• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *vinkar*


    muggles skrev 2011-11-15 20:34:11 följande:
    Vinkar förbi. Har fullt upp men allt bra med oss
  • Daa

    Stort GRATTIS, hela familjen MSW! *hurrar och hoppar*


    Hoppas att ni snart får komma hem med lilla tösen.


     


    Heloise: underbara nyheter från sjukgymnasten. Så glad jag blir! *dansar runt med Heloise en stund*


     


    Flamman: nä fy så eländigt det blev med spiralen. Och du verkar ha fått samma rävgift till penicillin som jag fick (men jag slapp kräkas i alla fall). *kramar om* Så skönt att exet visade sig vara omtänksam den här gången.


     


    Muggles: hoppas att bvc-läkaren har fel om Bedas höfter. Hur som helst är det bra att det kollas upp ordentligt. Och så hoppas vi att din man mår bättre snart.


     


    Fru E: inga lätta beslut att fatta. Hur ska man veta, liksom? Skönt att förutsättningarna verkar bra i alla fall. *kramar i mängder*

  • Daa

    Hej, Lanovia! Så spännande. Jag hade tänkt gissa på 27, men har inte hunnit in och skriva det här. Inte för att det var en bra gissning.


    Imorgon blir en bra dag för syskonankomst, tror jag.

  • Daa

    Fru Bygg: skönt att det känns bättre nu. Hoppas att det får fortsätta så.


     


    Muggles: jobbigt för småtjejerna med frustrationen (ganska jobbigt för mamma också...). Hoppas att M snart blir frisk igen så ni får komma ut lite.


    När parvlarna var förkylda och förkylda och förkylda på ett sådant sätt att jag inte ville att de skulle träffa andra småttingar kände jag mig mer och mer isolerad för varje mammafika och öppen förskola jag missade. Så skönt det var när vi äntligen fick träffa lite folk.

  • Daa

    MSW: skönt att vara hemma! Jag är också nyfiken på namnen.


     


    Syrinx: blev så nyfiken att jag var tvungen att tjuvlyssna på stycket. Jaa, vackert! Jaa, imponerad av att du kan spela det!


     


    Heloise: bra att det ordnade sig med ÄL-jakten. Schysst uppladdning!


     


    Ankan: kul att se dig! Vad säger du? Är B 19 månader? Oj, då fort det går... Grattis till husköpet.


     


    Flamman: vilken härligt adventshelg.

  • Daa

    I fredags började jag göra lite advent i huset.


    Hela tiden var jag förvånad över att det hade gått så lätt. Jag kom ihåg att det förra året varit så fysiskt jobbigt att ta fram adventssakerna. Så kom jag ihåg varför (kvinnan men den stora magen i det lilla trånga förrådet under snedtaket ) och det satte igång många känslor kring hur det var förra året. För varje nytt ljus som tändes kom vi en vecka närmare att få träffa parvlarna. Advent hade aldrig varit så stort och laddat som det var förra året. *hjärtar*


    Och snart fyller parvlarna ett år (elva månader igår, förresten).

  • Daa

    Hej, Fru Sy.


    Åh, så jobbigt för lille Orvar. Hoppas att han blir frisk snart.


     


    Parvlarna sover ute i en stillastående vagn. Jag litar inte på babyvakten så jag måste springa ut hela tiden och titta till dem. Vilsen i tillvaron: vi har haft våra rutiner så länge och nu vill parvlarna något annat. De vill ha frukost först åtta (nej, det klagar jag inte över. ) (men hur de kan börja med det båda två samtidigt fattar jag inte. Kommer de överens på något sätt? ). De har inte ätit lunch ännu, för de somnade tvärt när jag gick från mammafikat. Väcka eller vänta... Det dröjer väl ett tag innan vi förstår vad parvlarna vill ha för rutiner nu, så vi får vara lite vilsna ett tag. Har gjort mig redo för att möta hungerkravaller vilken minut som helst. Under tiden sitter jag här och skickar kramar till alla i tråden.

  • Daa

    Lanovia: håll ut. Den kommer. Den börjar nog jobba på det om någon timme om den ska hinna ut innan midnatt.


     


    *kramar om*


     


     


    *Stoppar om Fru Sy med en härlig filt*

  • Daa

    Två parvlar inne: en vaken utan hungerkravaller, en som sov utan att röra en min fastän jag klumpigt drog upp vagnen på farstubron. Batteriet tog slut i babyvaktens sändare, så jag fick ta in även den sovande parveln. Hon får en stund till, sedan måste det bli lunch.


    *intresseklubben antecknar*

  • Daa

    Muggles: trist när det är så jobbigt med småtjejerna. Tror du att några dagars paus från gåstolarna kan göra dem mer spännande (gåstolarna, alltså ). Det fungerade för Fälga, som annars föredrar att befinna sig utanför gåstolen och stå mot den eller t o m knuffa den framför sig, alternativt krypa in under och fastna där (fast det där sista tycker hon inte är så kul, men det brukar bli konsekvensen ).

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård