Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    varför känns vissa delar av ens släkt som en seg sötaktig sliskig trög melass...... *ryser*
    Vissa släktingar är så plastiga o "oäkta" så jag tror jag blir prickig......man drar sig för att "ta" i det för man vet med sig att det inte kommer att lossna utan ansträningar o lämna kvar en viss påträngande doft..... *brrrr*

    Nåja...det är som det är, när det inte blev som det skulle från början.

  • ingenjörsbruden
    Soldemor skrev 2012-04-12 15:03:52 följande:
    ingenjörsbruden skrev 2012-04-12 14:59:45 följande:


    Skulle så gärna vilja sjunga på begravningen men jag litar inte på mig själv riktigt.....ska träffa prästen först nästa torsdag så då får jag se till att ha bestämt mig.....men jag sjunger för papp
    Vem och var, om man får lov att vara nyfiken? Du får gärna inboxa mig!
    inboxat!
  • ingenjörsbruden

    Blomman: Alltså, den där chefen kan vi väl tussa ihop med flammans ärkeas så kan de de flytta tillsammans till ett kallt o bistert grannland......fy fan för herr blommis jobbsituation! Facket är inget man kan använda sig av? I vissa brancher är de bra....i andra är man bättre utan dem nästan......
    förkylning o indianer är ingen bra kombo...*kramar om*
    O lilla blompojken då.....skönt att hans mage kommit igång igen....

    Flamman: dina flickor är helt fantastiska! Jättefina bilder! Låter mysigt med äggpickning o påskfirande, skönt att tösernas farföräldrar inser att deras avkomma har tomt mellan öronen. Håller med musikern....okända hämta barnen.....skulle inte tro det....vad är han för en ärthjärna ditt ärkeas? Den infon tycker jag verkligen socialen ska få höra..... han är verkligen inte ett dugg mån om sina barn eller deras mående....sätter sitt eget jävla ego först.... bläääääärk för det!

    Daa: tack för kramen!

    I´m yours: vilka dagar du har! kul att du hittade filmmanusena igen! o strongt jobbat med kilona!

    Fru Bygg: Ojojoj va jobbígt det låter med trötthet o kli i ögon o hals....hoppas allergitabletterna hjälper o att du kommer upp över isen igen....o vadå glömma dig? *slår en stor pipande uppblåsbar klubba i huvudet på fru Bygg* Knasbula!
    Va skönt att töserna sover bra *peppar peppar ta i trä* o ja jisses va tiden går fort!

  • ingenjörsbruden

    Är hemma med loppan idag....hon hade feber lör-kväll tom i gårkväll....men idag är hon pigg som en lärka!
    Passar mig rätt bra.....känner mig lite trött....har som vanligt joxat o fixat hela/halva helgen! Busan har nu fått en väldigt försenad julklapp från sin morfar.....en 12" cykel....så klart rooooosa.....o roooooosa hjälm....... det gick INTE att förhandla! Jisses för 2,5 år....fasar redan nu för de andra åren!

    O så köpte vi en barnsadel som busan o jag glatt invigde! Fick inte cykla hem igen.....lite dålig planering att ge sig ut på premiär tur gravid med delvis fylld blåsa.....o inte fick jag cykla hem igen....jisses vilka protester! Men mysigt o härligt var det o som loppan NJÖT! Blir def flera cykelturer för oss!

    hörre ni.....har ni varit inne o kollat era besök på era profiler det senaste?......gick in där igår o har en "gäst" som i princip besöker min profil dagligen.....nog tusan är min smileylista bra.....men ändå.....lite skumt är det..... hur ser det ut i era loggar?

  • ingenjörsbruden

    Sorgen efter pappa bearbetas, nu kan jag sjunga hela Fattig bonddräng utan att gråta....
    Satt o tittade bland digitalfotona igår...hittade det senaste fotot....där pappa sitter o matar Busans docka.....härligt foto.....blev faktiskt glad när jag såg det. Pappa hade inte tynat bort helt på foto, o lite kunde vi prata kommer jag ihåg.....känns bra.

    Liten i magen är en riktig illbatting o busunge....favosysselstättning är boxning i levern alt hoppa på urinblåsan.
    Liten är även duktig på att ligga o trycka på vissa punkter på högersidan som numera är rätt ömma.... kan jag verkligen inte komma ihåg att busan gjorde. På tors fm är det dags för 18 v ul! 19+0 på onsdag. Ska bli intressant att höra vilket bf de beräknar nu....jag hoppas på aug.....men min egen beräkning säger 12 sept, kub sa 10 sept....så vi får väl se!

    KRAM

  • ingenjörsbruden

    Lanovia: Stackars E! Hoppas pencillinet gör susen. Deras öron är helt fantastiska. Busans kusins trummhinna sprack....klagade inte mkt.....stackars liten....men det har nästan växt ihop helt igen. Kroppen är vidunderlig!

    Blomman: låter som att det där stolskottet kan få följa med herr blommis chef på långväga semester på annan planet. De har aldrig övervägt att ta TAG i problemen?! suck säger jag bara för sånt..... sopar man under mattan så blir det jävligt knöligt efter ett tag o då trillar man dit ändå förr eller senare.  Bra ordspråk ju!
    Sopar man under mattan så trillar man dit förr eller senare! :

    Alltså det där med gäster på ens profil.... det står bara gäst o så namn på de som är medlemmar.....det är bara det att jag är bara inne i denna tråde o så lite i den knasiga lämna över bruden tråden som ballat ur helt! Men läser bara i den.....därför tycker jag att det är lite skumt att ha dagliga besökare på profilen....... o det är nästan exakt varje dag....har ju tagit bort mkt av infon....men börjar fundera på annat foto o kanske byta nick...men hur i hela fridens namn skulle det gå....hade ju inte känt igen mig själv alls!

  • ingenjörsbruden
    Syrinx skrev 2012-04-17 12:32:10 följande:
    Japp! Har alltid gjort, ganska mycket dessutom. Känner mig alltid "tjock" och obekväm veckan före mens, och kläderna känns ofta lite tajtare. Sedan blir jag väldigt kissnödig under mensen. Oskyldig Min mamma har en teori om att man kissar ut all vätska kroppen samlat på sig. (?!)

    Så är det just nu. Tjock och obekväm alltså. Dessutom blir jag alltid lite febrig och får ont i halsen, och får ofta en eller två afteblåsor i munnen. Förutom alla humörsvängningar och ökade hungerskänslor. 

    Ibland undrar jag lite hur det kommer bli om/förhoppningsvis när jag någon gång blir gravid - när jag reagerar såhär kraftigt på en vanlig mens! 
    Moahahahahaha....jag vill verkligen veta hur du känner dig/mår när du är gravid!

    Jag har inte haft så mkt känningar av PMS...förutom rysligt humör helgen förre indiananfall....men jädrar i min låda vilket humör jag har nu.....maken har börjat foga sig....svarar nu  -Ja, älskling. ....på nästan allt... moahahahahaha
    Fick ett utbrott på honom o hans ap-kassa helgplanering....den tog den...ska ni veta!
  • ingenjörsbruden

    Flamman: säger jag bara om ditt ex.....blir så arg så det pyser ut genom öronen o ögonen blir röda o hornen växer i pannan, svansen växer ut.....skalar av honom huden med en slö potatiskalare.....lägger honom sen i skållhet saltlag för att därefter sänka ner honom i ett fullpackat pirayabad. Demon

    Solde: Stort grattis till hårbollarna! Va roligt! Men siena....valpar som äääääär sååååååå gulliga!

    Lanovia: skönt att E slipper Alvedonen o pencillinen verkar göra nytta. ja ni har gått igenom en hel del....era stackare!

    Syrinx: tradigt med att inte få ha cykeln i fred. hur går det med stickningen?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård