• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman skrev 2011-03-31 14:59:08 följande:
    Tack snälla, rara, fina du

    Föressten, tack ALLA i tråden för att ni finns och stöttar mig. Ni kan nog aldrig förstå hur viktiga ni är för mig!!
    Jag tänker ofta på er och era stöttande ord när det känns som jobbigast, och så fingrar jag på det fina halsbandet och upprepar KÄRLEK och RESPEKT.
    Just nu känns det som att man får lite av den varan, ialla fall från maken. Men desto mer av er och av mina vänner och underbara kollegor som också stöttar mig enormt.
    HjärtaHjärtaHjärta
    Fina Flamman!

    Det glädjer mig att du har fina stöttande mäniskor även i din omedelbara irl-närhet. Du är värd all kärlek och respekt, från alla. KRAM vännen! 
  • Ninnnis

    Jag har roat mig med att lägga in en ny magbild i galleriet. Nu ska jag fortsätta jobba så jag kan åka hem och packa inför morgondagens tripp till Göteborg. Jag ska på tjejhelg med mamma och lillasyster

  • Ninnnis

    Kraaaaaaaaaaaaaam Bruttan! Om du behöver kräka av dig så är min inbox öppen.


    Hoppas du får en jättetrevlig helg i Stockholm, Blommis! Det låter kanon med kompis och galej, det tror jag är precis vad du behöver.


    Hvidis, hur är det idag?


    Nu ska jag gå och duscha och sedan joina maken och vovven i soffan en stund. Vet inte om jag hinner in här innan jag åker imorgon. Annars - hoppas ni får en fin helg utan tjafsiga makar, sjuka barn och dylikt. Kram på er!

    Den där 45-kilostråden var ju bara trams, förresten.

  • Ninnnis

    Fru E,

    För ordningens skull måste jag ju gratta ordentligt här också. GRATTIS GUMMAN! Jag SA ju att amuletten och trippelgnugg skulle göra susen. Jag är så GLAD för er skull och håller tummarna så de blir blå för att det går hela vägen. Klart det gör förresten!

  • Ninnnis

    Heloise, fy f*n att du ska behöva ta beslut kring detta med hus och lån.  Jag vågar inte råda dig i någon riktning utan rekommenderar bara att gå efter magkänslan.

    Du skriver så himla fint om Elise att jag blir alldeles tårögd. Gulliga ungen, snacka om att hon har valt rätt föräldrar! Hjärta

    Flamman, Har du kunnat sova på saken? Jag önskar att du inte hade behövt gå igenom detta. Jag har också ett antal elaka ord att spy över din make, men man får ju inte glömma att han inte är frisk och således inte vid sina sinnes fulla bruk. Det hade varit lättare att anklaga honom och skälla ut honom om han inte hade varit sjuk. *kramar försiktigt och påminner om att du är värd all kärlek och respekt*

    Fru Sy, ingen bebbe trots färdknäpp alltså? Men ni kan ju ha kul medan ni väntar i alla fall

    Blommis, hoppas du har haft en underbar stockholmshelg med väninnan.

    Daa, jag måste också kommentara världens sötaste parvlar. De är helt bedårande! Och du skriver så fint om dem att jag längtar ännu mer efter vår lillkille Hjärta

    Bruttan, heja poletten! Jag hoppas ni får sova allihop och att våren snart kommer till er i norr också.

    Ingis, lilla Busan som är störst på nya dagis! Hoppas det går bra för henne. Och dig

    Hvidis, jag hoppas även du får din välbehövliga sömn.  

  • Ninnnis

    Jag ber om ursäkt för allt jag har glömt kommentera. Har massor på jobbet med ny kollega så jag måste jobba lite nu.

    Vi hade i alla fall en härlig helg i Göteborg med shopping, god mat (så mycket hotellfrukost så att jag fick tillfällig knoppnavel ) och mysigt umgänge. Igår blev jag hämtad vid tåget av maken och kom hem till färdig middag och nystädat hus ♥

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-04-04 13:21:19 följande:
    Så halva väntetiden avklarad och fjärilarna i min mage är nu monster somnade vid tolv i natt och vaknade 5 och tittade på Simpsons som var det enda som fanns på televisionen

    Återkommer med kommentarer
    I din mage finns varken fjärilar eller monster, utan två fiiiiiiiiina små bananer!
  • Ninnnis

    Flamman, helt rätt, en dag i taget, ett steg i taget. Men skit att du ska behöva bekymra dig för jobbet mitt i allt detta *kraaaamar*

    Heloise, glömde ju, GRATTIS finaste Elise på halvårsdagen! {#emotions_dlg.flower}

  • Ninnnis
    Fjällbruttan skrev 2011-04-04 13:32:03 följande:
    Låter som en underbar helg!
    Vad skönt

    Hoppas du njöööt, eller det vet jag att du gjorde!

    Men nu till det viktigaste, VAD shoppade du
    Jag njööööt i fulla drag!

    Jag shoppade faktisk inte så mycket, det var mest lillasyster och mamma (fast hon lämnade tillbaks hälften sen). Jag köpte ett par tights och ett par skor. Skorna var nedsatta från 1200 kr till 350 kr, och det var precis sådana jag ville ha. Tänk att man kan bli så glad över ett lyckat köp!  
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-04-04 15:36:39 följande:
    Dagens ironi: Vi har 2-årig bröllopsdag idag.
    Förväntar mig inte att han ens kommer ihåg, och även om han kommer ihåg (svärmor fyller år samma dag så han borde komma ihåg) så VET jag att han INTE kommer uppmärksamma detta.
    Det hade ändå varit trevligt på nåt vis...

    Jag ska iaf köpa en bukett tulpaner till honom/oss och ett kort och så har jag köpt 2 cd-skivor så han får nåt annat att lyssna på i bilen. Han ska ju snart iväg på långresa igen.
    Men som vanligt kommer han väl säga att det är fel musik eller dålig present osv. Han har angett som en av orsakerna till att han inte "orkar" leva med mig är att jag är så dåligt på att ge honom presenter. De är för små, för billiga och aldrig köper jag något som han önskar sig. Som t ex ny mobiltelefon, tv, dvd-spelare osv. Gäsp.
    Jag hoppas verkligen det är sjukdomen som talar, för så jäkla otacksam kan man bara inte vara  
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård