Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman: va härligt med garderobsrensning o plats till musikerns saker! naaaaaaw! Tycker att du alltid har så bra o raka förklaringar till töserna.

  • ingenjörsbruden

    har gått bananas......shoppat på bokrean, två kokböcker o sen bara barnböcker, barbapappa o barna hedenhös o lite annat smått o gott! Köpte även ett barbapapahus där varje barba-figur i sej är en bok. Kommer nog loppan att älska. Dock var den inte på rean....men inte så fasligt dyr för så mkt skoj. Kanske något för smurfhuset?!

    Igår shoppade jag mammakläder....på nätet....hm hade bara smala jeans-modeller i ganska begränsad strl....*irriterad*......smurfade runt o hittade fina mamma kläder på bonprix......hoppas de är bra och passar!

    förkylningen är avklingande men inte borta....hostar mkt o känner ett tryck bakom bröstbenet....misstänker lunginflammation.....orkar inte.....avvaktar några dagar....känner mig relativt pigg annars....förutom hostningarna......

    Klart slut semletjut!

  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Du har ju både småtting o vildbasar o känner bäst till fiken i Malmö så du kan väl bestämma var vi träffas bäst! Lekhörna är ju att föredra!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-02-23 13:41:04 följande:
    Ska upp och kolla på espresso house över akademibokhandeln, det finns hiss, men jag ska kolla upp om de har lekhörna där också. Det kan ju vara roligt att titta ut genom fönstren där. Hansas espressohouse är inge vidare med tvååringar, hittills väger Caroline tyngst, inte så mysigt men 4 2vååringar har det absolut roligast där. Och kaffet är bra
    Träffar gärna tunga Caroline Litar på ditt omdöme!

    SS: tack för tipset! *redan inne o kikar.....*
  • ingenjörsbruden
    ingenjörsbruden skrev 2012-02-23 14:23:17 följande:
    Träffar gärna tunga Caroline Litar på ditt omdöme!

    SS: tack för tipset! *redan inne o kikar.....*
    Pluss att det är så smidigt att parkera under caroli!
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2012-02-23 14:26:54 följande:
    Tack för grattis-hälsningar!
    Pappa är hemma men mår så där. Hans njurar är ju dåliga och den nya medicinen har inte riktigt börjat kicka in än.

    Tja vissa får blommor på sin födelsedag, jag fick en prinsessa Iofs har jag ju redan en alldeles egen liten prinsessa, en ganska billig prinsessa Hon vill inte alls sova, och jag ska laga matåt 12 pers på en spis utan ugn och med endast 1 platta, då vill jag itne ha bebbehjälp!

    Ingi: hoppas pappa mår bättre!

    Nu måste jag hasta vidare, det är tyst ifrån sovrumet, kan de månde etyda att E gett upp och överlämnat sin mulliga lekamen till John Blund?

    Puss på er!
    Skönt att höra att din pappa fått komma hem, hoppas medicinen gör susen för honom.
    Heloise: hoppas du kan rodda ihopa middagen utan eminent bebbehjälp, hoppas E leker med John Blund!
  • ingenjörsbruden

    Har inte hört ngt nytt om pappa, men det är ju hans parkinson som försämrar honom stötvis o gör medicinering svår o jobbig, ev kan han bli lite bättre, men inte riktigt bra.....det är dags att bereda sig på att inte ha honom hos oss så länge till.......
    han kan inte prata i telefon längre så det är inte lönt att ringa honom....för han kan inte svara, o kontakten med brorsorna är lite sisådär....storebror har ju sagt upp bekantskapen med mig o syrran.....på inga grunder alls....hans fru ligger nog bakom en hel del.....hon är en riktig jävla räpa.....eller skrabba....eller bara rätt upp o ner ett jäkla skåp o surmuff för att inte vara alltför vulgära!
    Lillbrorsan är lite bättre....han e gudfar t busan......men kontakten med honom är ju inte på daglig basis....typ en gång i kvartalet eller så.....nåja....kontakten med syrran är o andra sidan på daglig basis så det kanske är tur att jag inte har samma kontakt med fler av syskonen för då skulle jag inte hinna med ett jotta!

    Har börjat fundera på om jag orkar/klarar/vågar sjunga samma visa som Blommis gjorde på sin morfars begravning......den är ju så fin o passar så bra...när det väl är aktuellt så måste jag vara beredd.

    Tunga tankar en torsdags em......

  • ingenjörsbruden
    muggles skrev 2012-02-23 19:04:56 följande:
    Åh och just det: när jag ringde upp kollegan och sa att chefen sagt att han "reagerat mycket starkt" (chefens ord) över att inte blivit informerad, så sa kollegan att det hade han inte alls utan han skyllde på min chef. Som om min chef skulle ha hittat på hela grejen. I don't think so... Att han först snackar skit bakom ryggen på mig bara för att svartmåla mig och sedan inte ens vågar stå för att han gick till chefen... Ynkryggar har jag svårt för.

    Jag är iaf så NÖJD över att jag sa till honom precis vad jag tyckte och tänkte.
    You go girl!!! *pompoms i vilt viftande o hejar på för glatta livet*

    Bara kläm åt´n!
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2012-02-24 09:15:26 följande:
    Och jag tippar Desirée som namn till lilla prinsessan ♥
    Det namnet har jag också av någon anledning gissat på! Blir spännande....brukar inte de kungliga ha en hel drös med namn? Nästan som kompensation för att de inte har något efternamn...

    Din musiker är verkligen värd sin vikt i guld! Kul o underbart med slalomdag!
    hörredudu.....vadå köpa byxor på rean....i JUNIORSTÄLLET?!?!?! *morrar* Fasen va petit du är!
    Pigg o färgglad jacka! Stor fördel med att lätt kunna hittas!
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2012-02-24 09:04:48 följande:
    Hoppas ni får en härlig trådträff! Mugglan: just 1år i USA skulle jag gärna göra men 2år långt. Roddigt med småttingarna också. Lättare när de är i skolåldern. Fast fet finns ju även ngn förmedling som har äldre kvinnor som vill vara au pair, typ hyr en farmor på långsikt:). Spännande ich smickrande att de var så imponerade av dig:), säg det till chefen;). Finfin uppvaktning, presentkort till min favvounderklädes -affär, ska ge mug intill stan för att köpa en ny bh. Mina tuttar har svällt bortom allt sans och vett. Maten vart väldigt bra, folket var på strplande humör och svärmir fuxade en 2år gamnal spis till oss som kommer idag . Ibland är livet himla härligt!
    låter som en riktigt härlig födelsedag! Svärmor får def guldstjärna för spis-fixet!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård