• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis: Ni är så välkomna, vi kan ju mötas upp här kanske... Så du känner redan liten i magen, vad häftigt!! Härligt att allt såg bra ut!

    Ninnis: Vad spännande att ni ska köra igång syskonförsök nu! En av mina mammalediga kompisar här är gravid igen, de ville ha tätt men det blev lite tidigare än vad hon tänkt sig men det är superglada!! Blir bara 14 månader mellan deras barn. Det gjorde ju att jag såklart blev ännu mer sugen på att påbörja syskonförsök. 

  • Fru sy

    Hur har det varit för er när indianerna kommit tillbaka? Jag fick ju besök av dem innan jul precis, 2 månader efter jag slutat amma. Men sedan har det inte kommit igen... är det konstigt tror ni? Blev ju så glad när det kom igång av sig själv!

    Jag har problem med min galla, de senaste två veckorna har jag vaknat varje natt och haft gallstenskänningar även anfall några gånger. Har suttit i duschen några timmar en del nätter för det är de enda som hjälper mot det onda. Idag tog jag tag oc ringde till VC, fick tid på måndag em. Så blir väl operation framåt här kan jag tänka. Är ju inte sugen på det men man har väl inget val.

    Nu stängs snart elen av här, elektrikern ska flytta ner elskåpet till nedervåningen. Renoveringen går framåt med stomsteg... börjar se slutet på det nu och det blir så bra!!!

  • Fru sy

    Vad jobbigt det är att inte få sova, hoppas att både vovvar och barn sover bättre om nätterna snart! E sover rätt okej nu, men vi känner att det börjar bli dags att försöka få bort vällingflaskan på natten. Det får bli när vi flyttar upp och E får eget rum. I natt är det första natten på två veckor som jag inte vaknar och har kramp i magen, lät bli mörk choklad igår så verkar vara det oxå jag inte fixar


    Ninnis: Vad var det som gjorde att ni var sugna på en hund till, sällskap till den förste? Eller kände ni att ni hade massa tid över


    Jag är sugen på att åka ner till er, hur har ni det näst nästa vecka? Nästa vecka är jag hos mina föräldrar men veckan efter vill jag gärna åka på utflykt!

  • Fru sy

    Lanovia: Hur mår ni idag? Hoppas det inte blivit mer spyor!!

  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2012-03-01 21:25:45 följande:
    Fru sy: så jobbigtatt gallan krånglar igen. Blä. Jo, det där med mensen. Jag fick min första mens tre månader efter födseln en gång. Sen kom den för en månad sedan. Räknade med att den skulle komma idag, men idag ser det mer ut som om det är äl på g... Hmm förklarar hela "tjuren vid hornen"grejen igår... Ups. Fast. Det gör ont o hela tjejmagen så kanske är det indianer på inmarsch i alla fall. Poängen är i allafall att det kan ta tid innan mensen blir regelbunden igen efter födseln. Den kommer nog snart ska du se! Men kul med lust till syskonförsök. Vad säger maken till det?
    Jag hoppas Flamman skickar indianerna till mig när hon är färdig med dem, så det blir lite ordning här. Hoppas att det blir ordning på din oxå snart! Vad det gäller syskonförsök är jag sugen men ändå inte för det skulle bli för jobbigt med en liknande graviditet redan nu. Jag börjar ju jobba efter sommaren och tanken är att jag iaf skall hinna jobba ett år innan jag blir gravid. Vi har tänkt börja försöka april nästa år, när E fyllt 2 år. Skulle det, mot all förmodan, ta sig på en gång hinner jag jobba terminen ut innan värsta illamåendet kommer. Har jag ingen regelbunden cykel blir det läkaren vid jul ungefär har vi tänkt. Skulle jag bli gravid tidigare är det väl inte hela världen men vore bra om jag hinner jobba lite emellan barnen. Annars skulle jag jobbat 1 år och varit sjukskriven/mammaledig i 4-5 år, då tror jag det blir riktigt jobbigt att komma tillbaka sen.
    Hur tänker ni inför ett tredje barn? 
  • Fru sy

    Blomman: Vad duktig din son är som gjort en fin mössa till dig! Och det är ju precis så du beskriver man vill att alla föräldrar skall ta emot sina barns slöjdalster. Då blir ju barnen extra nöjda med det de gjort!!

  • Fru sy

    Lanovia: Vad härligt att E mår bättre idag! Vi ska nog upp till Gbg sista helgen i mars, kanske att vi kan få ihop en liten träff då!?!

    Blomman: Du får gärna inboxa mig oxå!

    Hvidis: Onsdagkvällen ska vi på första hjälpen på bvc, det kanske är lite dumt att ta en sådan dag för då har vi en tid att passa att åka hem till. Måndagen kanske skulle funka, men vi ska vara iväg hela helgen så kanske blir lite kämpigt. Hur går E på förskolan veckan efter? Hur ser det ut för er andra där nere?

  • Fru sy

    Massa GRATTIS Ankan!!! Vilka roliga nyheter!! Nu får du hålla oss uppdaterade

  • Fru sy

    Hej tjejer. Har ju inte varit här inne på länge...
    Var hos mina föräldrar och hälsade på i förra veckan, Orvar fick feber där, tror det var tandfeber för 7:e tanden har kommit fram nu. När vi kom hem var mannen sjuk, feber och hosta. Orvar åkte oxå på det och sedan i tisdags lunch är det jag som ligger helt utslagen. Jag kan inte komma ihåg att jag varit så dålig, och det bara flög på mig. Gick och lade mig och vilade med Orvar när jag vaknade efter 2 timmar kunde jag knappt röra mig för jag hade ont i varenda led i kroppen. På en halvtimme hade jag 39graders feber och var helt svimfärdig. Febern är lite lägre nu, men jag mår rätt kasst. Tur mannen är hemma och tar Orvar för jag orkar knappt lyfta honom

    Mensen hittade till mig iaf i förra veckan. Så då fick jag föräklaringen till att jag två veckor tidigare hade lust att kasta tallrikar och gärna slå på saker. Ska det fortsätta vara så vid äl kanske jag skulle skaffa en boxningsboll... Det i kombinationen med en extrem sexlust gjorde mig helt knäpp. Antingen ville jag ha mannen eller så ville jag slå på honom

    Nu ska jag se om jag kan läsa ikapp lite här... liggande i soffan

  • Fru sy
    aurum skrev 2012-03-15 10:32:17 följande:
    Hej Soldemor! Kul att vara tillbaka och kul att höra att någon fortfarande läser min blogg då och då :)
    Jag vill gärna läsa din blogg. Kan inte du skicka bloggadressen i ett meddelande till mig? Alltid roligt att hitta nya bloggar att följa
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård