Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Sy: bläärk va tråkigt att vara sjuk! Hoppas det går över snart! O det där med att vara tossig på sin man......allt från positivt tossig till topp tunnor vansinnig.....skriver under på den med!

    I går kommenterade maken mitt hormonhetsiga humör....bränner av på 5 röda.....morrade bara tillbaka "And U better LÖÖÖV it"! (passar nog bra med en djävulsgubbe här! )

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-03-16 09:18:28 följande:
    Någon som vill få en bild på mina blöjbarn från i morse?
    Jag vill absolut se dina guldklimpar!
  • ingenjörsbruden

    Lanovia: Va skönt att ni är friska o att du känner att strukturen i vardagen fungerar/går ihop! Härligt härligt! Håller tumme för att ni dragit ert sjukdomslass för i år! Stackars barn som har så ont av sina tänder!

  • ingenjörsbruden
    aurum skrev 2012-03-16 14:17:15 följande:
    ooooh ja! Jag har hopplöst breda vader o dessa var grymt sköna att gå i. Märkte dock i söndags av att jag inte gått i stiletter på hela vintern Tungan ute
    Heloise skrev 2012-03-16 07:19:35 följande:
    Någon som vill ha en liten morgonpigg? 4:20 går vårt barn gärna upp. Det är därför jag är awol, jag har fullt upp med att ta mig igenom dagarna i ett stycke och med vettet i behåll!
    Har osså "kurviga ben" Kanske blir ett par stövlar.....får ju bonus från jobbet iår.....ska investera dem väl!
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2012-03-16 13:22:22 följande:

    Vad gör ni i helgen då, damer?

    Ikväll blir det The Voice o fredagsmys hela familjen.

    Imorgon har jag tänkt mig ut på längdskidor en sväng. Få se om det blir nå' slalom.

    På kvällen ska jag på Laleh!!
    Hon spelar på en festival i residensstaden, så jag och en väninna ska åka dit och lyssna på henne, kanske även på Sofia Jannok. Egentligen är det en festival "för ungdomar och unga vuxna, upp till ca 35" men det skiter en tant som jag högaktningsfullt i! Jag ska få mig kultur till livs. Bra musik och vackra texter. Fin sång.
    Jojjomänsan!

    Jag är helt upprymd över detta för jag var som sagt senast på konsert utomsockens på 90-talet. Det var på Europe...
    Exet tyckte sånt där var svammel och oviktigt och att jag borde vara hemma och städa och serva honom. Framför allt ta hand om barnen!!! Och honom. Så tillslut sket man i att ens nämna något. Det var lugnast så.

    Därför blev jag så förvånad, nästan chockad, när musikern sa: "Klart du ska fara!! Och jag har inget planerat så det löser sig med barnen också" Va?!?! Var tvungen att nypa mig i armen...
    Sen var jag lite orolig för att flickorna skulle börja gnälla (som de gjorde förut när jag skulle iväg någon sväng och de skulle vara hemma med pappa) "nääää, mamma, varför det, vem ska vara med oss.... vi vill ha lördagsmys med DEEEEEEEJ".
    Men de gnällde inte. De bara frågade med vem de skulle vara, och ha lördagsmys. Jag svarade; "Ja, kan ni gissa... och sneglade på musikern" "JAAAAAAAAAAA!!!" var deras reaktion och så hoppade de jämfota av glädje Hjärta


    Konsert! Va roligt! O va underbart med guldklimpen till musiker som ställer upp  o att töserna blir så glada! Vilken lycka! 
  • ingenjörsbruden

    Har underbart ljuvligt vårväder här i södern.....folk i den stora akademikerstaden har gått man ur huse o strosar omkring i hela staden! Härligt o ett ganska säkert vårtecken!

    Helgen är obokad, men kommer att undersöka en ev påväxt på vinden....tradigt när man har ett så nybyggt hus...alla roar sig på sitt vis....

    Har bokat tågresa för mig o busan till Norrköping i mitten på maj! Ska upp o hälsa på mina väninnor från universitetstiden....2 av 3 ynglade av sig förra året så det är dags för besök! Busan blev eld o lågor....undras tro om hon verkligen förstår....nåja...chuggington tittar vi på ibland på tv....men kul ska det bli!

    Önskar er alla en Solig, mysig och god helg!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-03-19 08:09:53 följande:
    Tror att e har fått uvi, har ni några bra tips på hur hon kan bli bra helst utan penicillin eller antibiotikum?
    Tranbärsjuice, men om hon har ont så dra inte ut på det.....nästkusinen hade uvi som gick vidare o det blev ett förfärligt sjå för att bli av med det då.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård