• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Bygg skrev 2011-09-01 11:41:35 följande:
    Åh, nu vet jag ju vad jag skulle köpt! Ett par byxor med bil/grävmaskin på från Fru Sy. Typiskt, varför har jag inte kommit på det tidigare.... Jaja, det blir lite väl tight nu, så jag får leta reda på ngt annat..
    Ja, nu blir det lite tajt... får bli en annan gång
  • Fru sy

    Min förra inlägg kom ju extrem olägligt där... men jag höll på att läsa igenom det ni skrivit.

    Flamman: Håller med Blomman i det hon skriver. Se till att fixa folk som finns där och stöttar dig!  Många stora kramar till dig.

    Nu ska jag köra en snabbstädning här, mina föräldrar kommer på fika om en timme...

  • Fru sy

    Kikar in och säger hej! Här är det förkylt som bara den... började med mannen påvägen hem från Stockholm förra helgen, han kände sig bättre i morse men då vaknar jag med skitont i halsen och ingen röst. Även Orvar är lite förkyld, sov som en kratta hela natten, skulle ligga mot mig för att komma till ro. Jag hade massa roligt inbokat denna veckan, men har fått boka av första halvans planer iaf. Tur i oturen att vi inte stannade och hälsade på hos en av trådtjejerna förra helgen, ahde ju inte varit kul att smitta ner er.

    I fredags var vi på babysim första gången, Orvar tyckte det var superkul och sprattlade som bara dem.. ska bli mysigt att gå på det 10 veckor framåt nu. Hoppas Orvar fortsätter gilla det.

    Förresten får jag tänka efter hela tiden nu vad jag skall kalla sonen, konstigt med han känns inte som Orvar längre

    Nej nu är det sängen som gäller, hoppas jag kan titta in till er i morgon. Saknar er!

  • Fru sy

    Massa grattis till Fru Bygg med familj!! Tänk att er andra lilla prinsessa kommit nu!! Underbart att allt gått bra, men vad fort det gick! Ska bli roligt att få höra lite mer om förlossningen när du orkar berätta!!

  • Fru sy

    Precis hemkommen från mitt första träningspass på typ 10 år... (jag kan faktiskt inte komma ihåg sist jag tränade...men mannen sade att jag inte tränat medans vi varit tillsammans) Och det var faktiskt riktigt roligt!! Körde ett pass med afropower, jag orkade mycket mer än vad jag trodde och längtar tills nästa veckas träning   

  • Fru sy

    Fru Bygg, vad roligt att få läsa om förlossningen!! Tack för att du delar med dig. Ska bli spännande att få veta vad hon ska heta sen när ni bestämt er.

  • Fru sy

    Hej tjejer!! Oj vad ni skrivit, jag hinner inte med riktigt längre. Här är det fullt upp, som vanligt nu känns det som... men det är roligt!!

    Heloise: Jag håller tummar och tår allt vad jag kan för att det ska bli ett plus för er!!

    Fru Bygg: Vad jobbigt med amningen och att du inte får sova. Hoppas det blir bättre snart. Jag har inte några tips att ge riktigt så jag skickar ett helt gäng med kramar ist!!

    Hoppas ni har det underbart roligt hos Blomman i helgen. Det hade varit så roligt att vara med där, men gick inte att få ihop den här helgen.

    Tänkte ju jag ska ta mig ner med Orvar till Fru byggs stad, visst var det så att ni andra tjejer där nere oxå har möjlighet att ta er till "hennes stad" ? Jag har börjat kolla lite på veckorna framåt och nästa vecka är helt full, veckan efter ska Orvar vaccineras på tisdagen så då vågar jag inte boka in något de nämsta dagarna där. Och mitten av veckan efter åker jag och Orvar till mina föräldrar och stannar nästan en vecka. Så då är vi alltså framme i början av november! För mig passar tisdag eller onsdag klart bäst...hur är det för er andra där nere? 1, 2, 8 eller 9 november... något datum där som skulle passa?!? Det är ju ganska länge, men känns som det behöver planeras in så det inte bara rinner ut i sanden.

    Nu ska jag se om jag kan sy lite inför höstmarknaden som är nästa vecka

  • Fru sy
    Daa skrev 2011-10-01 11:54:48 följande:
    Hej, Fru Sy! Axel har på sig nya byxor. De är jättefina!
    Vad roligt!! De är lagom då? Alltid kul med något kort sen, så jag får se de på Förlåt att det tog sådan tid
  • Fru sy
    Syrinx skrev 2011-10-01 13:15:29 följande:
    Hej Fru Sy, förresten!
    Hej tillbaka!! Nu ska jag försöka klippa ut ett gäng mössor medans Orvar är i hoppgungan och skriker av glädje
  • Fru sy

    Kikar bara in och säger hej! Tack för fikan i måndags Lanovia, så roligt att få träffa dig och söta E. Nästa gång jag kommer upp får det bli fika igen

    Nu måste jag återgå till alla måsten här medan Orvar sover. I eftermiddag ska vi på sång och ikväll är det träning för mig igen

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård