• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise; vad bra att du fick tid för VUL på måndag! Hoppas du hittar nåt att distrahera dig med i helgen så väntan inte blir alltför lång! Håller tummarna för att det ligger en till liten skvätt i magen!

  • Villemoa

    Hvidis; stackars lille j! Det gör så ont i mammahjärtat när sånt händer! Och duktiga E! *hjärtar* Vi hade utv.samtal igår också. M är en positiv, glad tjej som är omtyckt av kompisar och visar omtänksamhet och goda ledaregenskaper. Hon är också kreativ och ligger långt fram i språkutvecklingen. Det är ju inte utan att man är lite stolt!

  • Villemoa

    Flamman; smartare människor har man ju stött på både vad gäller stolpskottet på soc och stolpskottet till exman! Tänk om man kunde banka lite vett i dem båda! Hurra för musikern i varje fall!

  • Villemoa

    Flamman; ditt ex är så puckad så det finns inte mycket mer att orda om honom! Musikern däremot, är en riktig pärla! Det är du värd!

    Heloise; jag tror också att du har en lillasyster i magen
    Här är det bra, E har tränat på att gå sen 17 november och igår och idag har hon gått väldigt mycket så man kan väl säga att hon går nu Dessutom har hon fått fem nya tänder inom loppet av 10 dagar så det har bajsats en hel del Annars har vi inte märkt av nya tänder sånär som på mycket dreglande och bitande på saker. M är stora tjejen, utvecklas i rasande fart

    Fru E; vad bra att ni fått tid hos mirakeldoktorn! Förstår att det känns som en evighet men som någon sa är det ju bra att ni fick tid innan nyår! Kram

    Ingis; iiiihhh vad spännande, hoppas också på BOM av BIM! Visste inte heller att du har diabetes *funderar på om jag missat den infon...*

    Blommis; klart att pengarna från villavagnen kommer in på kontot!

    Solde; usch vad hemst med fd jobbarkompisen så oerhört tragiskt!

    Jag bakade jättegoda lussebullar på kesella men med allt mjöl som stod i receptet och de blev jättegoda! Ska se om jag hinner lägga upp det lite senare.

    Kramar till alla! 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård