• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Villemoa skrev 2011-05-12 21:00:54 följande:
    Fru sy: det kan vara så att Orvar är inne i en utvecklingsfas. Har för mig att den första är vid 5 veckor och då kan de bli lite kinkigare. Det finns en jättebra bok om de sju utvecklingssprången under det första året; "Växa och upptäcka världen". Den är jättebra så den kan jag tipsa om!
    TAck! Det var precis ett sådant boktips jag tänkte fråga om men glömt. Vi har pratat om att köpa en bok om barnsutv men visste inte vilken vi skulle satsa på. Skall beställa den nu på en gång!
  • Fru sy

    IIdag var det härliga överraskningar här när man tittar in! Tre små bebisar födda!!!!!

    Massa grattis till Hvidis med familj och Muggles med familj!!

  • Fru sy
    Norrskensflamman skrev 2011-05-17 08:17:07 följande:
    God morgon! Hur har ni det idag då?

    Här har det regnat. Är grått och mulet och 3 grader varmt.

    God morgon Flamman! Här är det bra, men trist väder. Orvar och jag är uppe lite tidigare idag för vi ska ta oss till stan och fika med en kompis och hennes lilla dotter. Troligen blir det lite barnklädesshopping oxå Första gången jag och lillkillen åker till stan själva, vi har bara varit på bvc innan så ska bli lite spännande!

    Massa kramar till dig Flamman! Tänker på dig i mängder...

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-05-17 09:40:38 följande:
    Fru Sy, spännande med stadsbesök på egen hand Är det "min" stad ni ska till?
    Japp det är "din" stad jag varit i, eller vi var inte inne i centrum utan på ett nyöppnat köpcenter precis utanför. Det blev en hel del shoppat till lillkillen Och han va så duktig, sov sött i vagnen hela tiden. Ammade honom en gång och sen fortsatte han sova sött. Duktig kille!
  • Fru sy
    muggles skrev 2011-05-17 16:53:18 följande:
    Dubbelamning nr 2 avklarad - går bättre och bättre! Tjejerna suger jättebra, vikten har stabiliserats, mina värden har äntligen vänt uppåt. Kanske hemgång snart...
    Vad härligt det låter!! Du är så duktig!!! Tänk att ni har dem hos er nu...
  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-05-18 21:16:49 följande:
    Tack muggles! Duktig du är! Ibörjan är det nog aldrig nog för de små, Elvis kunde suga 24/7 om han fick lov! Jag har precis beställt en ny bh på ebay. Jag får typ sex bröst i alla mina gamla, så nu beställde jag en ha ha ha 75k!!! Ha ha! Passar inte den så vet jag inte vad jag tar mig till? Knyter ikeapåsar om halsen eller nått!
    Ja, skit vad stora brösten blir. Jag köpte mig en amningsbh innan han föddes som jag tyckte var stor, men den täcker inte ens halva brösten idag. Men hittade en på Lindex i 75 DD som funkar bra, köpte den i svart oxå igår så nu ska jag klara mig tänkte jag. 75K... jag som tycker mina är stora

    Jag är oxå nyfiken på namn på Elvis, du får gärna inboxa mig om du har lust!
  • Fru sy
    muggles skrev 2011-05-18 17:56:51 följande:
    Jag lade just till båda tjejerna alldeles själv Börjar bli kaxig nu hehe. Dock tycker de att det kommer för lite och gnäller. Inga spända bröst här inte... Men jag kämpar på... Har inte läst ikapp, tänkte göra det hemma på datorn. Vi har den visserligen här men jag hinner inte. Har dock förstått att Hvidis ploppat -stort grattis!
    Duktiga du!! *Håller tummarna för spända bröst hos dig oxå då*
  • Fru sy

    Villemoa: Fina bikini, klart du kommer vara fin i dem på stranden!

  • Fru sy

    Bärsjalen jag köpte på tradera kom igår och idag har vi testat den, Orvar verkr gilla den. Han var ledsen men somnade på ett ögonblick när jag satte i honom. Kunde tom sitta vid symaskinen med honom på magen

    Nu är det en liten som vaknar här och vill ha mat. Får titta in imorgon igen

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-05-19 07:49:40 följande:
    Fru Sy, vilken bärsjal blev det? Jag är också lite sugen på det. Härligt att Orvar verkar gilla den.
    Det blev en Tricot slen. Köpte den på tradera för 300kr, den är i mkt fin skick och under halva priset så det känns bra. Orvar somnade i den nu på förmiddagen oxå
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård