• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nähapp, nu måste jag jobba lite.

    & kram så länge!

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-04-08 10:16:07 följande:
    Ninnis-vissa dagar går det bra att tränga undan nojjorna, oftast dagar utan spottings, men när de väl kommer så slår paniken till lite. Senast igår kväll så var bara tvungen att ta sista testet imorse med veckoindikator *skäms* visade på 2-3 veckor dvs stämmer bra med att vi bör ha gått 5 hela veckor. Veeeeeet att blodprovet antagligen sa samma sak men så skönt att ha kommit förbi 1-2 veckor som det stod förra försöket.
    Mantrat nu är delmål som Mugglan brukar säga, blodprov på måndag, VUL nästa måndag och sedan lägger vi ny plan om vi kommer förbi de två första delmålen.
    Heja veckoindikatorn! BRA med delmål, vips har du passerat dem allihop
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-04-08 10:03:47 följande:

    Tjejer, jag skulle gärna hänga hela dan här med er. Men nu måste jag jobba lite innan jag ska avsluta för dagen. Ninnis, ha så mysigt på middagen. Hoppas ni får fira ett riktigt bra kontrakt


    Puss o kram alla!


     


    Puss och kram själv! Hoppas helgen blir så bra som bara möjligt.
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-04-08 11:26:36 följande:
    Ninnis-mekan skällde på mig lite men bara lite dock har spottingsen ökat något så förtar säkerheten lite men borde vara van vid det här laget . Jaja ska sluta tjata om härliga detaljer nu och låta er vila öronen ett tag
    Tjöta på du! Jag fortsätter vara stenhårt positiv, så säg bara till när du behöver pepp
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-04-08 12:51:54 följande:
    Ninnis-vad sägs om varje dag fram till måndag kväll att vänta är INTE min grej eller att slappna av och försöka glömma baaaaahhhhhhh!
    Pepp Pepp Pepp Pepp Pepp!

    Tålamod Tålamod Tålamod Tålamod Tålamod!

    Positiva tankar Positiva tankar Positiva tankar Positiva tankar Positiva tankar!

    Heja Heja Heja Heja Heja!

    Kram Kram Kram Kram Kram!

    Så, nu borde du klara dig över helgen

  • Ninnnis

    Kul med utställning, Soldemor. Lycka till!

    Jag har aldrig riktigt förstått mig på utställningsmomentet när det gäller hundar/katter, men jag har å andra sidan aldrig riktgit gett det en chans.

    När jag var liten sa uppfödaren att vår golden retriever inte kunde ställas ut pga att den ena testikeln inte hade vandrat ner i pungen (?). Jag kunde inte för mitt liv förstå varför vår fina, underbara och i mina ögon perfekta hund inte var välkommen på utställningarna, så jag tror jag bestämde mig redan då att det var trams

    Nu har vi ju en tvivelaktigt renrasig omplaceringshund från Irland utan stamtavla och med kuperad svans, så det är väl inte direkt aktuellt med utställning för oss... Agility däremot, det tävlar jag gärna i! Där är vår vovve mer än välkommen

  • Ninnnis

    Bruttan, stackars M! Vilken dramatik! Hoppas hon mår bra nu.

    Lanovia, det låter som att ni har haft en härlig resa. Det var ni väl värda! Duktiga lilla E som klarade flygresan fint (lite bajs får man väl räkna med? ). Hoppas du känner dig litte piggare och gladare idag.


    Heloise,  så SKÖNT att Elise gör sådana framsteg! Heja heja heja! Ska genast in i ditt galleri och beundra sötnosen


    Ingis, ska din syster aldrig få lugn och ro? Och för att inte tala om dig? Kram på dig, vännen! Glöm inte att ta hand om dig själv också. Skönt att loppan trivs på nya dagiset.


    Fru E, visst är det blodprovsdags idag? Heja heja, pepp pepp, kram kram!

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-04-08 20:15:37 följande:
    Ninnis jag är som du skeptisk till utställing av hundar. Vad gäller katter håller jag tyst för det vet jag inget om. Men jag är färgad sedan barnsben mina föräldrar ställde upp i utställning en gång med deras laborador och de var väldigt skeptiska till hur bedömningen gick till och detta har jag fått höra några gånger.
    Jag ska inte heller uttala mig om kattutställningar eftersom jag inte har någon erfarenhet av det, men om de är mer välkomnande än hundarnas dito så är det jättebra!
  • Ninnnis
    Heloise skrev 2011-04-10 21:08:56 följande:
    Hejsvejs!
    Kikar in en snabbis för att tala om att det ligger en sprillans ny bild på världens finaste Elise i galleriet. Jag har tagit "poserade" bilder i dag till mormor och farmors påskpresenter

    Notera ögonfransarna som går ända upp till ögonbrynen
    Men sötaste lilla ungen!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård