• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej!


    Tittar in som hastigast mellan mina tre begravningar de närmsta dagarna (jag har ju inte haft så många begravningar på semestern så nu så!). Läser på telefonen och tänker på er. Skulle så gärna hänga här mer men det blir så attans tight med tiden nu.


    Iaf: Liten paddig loppa tog sitt första CAPS i lördags, 10 kvar. Caps betyder certifikat för att bli Supreme Champion. På söndag åker båda damerna till Köge i Danmark, Soldans första utställning där. Får vi se hur det går. Pälsen har växt bra på magen, även om hon är lite bar längst ner. Hoppas inte det är något de fäster så mycket uppmärksamhet på. Hon skall bada ikväll....


    Det höll på att gå riktigt illa när jag körde hem igår, det kom ett rådjur flygande tvärs över vägen (nej, jag går inte på några andra droger än vanligt, cola, choklad och energidricka, men det så faktiskt som om det flög. Jag bromsade och bilen i motsatt körriktning fick det. Det var hemskt! Ringde 112 och lyckades trixa mig tillbaka dit. Alla utom rådjuret verkade oskadda. Men tanken finns där ändå, att det kunde varit jag, huu! Ännu ett skäl till varför jag vill byta jobb . ja och så chefen som fortsätter i samma goda stil som vanligt!

  • Soldemor

    Flamman: Så fina kläder! Vad gott att få unna sig lite sådant ibland!


    Ninnis: Oh, vad roligt med hundkursen! Du blir BT:s egen Cesar!

  • Soldemor
    Norrskensflamman skrev 2012-09-19 09:09:10 följande:
    Solde, igen: Lycka till i Köge!
    Tack! skall bli spännande! Det var en huskatt som vann totalt i V FRölunda i lördags, så huskatter äger! Min svarta dam får visa Danmark var (huskatt)skåpet skall stå!
  • Soldemor

    ...och vad hände med bikd och text? Mäh!


    ok, nytt försök:


     


    Nehej, den försvann, attans!

  • Soldemor

    'har dödsroligt för tillfället*


     


    *vinkar*


    Återkommer med kommentarer och en stor och varm kram till Ingis*

  • Soldemor


     


    En sådan här flyttade hem till oss i lördags. Gissa om den är poppis! Och först upp på översta våningen var herr konservativ, som i vanliga fall nästan börjar kräkas av oro om vi lägger en kudde fel i sängen! Men den här är hans!


    Egentligen skulle vi bara köpa en ny toalåda, men de var slut...

  • Soldemor

    ...och här är massor att kommentera, men allting hopar sig på jobb!


    Kan iaf berätta att Isolde inte är någon riktig huskatt, för de är brunrandiga med vitt, ehh!? Så tyckte iaf domaren igår, men han var imponerad av hur cool hon är, ja, hon är coolast!

  • Soldemor

    Hugo 7v


     


    Jo, den här skall vi hälsa på snart, ett syskonbarn till Gangsterpaddan! Stark gosebollsvarning! Han heter Hugo!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård