Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru sy: du är såååååååå såååååå välkommen! O jag förstår dig preeeeeecis förutom gallstenen! *kram*
    Har för mig att min mamma fick sin gallsten eller var det njursten söndervibrerad i ngt vattenbad....var nog njursten..... hjälper kanske föga med gallsten.... *kramar om*

    Syrix: Vadå tesst? Kör huvudet i sanden igen! o tack för....att du tänker på mig! Jobbigt med mage som inte är som den ska.

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-11-02 14:01:55 följande:
    Blommis: jag har inte läst färdigt ditt hjärtekramande inlägg ännu- jag måste bara skriva att tycker att du borde starta en blogg- en sån som det ligger reklam på som man får pengar av efter ett visst antal besökare. Det finns väl fortfarande? Eller? Du kommer få så många hits och vem vet, det kanske är där din framgång ligger? I mina ögon är du nämligen det- du äger talet och skrivandets gåva och ett varm hjärta och klara ögon (dina egna fantastiska ord) och ger och ger och ger av din gåva utan att få något (pengar) tillbaka. Det borde du. Det förtjänar du. Och det önskar jag dig innerligt!
    Så fint skrivet o jag håller verkligen verkligen med!
  • ingenjörsbruden

    Syrix: Jag bara....sträcker ut baksidan av låren o vaderna med mitt strutsande

    Villemoa: på dig med!

    Hvidis: förlåt, har förstått att du kommer på fredag men totalt missat vilken tid.... Eller?!

    Har precis haft ett storgräl med maken ang pluggtid (min certifiering) o barntid o jobbtid...drygt.....

    Ska natta  loppan nu!

  • ingenjörsbruden
    Syrinx skrev 2011-11-02 20:02:41 följande:
    Nääää Vad jobbigt och drygt! Men visst skulle ni gå på familjerådgivning för att kunna reda ut sånt bättre? 
    Jo det är tanken om vi inte inom ett halvår kommit in i bättre hjulspår eller nåt...maken är inte jääääätteexalterad över att gå till psykolog.....tycker de är väldigt konstiga o att man inte får ngt konstruktivt att jobba med....jag tror tvärtom så ja....6 månaders respit för honom mao
  • ingenjörsbruden
    Fru sy skrev 2011-11-02 20:04:51 följande:
    Jag hade sååå gärna kommit, men det kommer inte gå att få ihop. Begravningen är i min hemstad, vilket är en bra bit härifrån och sen skall vi hinna med en fika hos sväronen oxå.   Men måste få ihop att komma ner till er snart, känner att jag verkligen vill träffa er på riktigt nu!!!

    Vad det gäller sovandet på helgen så tar alltid mannen Orvar på morgonen, det är inga problem alls för han går gärna upp tidigt min morgonpiggeman. Problemet är väl mest att Orvar stör min nattsömn med sitt bökande. Är nog snart dags att inte ha honom precis intill sängen längre.

    Nu har jag maten färdig, blir chilliconcarne här ikväll. Jag har städat av det värsta och dukat fram fint med tända ljus. Mannen har fått träna så han är nöjd. Och dessutom har han bokat av jakten på söndag och lovat att försöka vara hemma vid 17 imorgon. Han lyssnade alltså på vad jag sade  
    Förstår att det inte finns ngn chans att hinna hit för dig! men som sagt står dörren ändå öppen!

    Gött med sovmorgon på helgen o att maken bokat av söndagens jakt o framför allt att han lyssnade på dig!

    Ang amning, det är ju lite tröstlöst att försöka truga med tutten o Orvar inte vill ha, busan slutade ta tutten vid 3 månader. Om du verkligen vill fortsätta längre så kan du ju försöka pumpa o ge honom i flaska. Men hade jag varit du så hade jag varit jättenöjd med 6 månader amning.

    Busan fick eget rum så fort det var läge för jag stördes jättemkt av att ha henne i samma rum när hon drömde o stökade runt i sängen. men det är så olika hur dels barnen är o dels hur man själv sover.
    Busan fick sova i eget rum fr ca 9 mån ålder (hon hade en bra sovperiod där så jag passade på att flytta in henne i eget rum).
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-11-02 20:21:39 följande:
    Ninnis och Ingis: ja, precis så tänkte jag om det passar ingenjören?
    Passar uuuuuutmäääääärkt!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-11-02 20:23:59 följande:
    Vi kommer förhoppningsvis göra syskonförsök nästa vår/sommar och då måste jag sluta amma. Annars kommer jag nog att helamma ett tag till (om det går såklart) och sedan kommer jag nog att ta jag det som det kommer och låta Mini styra. 
    Varför måste du sluta amma när ni gör syskonförsök? ÄR det pga hormoner o sånt?
  • ingenjörsbruden

    Jag sitter här o ska eg plugga, men trivs bättre här inne hos er...här under korkeken där jag kan mysa med Blomman o de andra sötnosarna o bara ha det bra.......Solig

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård