• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Soldemor skrev 2011-03-24 11:35:22 följande:
    Skulle ta stygnen på lilla madame i eftermiddag, men fick åka akut til veterinären i morse, då såret gått och upp och såg mindre bra ut. Hon fick antibiotika och skall ha tratt t måndag, nytt försök då. Veterinären tyckte att magen såg skrapad ut, antagligen har hon hittat något bra ställe (kartong el trappa) att skrapa magen mot när det kliar. Hon är så totalt annorlunda i sättet än Soldan och Amaretto, gangsterpaddfjortis! Katt 
    Vad jobbigt för lilla katten!
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-03-24 11:35:14 följande:
    Hallååååå! Andbeyond är på förlossningen! Fick sms 10.45 (som jag såg först nu). Skriver så här:

    "Hej! Jag får nu sovdos på Danderyd. Efter det får jag stanna på förlossningen. Hörs när bebisen är här. Kan ta ett dygn till dock. Kram! "
    Vad är "sovdos" förresten?

    Shit, tänk att hon ska föda nu! På riktigt
  • Ninnnis

    Just nu roar jag mig med att sitta och titta på min mage som spritter och rör sig när Mini härjar runt där inne. Så himla häftigt! Och mysigt ♥

  • Ninnnis
    Villemoa skrev 2011-03-24 11:50:29 följande:
    Ninnis, lite grann. Mest jobbigt för mig är hassel och al, som ju börjat blomma nu. Kliar i ögonen på kvällen och så har jag dov huvudvärk under dagen. Clarityn och liknande får jag inte äta eftersom jag ammar. Ska till BVC med båda flickorna imorgon så då ska jag fråga om det finns nåt man får ta när man ammar. Moa har ju uppenbarligen ärvt pappas allergi. Han syskon har också stora besvär, hoppas Ellie slipper!
    Usch vad jobbigt för er. Hoppas du kan få något som hjälper. Min bror är pollenallergiker men jag har sluppit, tack och lov.
  • Ninnnis

    Oh, här var det många saknade vänner! *vinkar*

    Blommis, oerhört surt med besiktningsavgift. Är det inte så att nu när monopolet är släppt får man ingen automatisk kallelse längre? Jag har för mig att maken sa att det var så, därför var jag extra uppmärksam på att boka i tid. Men det är ju skitlätt att missa när man tidigare har fått tid automatiskt. Krya på dig, vännen!

    Bruttan, jag förstår att det inte finns så mycket tid över efter afrikaresenärer, krypande grodor och gallsten. Var rädd om dig!

    Flamman, hur har du det?

  • Ninnnis
    Heloise skrev 2011-03-24 13:22:29 följande:

    Måste bara tipsa om byxor och bodies ifrån HM, deras som det står Ihjärta mum/dad på, säljs i tvåpack, finns byxor till som oxå säljs i tvåpack, iaf så är de helt ljuvliga, lagom tunna, utan massa otrevliga sömmar. Dessutom blir de bara bättre ju mer man tvättar. Elise har haft sina tills de nästan faller i sär, och är nu inne på stl 62, ska köpa på mig i 68 och 74 med!
    Tack för tipset! Jag tittade på dem online senast idag, och efter ditt inlägg bestämde jag mig för att slå till
  • Ninnnis

    Blommis, hoppas Truls blir bra i öronen snart. Men mossrullningarna är jag rädd att han kommer att fortsätta med ändå

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-03-24 12:47:07 följande:
    Sonen är åtminstone på banan igen och i skolan för första dagarna på läänge. Och min sambo verkar faktiskt klara sitt konditionstest till deltidsbrandman nu på fredag. (Eftersom han klarade det när vi förtestat nu 2 ggr)
    Så han är lite gladare och allt sådant gör så mycket i en familj. Man får räkna varje liten positiv grej.
    Heja Blomsambon!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård