Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lanovia 08 skrev 2011-11-14 12:34:40 följande:
    Ingis hur är det med dig? Hur har du och maken det hemma?
    Förfärligt bra faktiskt! Hemma är det toppen, med mig är det toppen, mina fastevärden på blodsockret har gått ner till ok nivåer, känns bra, dock står vikten still vilket iofs är rätt irriterande men kör Hvidis magövningar o tycker min mage har blivit markant plattare o mindre "fluffig", det är ju därför det heter muffinstopp när det pöser över byxkanten....
    Mellan mig o maken är det fantastiskt bra, pratar mkt MED varandra o det känns verkligen som att vi är inne på rätt väg. "Fann" varandra så till den milda grad i helgen att jag fortfarande har träningsvärk i hela kroppen! SÅN träning gillar jag. Fast inte alltid!

    Med mig o busan är det kanske inte riktigt lika bra för herre min je vad ens tålamod kan utsättas för! Märker lite hormoniella rester i kroppen för huvaligen va hon har kunnat göra mig förbannad den här senaste veckan. Men hon har visst varit tålamodsprövande på dagis osså.....så HON är nog i en fas....inte jag
  • ingenjörsbruden

    Ninnis: så fina ni kommer att vara! Duktiga mini som kan dyka!
    Busan lekte Mini i går igen! Hon önskar sig en bebisdocka av tomten!

    Flamman: usch o fy men skönt den är ute! Massa plusspoäng till musikern!

    Heloise: vilken skitdag! *KRAMAR MASSOR o dukar fram en hel braspanna med brownie o kokar hinkvis med nymalet gottigottgottkaffe* Glasögon på så små måste vara det svåraste man absolut kan försöka sig på.....vilket krig det hade varit att försöka ha glasögon på busan där hemma.....du är fantastisk, Heloise, vilka prövningar som du/ni tar er igenom, önskar att jag kunde hjälpa er på ngt vis.
    Det där med att stå på tårna, brorsans son gjorde så, sprang o gick alltid på tårna, men det växte bort o var inga större problem, man är väl rädd att senorna ska bli för korta eller är det inte så? Sätt på henne riktigt fotriktiga dojor som går högt upp på vristen så kommer hon garanterat att vara förbannad på skorna o strunta i brillorna....åtminstone en stund kanske! *serverar lite brownies o häller upp kaffe o turas om med Hvidis att sätta på glasögonen på bråkstaken Elise.....går o hämtar lim o limmar fast dem.... *

  • ingenjörsbruden

    Syrrans äldsta har superkass syn, hon fick också glasögon tidigt dock så var hon hela 4 år, men hon var duktig på att använda dem, för hon såg i princip INGENTING utan dem, blev snarare hysterisk om hon fick vattendroppar på glasögonen eller dy......vet inte riktigt hur jag tänkte att det skulle lindra......mer än en tanke jag fick att om Elise verkligen hade jättedålig syn, så hade hon kanske känt att hon hade nytta av dem.......
    *massor med kramar*

    Blommis: hur är det med magen? *kramar om*

    Har fullt ös idag, men tänker på er massor!

  • ingenjörsbruden

    Solde: Tack själv! Riktigt mysigt!

    MSW: va spännande! Hoppas att allt går bra o lätt o fint!

    Flamman: Känns det bättre idag?! *KRAM*

    Daa: JAG kommer o äter blåbärspaj iallafall! Hur är det med dig?

    Fru E: När får ni svar på proverna? Vad händer sen? Tänker massor på dig! *KRAM*

    Hvidis: Grattis till J! Stoooor kille nu ju!

    Lanovia: Nöjd med din dag? *tar en stooooor bit av smörgåstårtan...mmmmmm*

  • ingenjörsbruden

    Rätt ok här, dock migränkänningar.....har nu bälgat vatten, 2 alvedon o en clementin o hoppas på att det blir bättre, har inte tid eg. men är det inte bättre om en liten stund så går jag hem igen.

  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2011-11-16 19:00:15 följande:
    Jippi! Sjukgym kan inte se ngr tecken på spastisitet el andra symptom på hjärnskada :D:D ikväll är det gladfest i smurfhuset! Vidare sa sjukgym att e har utvecklats enormt och att hon kommer att stå själv ganska snart!
    Yey! Härliga nyheter!
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-11-16 22:03:16 följande:
    Skvallrar om att msw fick en liten tjej vid halv elva i förmiddags!
    Va härligt! Grattis grattis till MSW!
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2011-11-16 22:03:11 följande:
    Heloise Underbara nyheter!!!!

    MSW: Vad händer??   Gud så spännande.....

    Tack snälla Daa för ditt fikaerbjudande, men jag hade feber idag och rejält ont efter att de klämt på min livmoder och farit runt med ultraljudskameran därinne... Så det blev raka spåret hem till sängen. En annang gång vännnen

    Jodå, livmodersinfektion och två olika penicillinkurer på samma gång i 10 dagar. BAd dem även skriva ut Diflucan, för svampen brukar komma som ett brev på posten när jag äter penicillin.

    Tänker vara hemma imorgon. Har fortfarande ont o blöder. Sen får vi se. NÄr febern o smärtan ger med sig går jag o jobbar. Man brukar ju repa sig rätt fort när man kommer igång med penicillin.

    Exmaken tyckte att musikern skulle sova över här igår natt eftersom jag var så dålig. Och så skulle han ändå köra mig på morgonen till länssjukhuset.... Så exmaken pratade faktiskt med flickorna och sa att Musikern måste sova över eftersom mamma är sjuk, ifall jag blir sämre, och att det är helt okej. Så han premiär-sov-över här inatt, när barnen var hemma. Inget jag hade planerat så här tidigt, men nu blev det så här. Jag var ganska risig igår så det var verkligen skönt att ha honom här igårkväll, inatt o imorse. Vi hjälptes åt med frukost  o flickor och förde dem till skolan och sen iväg till sjukan. Flickorna tog det bra och verkar nöjda o belåtna.

    Nu ska jag gå  och sova!
     
    Kram alla fina trådisar  ♥
    Åhhh! Skönt med medicin, hoppas de gör nytta direkt. Skönt att det gick bra med övernattningen, flickorna o exet för en gång skull.
  • ingenjörsbruden
    Soldemor skrev 2011-11-17 08:27:33 följande:
    Grattis MSW till bebisen och grattis till Heloise att allt verkade så bra hos sjukgymnasten!

    Kramar till Flamman, så skönt och bra för dig, mitt i allt ont och livmodersjobbigt!

    Daa: Vad bra att det börjar gå på rätt håll med sömnen, finns inte mycket värre skit än att inte kunna sova!

    *sätter fram frukostfrallor, mjukost, sådan där hård ost som smular och som är så god att bara hyvla*
    Varsågoda, frukosten är serverad!   *häller upp te och kaffe*
    *MUMS*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård