• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu har jag både mailat supporten men också lagt upp en mapp som heter "för adressbokens medlemmar". Är det någon som överhuvudtaget kommer in på min sida?

    Nu har jag en liten E här som vill komma upp i famnen. Kramar till alla!  

  • Villemoa

    Jag har mailat supporten nu men de kunde inte se nåt fel så de skulle skicka vidare till tekniker. Håhåjaja...

  • Villemoa

    Vad roligt med bak-dejt Blommis! Har gett maken i present kurs i surdegsbakning så han har gått både grundkurs och fortsättningskurs

  • Villemoa

    Vill någon vänlig själ prova att försöka gå in i mitt bildgalleri, enligt supporten ska det funka nu.

  • Villemoa

    Jodå, du är inbjuden. Alla i tråden finns i min adressbok! Det blir till att kontakta supporten igen *suck*

  • Villemoa

    Jamen visst är det konstigt muggles! Jag har ställt in precis som jag ska enligt supporten och ändå funkar det inte! Så där blir det när jag försöker gå in på Flammans sida. De flesta här har jag ju på fejjan så de ser ju mina bilder där. Men er nya har jag ju inte och jag vet inte ens vilka som har fejjan.

  • Villemoa

    F´låt att jag är totalt ego nu och tjatar om mitt bildgalleri, men enligt teknikern så var det en bugg (no shit) så om nån vill gå in i mitt galleri och kolla att det funkar vore jag tacksam!

    Ska läsa ikapp nu.... 

  • Villemoa

    Usch Fru E, hemskt att behöva vänta till TD. Önskar att jag kunde ta några av dagarna åt dig! Fortsätter hålla allt jag kan för Humle & Dumle!

    Fru Bygg; härligt med nybyggt! En lgh på 106kvm låter inte helt fel

    Heloise; kan inte låta bli att fnissa när jag tänker på hur folk skulle se ut i ansiktet om du verkligen sa att "nä, jag kunde inte svara för vi k******e"

    Preventivmedelsdebatten lämnar jag också därhän eftersom vi använder gummi.

    Idag fick jag hem syskonbilder som tjejerna tagit på M:s förskola och så bilder på bara M. De blev såå bra! Ska försöka lägga in ett i mitt galleri  

  • Villemoa

    Flamman; jag ser dina också!! Jag har haft idog mailkontakt med supporten och nämnde att även du hade samma problem, hoppas du inte misstycker, så nu har de nog fixat för alla som haft problem eftersom det var en bugg!

    Har lagt till två nya bilder nu  

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård