Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Syrinx skrev 2011-11-02 22:19:01 följande:
    Hahahahaa, nu dör jag av skratt här i soffan! T.o.m. fästmannen sitter och muttrar om att filmen ju har potential, snyggt gjort och allt, men "varför måste filmer alltid spåra ur?!" Nu har det kommit upp en enorm brinnande robot (eller vad det nu är) som är uppsänd av djävulen för att ta någons själ och det är bara en massa blodsplatter överallt. Hahahaha!
    Är du säker på att det inte är en komedi ni kollade på?! Låter som någon av de där gamla filmerna som först kom ut som skräckis men som sedan märktes om till skräck-komedi....Bad taste o så var där någon mer....nåja....
  • ingenjörsbruden
    Syrinx skrev 2011-11-02 21:21:21 följande:
    Hurra för ursäktande make! Vad bra! Skål Då finns det ju verkligen hopp!

    Heja heja inför tentan! Men alltså, jag måste fråga ju - vad är det du läser nu? Är du redan färdig ingenjör och detta är vidareutbildning? *dumma frågor* 
    Jag är färdig byggnadsingenjör men jag går en kurs nu till Kontrollansvarig, KA. Som man kommer i kontakt med när man bygger hus mm...
  • ingenjörsbruden

    Ninnis: Busan kommer ihåg hur Mini lät när bilen stannade! *ohäääääoohäääääääää* Hon har pratat mkt om Mini, E o J, E o N, fast lilla N har hon nog blandat ihop med en flicka på dagis....för hon protesterade mkt när jag berättade att lilla N är en liten liten bebis.... Näääää hon stoooor!

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-11-02 22:48:51 följande:
    Ikväll när jag kom ner efter att ha lagt Mini hade vovven lagt sig i liggdelen till barnvagnen som stod på golvet. Han hade gosat in sig ordentligt och tyckte nog det var mysigt där på fårskinnet och åkpåsen ♥
    Hahahaha sicken liten buse!
  • ingenjörsbruden
    MSW skrev 2011-11-03 08:15:08 följande:
    Jösses vilken fart här är!! Hinner inte alls med något! Men är här i bakgrunden och läser iaf!

    Flera som verkar ha det tungt av olika anledningar, så kramar till er! Och kramar till alla som det faktiskt flyter på helt ok för just nu!

    Stickning och virkning gillar jag också, mest virkning, för det behärskar jag så mycket bättre! Senaste projektet var en gallerfilt till kommande bebisen.. Mitt nästa projekt tror jag ska bli att lära mig sticka strumpor.. Men vi får väl se när det blir tid och ork till det.. Synrix: sjalen ser jättefin ut!

    bebisen är fortfarande på insidan, men av lite olika anledningar tycker jag nog att den snart kan få komma ut!

    ha en härlig och mysig träff imorn! Och krama fruE lite extra från mig!
    Lilla pyret som gottar sig inne i magen! Förlåt, men vilken dag är ankomsten beräknad till?
  • ingenjörsbruden
    dfk skrev 2011-11-03 08:57:22 följande:
    Tittar in och ser att jag har missat dagar...veckor?...

    Något jag ser är att Fru Bygg behöver lite trygga händer att hålla i som stöd, sträcker ut mina händer! Antar att du har kommit in nu.
    Jag vet hur det känns då jag själv är tandläkarrädd!
    *vinkar till dfk* Hur är det med dig?
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2011-11-03 09:14:58 följande:
    Solde; jag börjar också bli orolig, hur är det med Amaretto egentligen. Hoppas din frånvaro här beror på förberedelser inför Allhelgonahelgen... Kram!

    Dfk: Vink, vink, kul o se dig!

    MSW: stryker försiktigt på magen... om jag får

    Jag har mindre smärtor nu i magen, men fortfarande blodblandade flytningar. Hoppas det ger med sig snart så man slipper ha händerna på täcket Nå, det är hursomhelst lugnt på den fronten just nu. Jag har nämligen flickorna denna vecka och hela helgen.

    Jag får långvägaifrångäster ikväll samt att jag har körrep, huset är upp och ner och kylskåpet tomt... Jag ska ta ledigt efter lunch idag, åka och handla och hem och röja upp lite.
    Jag har som sagt då gäster hela helgen och vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt. Flickorna ska sjunga med kören på lördag kl 11 och jag har både 15 o 18 som vi ska sjunga... Det är ju helt omöjligt att få ihop allt. Särskilt med tanke på att mina gäster vill tlll närmsta stad på lördag o shoppa. Så jag tror att jag o flickorna följer med dem dit och medan de shoppar så far jag med tjejerna på Leos lekland... *ser pengarna flyga iväg*. De behöver inte vara med på varenda körgrej faktiskt. Och de vill hellre på lekland. Ska höra med körledaren ikväll om det verkligen är så att vi ska sjunga både 15 o 18 eller om undomarna tar 15-gudstjänsten och vi gamlingar 18-"föreställningen". Isåfall kanske jag kan vara med kl 18. Mina gäster ville gärna komma på den, även om de inte kan ett ord svenska.

    Nu; jobb... men först kaffe
    Oj vilken helg! Blir matt i knäna! Lekland låter faktiskt roligare även om jag gillar kör. Roligt med gäster, men pust för tomt kylkskåp
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-11-03 09:26:56 följande:
    Ingis-min plan är att dyka upp mellan 10 och 11 med imorgon
    NI är SÅÅÅÅÅÅ välkomna!
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-11-03 09:39:59 följande:
    Flamman-vad bra att smärtan avtagit! Hoppas nu bara det andra ger med sig så ni kan hoppa i sänghalmen igen . Deklarerade för maken innan vi testade att bara så han var beredd så blir det inget förrän efter första vul tidigast eller jag han kan ju få annat
    *rodnar o drar upp skägget*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård