• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    God morgon tjejer!
    Har inte hunnit läsa, slänger bara in en liten fråga och hoppas någon kan svara. Skulle vilja köpa en barnbok som handlar om "morfar", som Orvar skulle kunna ge sin morfar nu när det är farsdag. Tänkte att morfar och Orvar kan läsa den ihop sen när de träffas. Nu är jag ute rätt sent, men det gör ju inget om paketen kommer på posten om några dagar... Hittar dock inget bra när jag söker. Är det någon som vet en bra barnbok som handlar och en pojk och hans morfar?

    Kramar

  • Fru sy

    *Massa kramar till dig Flamman* Tur att flickorna har en sådan fantastisk mamma!!

  • Fru sy

    Nu ska jag stoppa min son som är påväg bort mot hundmaten, sen blir det en promenad med vovven. Hoppas på att Orvar sover en stund för jag skulle vilja sitta vid symaskinen lite innan det är dags för babysång i eftermiddag och sen gympa för mig ikväll  

  • Fru sy
    MSW skrev 2011-11-10 09:55:57 följande:
    Flamman: det är inte klokt vad ni behöver stå ut med! Kram!

    fru sy: skulle du inte kunna kolla med någon bokaffär eller bibliotek om de har något tips på bok?

    Ninnis: A blev 3 i augusti så han är juh stora killen!

    har varit hos bm idag och allt såg bra ut! Om bebben bara kan få lite fart ut så hoppas jag att jag inte behöver gå dit på nästa veckas tid! Jag är däremot väldigt hängig, misstänker feber, så nu ska jag försöka sova en stund!
    Var i stan igår, så nu åker jag nog inte in de nämsta dagarna. Dumt att jag inte kom på det förrens igår em. Hittade en bok som heter "Min morfar och isbjörnarna" kanske ska ta den, det är ju iaf e bok som de kan läsa tillsammans. Ska kolla upp den du tipsade om oxå Hvidis... kanske kan vara en julklapp annars  

    Skönt att det såg bra ut hos bm, jag tror att bebisen kommer den 17. När är tiden nästa vecka? Hoppas du får sova en stund och att du känner dig bättre sen.

    Nu har jag varit ute och gått lite, sen försökte jag elda i pannan. Men den behöver tydligen sotas ur, för det bara rök in och det hinner jag inte nu. Så det får mannen göra när han kommer hem.

    Nu ska jag passa på och sy medans Orvar sover... 
  • Fru sy

    Förresten så finns det en bok i samma serie som heter "min farmor är en gorilla" kanske skulle passa bra på Orvars farmor

  • Fru sy

    Villemoa: Grattis till E på hennes födelsedag!!!! Massa kramar

  • Fru sy

    Massa grattis till er MSW!! Vad underbart att er lilla tjej har kommit nu! Jag är oxå nyfiken på namn, om du kan tänka dig?!

  • Fru sy
    Daa skrev 2011-11-28 13:14:23 följande:

    När parvlarna var förkylda och förkylda och förkylda på ett sådant sätt att jag inte ville att de skulle träffa andra småttingar kände jag mig mer och mer isolerad för varje mammafika och öppen förskola jag missade. Så skönt det var när vi äntligen fick träffa lite folk.


    Precis så känner jag nu! Vi missade allt roligt i förra veckn och det ser ut att bli samma denna vecka. På fredag när mannen är hemma ska jag iaf åka och handla så jag får se lite folk... Orvar har fortfarande feber, har haft de en vecka nu. Och en hemsk sådandär slemhosta. Vi var inne på barnakuten igår och de tror att det bara är ett virus men ska tillbaka på torsdag om det inte är bättre.

    Nu sover han gott i vår säng, jag borde nog göra han sällskap för nätterna har varit lite kämpiga sedan han blev sjuk.
  • Fru sy
    Fru Bygg skrev 2011-11-28 13:48:30 följande:
    JA!!!!
    Om vi tar en dag när maken jobbar hemifrån så kan jag ju ha bilen och komma ner till dig lättare. Vi får hitta en dag i nästa vecka! Ninnnis, du kan väl också komma!! *lockar!*
    Jag vill oxå! Men nästa vecka kommer min mamma så det ska bli mysigt att umgås med henne. Jag funderar på om jag tar tåget ner till Malmö någon dag efter jul och nyår. Skulle det funka att ha en dag/några timmar på stan då med några av er? Kanske shoppa lite på rean som brukar vara efter jul?!?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård