• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Solde: vad kul med den nya tjänsten, lycka till!

    Det blir def inget spabesök i helgen men vi bokade in januari istället.

    Såg när jag var ute och gick med vagnen igår kväll att folk redan börjat pynta med balkonggirlanger och julstjärnor i fönstren och insåg med en chock att 1:a advent ju är nästa helg! Funderar på om inte jag ska gräva fram lite julpynt jag också för att muntra upp mig.

  • muggles
    Piggelin1 skrev 2011-11-18 13:14:35 följande:

    MSW - ser fram emot att höra mer om lilla tjejen & förlossningen. Såg bilden på FB med personsökaren, jag var trög & fattade verkligen ingenting först Grattis igen!


    Jag är också otroligt trög för jag fattar fortfarande inte i så fall. Var det inte bara pga neo?

    lanovia: vilken underbar beskrivning! Men det är nog ändå svårt att i vardagen alltid vara tacksam för att ha hamnat i just Holland Nä skämt åsido, hur bra skrivet som helst, den som nu hittat på det!
  • muggles

    Låter som ett ypperligt barnkalas Piggelin!

    Vi har bokat in spa i januari istället - svägerskan tyckte att det är ju lika tråkigt då som i november så...

    Nu ska jag åka och handla. Maken är fortfarande kass inne på 3:e dagen men förmodligen på bättringsvägen tror vi. Moa är sjuk i feber och småtjejerna är lite snuviga och gnälliga (inte alls sig själva). Men jag står fortfarande på benen! Så nu ska jag iväg och handla, bla större blöjor åt våra små tjockisar!

  • muggles
    MSW skrev 2011-11-19 13:08:40 följande:
    Jag fick intern telefonen eftersom jag var inskriven på bb, och därför hade mitt rum och mina måltider där, och hon låg på neo, så istället för att de skulle behöva springa och leta upp mig, så fick jag den så att de kunde ringa till mig, ifall hon var ledsen/hungrig eller något..
    Ja just det, det var det jag trodde. Men jag förstod det som att det var ett annat skäl bakom på det som Piggelin skrev. Förvirrat...
  • muggles

    Godmorgon från sjukstugan! Maken har fortsatt 38 gr (39 igår) och en hemsk hosta som håller honom vaken på nätterna (skulle tro att han åkt på den där mykoplasman som går). Han är på VC för att försöka få loss lite cocillana. Moa har också 38,5 (39,5 igår) så de är på bättringsvägen. Twinsen är frustrerade. De är inte längre nöjda med att sitta och vända på saker i händerna - de vill framåt! De vill krypa men kan inte... Så det är hemskt mycket gnäll från dem. Jag hade glömt hur det är att ha gnälliga barn! De är ju så glada och godmodiga vanligtvis men jisses... men de verkar ha klarat sig i från sjukan iaf konstigt nog.

    Själv känner jag inte mer än lite kill i halsen, så vi får se... På de andra har det startat med hög feber så jag kanske klarar mig?

    Piggelin: hur gick kalaset? Jag tyckte det där med korvgubben var en rolig idé, kanske snor den någon gång...

    Lanovia. hang in there! Det ÄR jobbigt i slutet. Tänk på mig som gick och våndades de sista veckorna. Läste i GP om de för tidigt födda barnen igår och började nästan lipa. Det kunde ha hänt oss...

  • muggles

    Jaha, maken återvände från VC med cocillana och antibiotika mot lunginflammation. Hoppsan! Men han är ändå mer på benen nu än när han hade 39 gr, gjorde lunch och hade sig. Nu har jag skickat honom i säng för han har ju inte sovit inatt nästan alls.

    Vi rök ihop ordentligt vi också. Ingen av oss är på topp just nu (jag är nog inte riktigt frisk jag heller känner jag) och han sa en taskig grej till mig så jag blev topp tunnor rasande. Jag sa att han får faktiskt be om ursäkt och det gjorde han men inte från hjärtat så jag är fortfarande sur på honom. Så jävla onödigt att vi ska gräla också (och det gör vi så sällan så jag blev riktigt förvånad).

    Moa är den enda som är glad i huset - hon är fantastisk. Hosta och feber på 38,5 och ändå glad som en lärka.

    Jaha och så blev tvillinggruppen inställd idag pga sjukdom hos dem. Så nu är jag så uttråkad så jag dör snart. Det roligaste jag har gjort i helgen är att komma iväg till ICA Maxi och handla...

    Och träna kan jag inte heller eftersom jag ändå har hosta och kill i halsen, rädd att det blir värre. Inget roligt får man göra. Depp depp.

    Nu får jag nog ta tag i att städa lite och kanske sätta upp lite adventsstjärnor. *host host*

  • muggles

    Jo och en konstig sak. Twinsen bara gråter i högan sky nu när man försöker mata dem. I förra veckan åt de ju så glada i hågen. Nu är det inte roligt alls tydligen. Så vi fick backa ett steg och ge dem ersättning istället. Jag fattar ingenting... Om det har med utvecklingsfasen att göra? (som de helt säkert har för jag känner inte igen mina barn - någon måste ha varit här och bytt ut dem mot två aliens som ser likadana bara)

  • muggles

    Lanovia: jag skulle aldrig våga träffa en gravid nu! Vem vet vad jag bär på... Men tack för tanken

    Någon som hört av Blomman? Vet att hon inte skulle prioritera tråden nu men ändå länge sedan hon hördes av.

  • muggles

    EA: kramar tillbaks!

    Syrinx: härligt med lyckad konsert! Jag blir också lite höstdeppig varje år när ljuset försvinner men tycker som du att tända ljus gör ganska mycket för att lätta upp.

    Heloise: haha, kan tänka mig att Panzer får huka sig (el ta en natt för tusan)! Var tvungen att läsa ditt äl-inlägg för maken för jag stod här i köket (datorn står i köket) och fnissade för mig själv. Grannpojken (9 mån) är också uppe och nattstrular. Härom natten var han vaken mellan 01-06

    Vi är på bättringsvägen även om Moa hostar mycket fortfarande. Men hon har inte fått lunginflammation iaf. Jag känner mig mycket bättre idag och ska försöka mig på att träna lite lugnt ikväll. Jippiee!

  • muggles

    Hvidis: alltid intressant att läsa dina inlägg, man får liksom alltid gissa ett och annat ord

    Vi har snart adventspyntat klart i huset; balkongslingan uppe, adventsstakar i varje rum nästan (kompletteringsköpte några fina på ICA Maxi faktiskt som inte var så dyra), och en gran med ljus vid entrén.

    Är sugen på att baka lussebullar också... Och göra julgodis. *smaskar fikon* Känns som att julkänslan så smått kommer i år igen trots gråvädret. Och så blir det julmarknad på Gunnebo slott på lördag med Piggelin med familj!

    Ada och Beda sitter upp riktigt bra nu. Hoppgungan är dunderkul tycker Beda. Men maten är ett problem. De åt varsin portion gröt i morse kl 7. Kl 11 fick de ersättning (eftersom de gråtskriker när jag försöker mata puré). Ada åt 75 ml vilket är ok men inte speciellt mkt. Beda åt 25 ml!!! Hallå eller. Jag väntade 45 min och försökte igen. Ihopknipen mun. Icke sa Nicke. Jahapp då gjorde jag i ordning lite Ellas curry nam nam kycklinggryta - en favorit för någon vecka sedan - och så matade jag det. Det gick väl ner med möda. Men hon verkar inte hungrig. Hur kan hon inte vara hungrig efter 5h???

    En teori - eftersom de båda är gan ska runda - är att de håller på att plana ut i vikt och inte behöver så mkt energi. Men sedan vill de ändå äta på natten de små skitungarna

    Några råd anyone??? Stå ut och avvakta kanske?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård