• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2011-03-25 11:37:24 följande:
    Har messat ett litet hejjarop till Andbeyond. Inte hört ngt än och jag börjar verkligen hoppas här att hon inte har mycket kvar. Och att allt går bra. och... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad man inte är lugn förrän man VET att allt är som det ska med både mamma och barn!

    Jag hoppas verkligen att hon är mitt i slutfasen och därför inte har någon som helst tid med så värdsliga saker som mobiltelefoner.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Åh, jag hoppas också att Andbeyondfamiljen har det så bra som bara möjligt!

    Är det någon som kan tänka sig att messa mig när hon har fött? Jag ska äta lunch nu och hinner nog inte in mer innan jag åker.

    Ha en fin helg alla fina vänner!

    Extra kram till Fru E!
  • Ninnnis

    Hej!

    Välkommen till världen lill Mary! Jag ser fram emot att höra allt om förlossningen Hjärta

    Grattis på födelsedagen, Villemoa! Hipp hipp HURRAAAAA!

    Jag har haft en härlig helg i Trondheim. Min andra väninna kom halva helgen som överraskning, henne har jag inte sett på jättelänge. Väninnans lilla son (ett år på söndag) är helt underbar, skrattar så fort man tittar på honom, äter allt man matar honom med, somnar så snart han läggs i sin säng och sover 11-12 timmar i streck. Ett riktigt litet charmtroll! Han hade dock kolik när han var nyfödd och skrek konstant i 3,5 månad, så han har inte alltid varit lika enkel...

    I kväll ska jag träffa två väninnor för middag på stan. Imorgon skulle jag gått på fin bjudmiddag med jobbet, men jag har dragit en vit lögn och åker hem till killarna istället. Jag kände att det bara blev för mycket, speciellt med tanke på att jag åker till Gbg med mamma och lillasyster fredag-söndag.

  • Ninnnis

    Kraaaaaaam, Hvidisen! Håll ut, snart kommer lilla Elvis ut!

    *smyger in en liten kram till Fru E också*

  • Ninnnis

    Stoooooooor kram till Flamman och Bruttan!

    Nu ska jag gå och träna lite innan det är dags för tjejmiddag på stan. Det verkar som att morgondagens bjudmiddag blir flyttad (delvis för att jag inte kan) så det verkar som att jag både får vara hemma med killarna imorgon och få finmiddag en annan dag

  • Ninnnis

    Klockarbol, vad mysigt det låter med Yngstas ponnyridskola Hjärta

    Lanovia, skönt att det kändes bättre med nya BM. Visst är det imorgon ni åker?

    Fru Bygg, jag glömde kommentera din huvudvärk. Jag fick kraftig huvudvärk i ca v.15. I ungefär fyra veckor kom det mer eller mindre dagligen och ingenting hjälpte. Enligt BM är det vanligt under den perioden pga alla hornoner. Numera kommer det alltmer sällan och försvinner hyfsat med alvedon+kaffe. Hopppas det blir bättre för dig snart!

    Hvidisen, känns det bättre idag?

    Ingis, vad duktig du är med kosten. Heja dig!

    Villemoa, det låter som du hade en mysig födelsedag.

  • Ninnnis

    Flamman, det där är verkligen inte ok. Men det vet du ju redan. Jag tror också det är pga nervositet inför läkarbesöket, men det är ingen ursäkt. Varför i h***ete skulle du ha middagen klar dagen innan om han är hemma hela eftermiddagen??? I så fall borde ju han ha förberett middag dagen innan när han jobbade tidigt och var hungrig tidigt?? 

    *försöker lugna ner mig*

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-03-30 09:43:37 följande:
    Det stämmer att vi åker imorgon. (eller inatt måste åka hemifrån kl 4)

    Har resfeber nu. Extra nervöst att resa med en liten, hoppas vi kommit ihåg allt hon behöver.  Hur kommer det gå att flyga 9h med en spilelvink?? Måste fortsätta fixa nu.
    Det kommer att gå jättebra. Tänk vad skönt ni ska ha det! Blir ni borta i en vecka?
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-03-30 13:38:05 följande:
    Nu kom posten, så nu ska jag kolla ifall mina provresultat kommit på den där röntgen....
    Hade de kommit?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård