• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Sy, ingen Orvar än?

    Jag undrar så hur det går för Andbeyond och lilla Mary?

  • Ninnnis

    Vi har haft en härlig helg med restaurangbesök, grill x 2, gudsonens 5-årskalas, långpromenader i skog och vid hav, hundträff och trädgårdsfix. Igår var det 18 grader i skuggan, rena sommarvärmen! Nu jobbar jag fram till torsdag sedan har jag (förhoppningsvis) påskledigt i 11 dagar. Efter påsk är det bara 27 arbetsdagar kvar innan jag går på föraldraledighet

  • Ninnnis

    Ingis, vad härligt att se så många gula smileysar i ditt inlägg
    Det låter jättefint med vattensten.

    Fru Bygg, härligt att ni trivs så bra i sommarstugan. Jobbigt med mammigheten. Hoppas det är en fas som går över. Bra att du inte ska jobba så himla mycket framöver. Långhelger och semester låter bra  Visst skulle din make byta jobb förresten? Kommer ni inte att vara kollegor längre då? 

  • Ninnnis

    Daa, vad DUKTIG du är som roddar parvlarna alldeles ensam. Hoppas de uppför sig exemplariskt hela dagen Kram till er alla tre!

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-04-11 10:39:27 följande:
    Ninnis, låter som ni har haft en riktigt mysig helg.
    Hur mår du annars nu har huvudvärken släppt?
    Jag mår kanon, tack! Huvudvärken kommer ibland, men det är betydligt mer sällan och lindrigare när den väl kommer. På det stora hela mår jag finfint. Vecka 29 idag
  • Ninnnis

    Lanovia, bra att det känns bättre idag, men trist med hosta och illamående. Hoppas du får en skön promenad med hunden. Mysigt med syskonvagn! Inget nytt om jobb/uppdrag förresten?

    Fru Bygg, det kanske kan vara skönt att ha sitt "eget" jobb? Fast det verkar ha funkat bra när ni har varit kollegor/delat tjänst också. Det finns väl för- och nackdelar med allt.

  • Ninnnis

    Flamman, hur har ni haft det i helgen?

    Blommis, hur är det med dig?

    Och Hvidis?

    Och Fru E?

  • Ninnnis

    Jag skulle behöva experttips av er. Hur har ni gjort med bilbarnstol? Eller babyskydd heter det kanske?

    Maken är inne på att hyra från försäkringsbolaget. Det verkar bli billigare än att köpa och man får behålla den sista stolen (av tre). Men OM vi skulle ha sådan tur att vi får ett barn till så blir det kanske billigare att köpa och återanvända? Samtidigt läste maken att den andra stolen används från ca. 9 månader till 4 år, och om det går som vi önskar kommer kanske syskonet snabbare än så. Då måste vi ju köpa en extra mellanstol vilket kanske blir en dyrare totallösning?

    Totalt förvirrat inlägg, men någon kanske förstår vad jag menar... Jag tar tacksamt emot tips!

  • Ninnnis

    Fru Bygg, pinsamt nog kommer jag inte riktigt ihåg vad det kostade. De hade två olika paket att välja på. Jag får kolla med maken, det är han som har koll.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård