• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia: jodå ut kommer den... Hang in there...

    Syrinx: låter som en vacker klänning! Moa fick penicillin igår trots att inget syns på sänkan (sänkan normal) och inga bakterier hittades i halsprovet. Maken läste dock på nätet att ibland syns inte mykoplasman på sänkan(?). Nu har hon fått medicin i ett dygn och är klart bättre.

    Jisses vad småtjejerna var jobbiga igår. Jag längtade tillbaka till jobbet! Jag som senaste veckorna haft lite ångest över att jag börjar jobba redan om några månader... På kvällen skickade maken ut mig på en promenad bara för att jag skulle få komma ut lite.

    Nu sover småtjejerna iaf klart bättre på nätterna, inga uppvak varje halvtimme el så. Och när de vaknar till kort så somnar de om själva, underbart! Nackdelen är att de då också har förkortat natten (kanske har den blivit komprimerad för att de sover längre hack?). Imorse vaknade de 05.15 och maken lyckades inte söva om dem. Så istället för att somna 8.30 för förmiddagssömnen så somnade de redan 07.30. Men som tur är sover de fortfarande så vi har chans att klara av den här dagen. Utsövda tjejer är glada tjejer...

  • muggles
    Heloise skrev 2011-11-30 16:02:25 följande:
    Testade precis positivt på gravtest... Får inte ihop det, alls. Först var jag så himla glad, sen vart jag så himla rädd, tänk om blodet igår var ett tidigt missfall...  Men då kan man väl inte blöda bara en gång Har nu hunnit gå till apoteket och köpt ett till test, digitalt den här gången, det visade gravid +3 veckor dvs att ajg vart gravid för 5+ veckor sen? Kan man få ett missfall i typ v6 som itne gör ont och bara blöder lite?

    Jävla skit också, nu är jag itne ett dugg glad längre
    Men grattis! Nej jag tror inte det är MF om det inte gör ont. Kram på dig!

    Och ang Skvätten så trodde jag du menade att hon vaknade 03-04 (el när det nu var) och sedan var vaken för du skrev att hon tyckte det var morgon. Men om hon somnar om efter en stund så är det nog normalt annars hade det väl varit iaf lite ovanligt att tycka att 03 är "mrorgon" och början på dagen
  • muggles

    BS: fy farao vilket besked! Vet de vilken variant du har, är det den med skov? Jag hoppas och tror att det finns bra bromsmediciner nu. Jag hoppas att du får leva frisk och kry tills du blir gammal. Förstår vilka tankar som snurrar i ditt huvud (el iaf en liten aning av det tror jag). KRAAAM!

  • muggles

    Heloise: mitt MA som drevs ut med tabletter (och där var fostret stort som i v5-6 och livmodern stor som i v7 trots att detta var i v11) gjorde rejält ont och blödde MASSOR med klumpar. Däremot kan man ju blöda en del trots att man är gravid har jag förstått. Men då kommer nog inga klumpar...

  • muggles

    inte massor med klumpar utan blödde massor, med klumpar skulle det vara.. om ni hajar skillnaden

    Flamman. rövhålsballefjantarschloch! (hjälper dig att svära lite)

  • muggles

    Mitt MA så kom det ut klumpar i storlek med plommon... Blä.

    Jag hoppas att det är något där (det tror jag) och något som lever så du slipper råka ut för det som jag var tvungen att gå igenom. Jag håller alla tummar och tår Heloise! Bra att du ska på VUL så vet man sedan.

  • muggles
    Heloise skrev 2011-12-05 11:38:32 följande:
    Jag och Elise fick se ett litet knytte vars hjärta slog starkt och fint. V6+1 gammalt :)
    Åhhh jag ryser! Gud vad skönt Heloise! Men konstigt vore det väl annars med det där illamåendet. Men man vet ju aldrig.

    BS: hej och kram!
  • muggles

    Flamman: fy farao att ha en sådan situation med exet! Klokt med tomt sms och att någon alltid vet att du åkt dit!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård