• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har även lyckats skicka en julblomma till min mamma eftersom hon inte kommer med på jul (faktiskt maken som kom på det - han är omtänksam han) och även en till en kompis som har det lite tufft just nu. Interfloras hemsida låg nere pga hög belastning så jag fick ha ett långt samtal med ngn på Interflora i Sthlm medan tvillilngarna skrek för de var trötta... Suck. Men till slut.

  • muggles
    passionsblomman skrev 2011-12-20 15:25:51 följande:
    SkålSkål Jag tar två tack. Because I´m fuckin worth it! Tungan ute
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    *gillar* (för att prata FB-ska)
  • muggles

    Ingis: beställningen gav dig rysningar, que? Gillar du inte chili el vaddå? Jag gick hem med en liten termos - perfekt!!! Vi har ändå pratat om att köpa en liten till för att tex ha kall mjölk i (en som vi har kaffe i har vi redan, man vill ju inte blanda).

    Har roddat 3 barn själv med den äran måste jag säga - inte mycket skrik alls. Nyckeln är att ligga 2-3 steg före hela tiden. När vi kom hem så var det sovtid för twinsen (bara en halvtimme) och då åt Moa och jag middag. Värmd färdigpaj för mig (så där god iofs) och gissa-vad för Moa (=köttbullar och makaroner). Brutalsallad (=upskuren tomat, gurka, paprika) till båda. När twinsen vaknade var det kvällsgröt. Sedan fick jag för mig att bada alla tre vilket var så där lyckat för småtjejerna var alldeles för trötta men men man lär sig...

    Nu är jag på upploppet. Moa ska i säng och sedan tar jag mig ett glas Roodeberg - så det så!

  • muggles

    Jag kan rekommendera den här tjänsten: www.posten.se/m/egnabilder Perfekt för mig som inte hunnit köpa julkort. Jag skickar iofs bara till släkten, har slutat skicka till vänner och bekanta (så tråkig är jag men julkort tillhör inte ett av mina julmåsten).

    Nu ska jag och Herr Roodeberg sätta oss och kolla på tjejfilm tror jag när barnen sover och maken är ute och rullar hatt!

  • muggles

    Ingis: rullar hatt=partar. Men det var tydligen inte så mkt party utan ganska avslaget. Nåja, det var ju en tisdag... Maken kom hem redan före 21.30 vilket var tur på ett sätt då småtjejerna vaknade redan kl 05. I vanliga fall stoppar vi in nappen och så sover de en timme till men nu är de så snuviga så de kan inte suga på nappen liggandes, så det blev tidig uppgång för maken (jag tog nattmatningen så jag slapp gå upp).

    Jag valde ut ett kort med alla tre barnen där Moa sitter och håller om varsin tvilling i soffan, så det blev barnkort i år (eg är jag allergisk mot gulliga barnjulkort men va fasen, det är ju det släkten vill ha...).

    Tänker också på Fru E!!! Inte för att det kanske blir så mkt resultat idag redan men vi håller på dig hela vägen!

    Vi var och röntgade Bedas höfter idag på Östra. Som maken sa; vi har åkt alldeles för mycket till Östra... Läkaren som skickade remissen sa att vi skulle ta med Ada också för om de hittade ngt så skulle hon också röntgas iom att de är enäggs. Jag tänkte för mig själv "går det utan remiss?" men sa inget. Och givetvis röntgadce de Beda och sedan tittade röntgenläkaren på bilderna men vi fick inget resultat (vi träffade inte röntgenläkaren alls), utan resultatet skickas till BVC och de ska sedan meddela oss. Så Ada fick minsann ingen röntgen - det går ju inte utan remiss. Jahapp, det var väl det jag tänkte. Men störande att inte läkare själv vet processen. Nu får ni hålla tummarna att de inte hittar ngt på Beda för då måste hon ligga i skena - precis när hon vill börja krypa. Och inte nog med det, då måste säkert även Ada ligga i skena. Jippiiieee vad roligt vi ska ha då! *ironisk*

  • muggles

    Heloise: härligt att ni verkar mogna i ert beslut, vad skönt! Oavsett vad ni väljer så är det rätt för er och jag tror inte heller att det är något "fel" på ert barn! Precis så där gör Ada och Beda också Luftjuckar alltså. Alternativt intar "fallskärmsposen". Beda är något nöjdare för hon orkar mer och hon rör sig ganska obehindrat som en solfjäder åt sidorna och kan snurra runt. Imorse satte maken henne framför tv:n en liten stund och när han tittade efter en minut senare så låg hon på mage 180 gr åt andra hållet Hur gick det till undrade maken. Jag vet, för jag har sett hur hon gör hehe...

    Har lämnat Moa på dagis sista dagen innan julledigt, behöver den här dagen till att packa så mkt som möjligt, ikväll ska bilen packas klar för imorgon efter frukost bär det iväg. Nu sover tjejerna ute en kvart till så jag borde sätta fart, men hänger istället här med en kopp kaffe

    Ingis: fick du ngn present från maken? Om inte annat får du väl kräva något in natura HEHE!

    Fru E: hur gick besöket igår?

  • muggles

    Oj då, glömde bort att jag inte läst sista sidan innan jag postade...

    Fru E: skönt med bra läkarbesök! Men plussade kollegan verkligen, vet du det el anar du bara? Förstår dig helt med avundsjukemonstret, man är bara mänsklig! Som ni kämpat och så går hon och plussar på första ivf-försöket...?

  • muggles

    Nu fick jag bekräftelse på blommogram fr Interflora men bara min best till kompisen nämns, inte det jag beställt till mamma

  • muggles

    PB: skit med kolan! Men den låter helt klart värd att göra om. Jag brukar alltid göra ett julpyssel som luktar jul för mig. apelsiner med kryddnejlikor intryckta i något fint mönster och så hänger man upp dem i röda band i gardinstången (man skulle kunna lägga några i en skål också om man vill). Men det har jag inte hunnit i år. Får bli nästa år. Nästa år behöver vi inte göra ischoklad för det gjorde vi i år Man måste ju inte göra allt varje jul eller hur?! Det var ju det där med att släppa ner axlarna osv...

  • muggles

    Hej på er och gott nytt år i efterskott!

    Har återkommande ångest över att mamma är sämre igen. Det går flera timmar utan att jag tänker på det men så plötsligt så kommer det över mig och lägger sig som en våt filt över axlarna. Jobbigt och kräver otroligt mycket energi.

    BS: härligt att du mår bättre nu!

    Piggelin: själv har jag haft lite småångest över att vardagen har börjat igen, med stress på morgonen inför dagislämning. Moa har ju inte direkt raketfart på morgonen... Hur skyndar man på en unge utan tjat - det skulle jag vilja veta! (Har inte hunnit kolla in dina länkar än...). Men jag har även lite ångest över att det bara är en månad kvar av min f-ledighet. Gah, ska man verkligen börja jobba sedan?! Vaffödådå???

    Nu ska jag läsa ikapp lite...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård