången när hans morbror med tjej var hos oss, det kommer man liksom ihåg även om man inte kommer ihåg preci när det hände
  • Fru sy

    Ingis: Trist med minus. *Fortsätter hålla tummarna och hoppas på att du räknade fel på ngn dag*

  • Fru sy

    Vi har haft en jättemysig helg! Så härligt med tid ihop hela familjen, det var precis vad jag behövde! Igår var mannen ute några timmar, sedan städade vi av huset. Skönt att börja veckan med ett rent och fint hus, då behöver jag inte känna att jag ska städa här i veckan. Idag har vi varit och kollat på badrumsinredning, suttit och bläddrat i massor inredningstidningar samtidigt som vi fikat och druckit vin. Mysigt helt enkelt! Och så roligt att sitta och skissa på hur vi tänker oss ovanvånigen.

    Förresten så vill Orvar knappt amma längre, vi har fått gå upp och fixa välling de två senaste nätterna då han inte ens velat ta bröstet på natten. Mjölken sinar ju nu när han inte vill amma så är nog bara en tidsfråga innan det är helt slut. Men eftersom han bara biter i mina tuttar nu kanske det är lika bra. Får vara glad att han gillar mat och att jag lyckades amma till han är nästan 7 månader. Nu får ju kroppen lite mer tid på sig att inse att det är bra med en cykel...

  • Fru sy

    *Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra för fru E idag! Och att det bara var något fel på testet igår! Fortsätter hålla tummar och tår för Humle och Dumle*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård