• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Idag ringde E:s väckarklocka tydligen redan kl 04, så vi har varit vakna i några timmar. Hoppas på att få sova några timmar till om en stund. Dessutom har han börjat vakna mer om nätterna igen och skriker tills han får välling... det går åt 2 el 3 flaskor välling varje natt. Vi måste göra något åt detta men vi orkar inte ta tag i det förrens vi är lediga båda två. Sen har han börjat gå min lille kille, inne går han mellan saker nu och igår gick han 16 steg. Så häftigt! Och så är det 2 tänder som precis brytit igenom, och fyra till som är på väg. Kanske kan det vara det som strular med nattsömnen? Har ni några tips tar jag tacksamt emot, vi börjar bli lite slitna här nu när vi vaknar varannan/vartredje timme varje natt?

  • Fru sy

    Vi har oxå överlevt midommar! Vi hade en lugn och härlig sådan hos goa kompisar. Annars är det fullt ös här nu inför evenemanget som börjar till helgen. Vi började bygga utställning igår och idag på fm var det en reporter och fotograf här. Det skall nämligen skrivas ett reportage om mig och min sömnad, kommer nog i vår tidning på torsdag. Verkade bli jättesöta bilder med oss och mina kläder.

    Kramar!

  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2012-07-03 10:05:24 följande:
    Fru sy kanske också vill komma ner?
    Tack för att du tänker på mig! Men som du skrev har jag rätt fullt upp här. Jätteroligt såklart, men jag får inte in ett besök ner till er nu tyvärr.  Det har varit jättemycket folk och enbart förra helgen sålde jag mer än vad jag gjorde på hela evenemanget för två år sedan när jag var med sist. Det var jättemycket folk som kände igen mig från tidningen, så det reportaget kom verkligen precis i tid!

    På detta har jag även börjat jobba lite smått. Har varit inne och planerat på nya skolan nu måndag och tisdag. Känns riktigt bra, men kommer bli mycket jobb då det är en lite annorlunda skola mot vad jag är van vid.

    Nu ska jag ta en dusch innan E vaknar. Sen ska vi ner i byn och njuta.

    Grattis till lyckad vul Ninnis! Och Fru E, ni har redan kommit till v.14, underbart!

    Kramar till er alla!
  • Fru sy
    Syrinx skrev 2012-07-04 14:23:06 följande:
    Hvidis, har förresten inboxat dig om facebook! 
    Jag vill oxå veta vad du heter på fb
  • Fru sy

    Hej tjejer... så längesedan jag var inne här nu. Finns inte så mkt tid längre, och den lilla tid jag har när E somnat har jag tillbringat vid symaskinen.

    Jag började ju jobba för 2,5 vecka sedan, och det känns så bra. Jag hade nog glömt bort att det var roligt att jobba Dessvärre har jag blivit förkyld, men det hör väl till. E har skolats in på dagis nu i två veckor och det har gått bra. Han har varit ledsen en liten stund när mannen lämnat honom men sen har han varit glad hela dagen, både ätit och sovot där senaste dagarna. Och på måndag börjar det på riktigt, då är det jag som skall lämna och hämta.

  • Fru sy

    Sen funderar jag på en annan sak... jag var helt säker på att mensen skulle komma för lite väl två veckor sedan, så vi körde oskyddat... men mensen kom inte förrens efter en vecka, och då varade den bara någon dag eller två. Konstigt tänkte jag men funderade inte mer på det. Men nu en vecka efter har jag blivit sååå öm i brösten. Testade negativt i eftermiddag... fattar inte varför kroppen jävlas med mig nu. Får väl vänta och se, kanske kan bero på förkylningen eller nåt. 

  • Fru sy

    Hej Fru E, så härligt att du mår bra. Hoppas det blir målat i helgen. Vad blir det för färg?

  • Fru sy

    Det är ju en bra bas. E:s rum är oxå vitt. Men jag är sugen på att sätta upp en tapet på en vägg. Men det pågår diskussioner kring det här hemma


    Hur är det, ska/har ni tagit reda på vad det är för liten filur som lever rövare i din mage?

  • Fru sy

    Så härligt med en liten kille! Har ni börjat fundera på namn?

  • Fru sy

    Grattis till Ingis och hela familjen!! Vilka underbara nyheter!!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård