• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Det var mer jag skulle kommentera men det är som bortblåst. Nåja...ger alla i tråden en stor kram! 

  • Villemoa
    Hvidbrud skrev 2011-10-04 23:10:31 följande:
    Jag har inte hunnit följa granntråden på ett tag, har det hänt något med den eller? Står undrande.
    Vad jag förstått så har de flesta gått vidare till ett stängt forum, trist tycker jag som smygläst under lång tid.
  • Villemoa

    Just det Heloise, skrev ju på fejjan igår men jag vill även här önska Elise ett stort grattis på 1-årsdagen!! {#emotions_dlg.flower} Skål

  • Villemoa
    lanovia 08 skrev 2011-10-05 11:37:02 följande:
    Kan man göra det??? Kanske vore något för oss också??
    Inte på BT iaf. 
  • Villemoa

    Ingis: vad kul att ni också ska försöka få ett plus!

    Flamman: med kompisen är det bara bra! De fick komma hem i fredags och värdena för gulsoten har sjunkit avsevärt. Nu är de hemma och myser  

  • Villemoa

    Ninnis: vad bra att Mini mår bättre! Vaccinationssprutorna är aldrig roliga...

    Flamman: härligt att du kan gå på körrepet!

    Grattis till namnsdagsbarnen!  

  • Villemoa
    lanovia 08 skrev 2011-10-07 19:56:09 följande:

    *torkar tårarna* Helosie jag blir så lycklig o glad, ok du skriver itne att allt är kanon för all framtid men du har fått de bästa nyheterna som går att få för stunden. Hurra vad ajg blir glad!!! Duktiga underbara Elise. Och duktiga underbara föräldrar, som har varit perfekta för henne, det har du ju fått bevis på idag.


    Du skriver det så bra lanovia, skriver under på vartenda ord!
  • Villemoa

    Jag är här! 

    Vi har varit krassliga här hemma, både jag och maken och nu flickorna lite grann. Annars försöker vi få tiden att räcka till till alla vardagliga bestyr. Maken jobbar ganska mycket och vi har en del att fixa med i huset, bl a att få färdigt en groventré som vi påbörjade att bygga i våras. Eller rättare sagt som snickaren började bygga. Kvar åt oss var att måla och ställa i ordning, men så hann trädgårdssäsongen komma emellan och så rann det ut i sanden lite grann. Nu hoppas jag att vi hinner färdigt innan jul men allra helst innan E fyller år. 

    Jag har smygläst, har ett bra tag känt att jag inte har mycket vettigt att komma med så jag fortsätter att hålla mig i kulisserna men tittar fram då och då. 

    Jag har inte en chans att kommentera allt ni skrivit så jag skickar tankar och kramar till alla trådisar och så säger jag hej, hej och välkomna till alla nya! Kyss 

  • Villemoa

    Ni är goa ni tjejer!

    Flamman; förkylningen har släppt sitt grepp om mig nu så idag ska jag träna första passet på tre veckor och jag bävar! Jag hade ju räknat med att jag skulle bli förkyld och därmed inte kunna träna men det är ju så urbota jobbigt att komma igång igen. Alltså är det bara att pallra sig iväg!

    September: Med tjejerna är det bara bra! Det är först nu vi börjar se ett samspel mellan dem nu när E är mer mobil och kan sitta själv och så. M har liksom inte riktigt varit intresserad av sin lillasyster, inte som hennes kompisar som också fått småsyskon. Vi har tyckt att det varit lite jobbigt faktiskt och inte vetat riktigt hur vi ska "tackla" det så att säga men jag antar att tiden får ha sin gilla gång. Är det nån som varit med om detta, att storesyskonet inte brytt sig så mycket om sitt småsyskon?
    Jag ska vara hemma till nästa år i augusti.
    Visst bor du också i Sthlmsområdet? Norra, södra, östra, västra? Jag håller till i de södra delarna

    Fru E: håller tummarna allt jag kan för Humle & Dumle!  

  • Villemoa

    Angående sömn; vi sover alla tillsammans. M har alltid haft ett behov av trygghet och vår närhet så när E föddes köpte vi en 90-säng som vi ställde bredvid vår dubbelsäng. När det är dags för nattning så lägger en av oss emellan flickorna och så läser vi saga. När den är slut somnar M efter 5 minuter medan E bökar runt lite och så slocknar hon efter ca 10 min. När de väl somnat är de inget som väcker dem, de sover som små stockar. Båda flickorna sover hela natten utan nattvak. Kan hända att E grymtar till lite när hon tappat nappen men hon har några runt sig på kudden så hon hittar oftast en själv och stoppar i munnen och somnar om. 
    Sen är tanken att de ska dela rum, E får flytta in i M:s stora på övervåningen (vårt ligger också på övervåningen). Både jag och maken tycker det är mysigt att vi sover alla tillsammans, det är en mysstund av dess like när det är dags för nattning Och det är inga problem att hitta plats för vuxenmys, vi har två rum till....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård