• S2011

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2011-04-13 14:35:14 följande:
    Tråkigt att du inte hittar nån bra information att använda! Har du nån bra handledare som kan hjälpa dig framåt? Jag vet att det är lite si o så med besöken, vilket ju är lite konstigt. Det är ju att stärka sitt varumärke att kunna visa att vi i vårt travsällskap är måna om djurens välbefinnande och gör djurskyddsbesöken. (att de sen är lite tandlösa, det är en annan sak!)

    Vad kul att hund o kattetologin verkar bra. Jag har några poäng etologi sen tidigare, men det är ju ett av de roligaste ämnena, så why not liksom?
    Det ska nog gå ihop sig, det är ju bara det att man får leta extra många artiklar Glad har handledare både på institutionen och en biträdande på ST som är otroligt engagerade, tack och lov. När det gäller travsporten är ju problemet med vetenskapligheten att det är väldigt mycket detaljforskning kring skador, hovar, vinklar, genetik osv och det finns inte något kring det jag skulle behöva. Men jag brukar ha lite "magic fingers" med artiklar, så jag hyser hoppSkrattande
  • S2011
    Darling Daisy skrev 2011-04-13 14:42:12 följande:
    Skönt att du har bra handledare.
    Är det ett beställningsexjobb från ST? Tyckte att det lät så när du beskrev det förut.
    Jag håller tummarna ang artiklarna!
    Alltså, det växte väl fram lite när vi pratade med en föreläsare från ST efter en föreläsning på vår utbildning om travsporten. Är ju själv hästtjej och har/haft lite "avdankade travare" samt att jag brinner väldigt mycket för det här med avsaknaden av utbildning och kunskap om djur. Och eftersom ST också har lite tankar kring det här med kunskap och utbildning så blev det så att jag skriver ett exjobb "för" dem.

    Tack för tummarna  
  • S2011

    Shit, vad jag har missat mycket medan jag har försökt koncentrera mig på exjobbet!
    Har försökt att läsa ikapp, men det vette fasen om jag har tagit igen alla sidor..

    Verkar som att det kommit lite fler klänningar - himla fina!

    Massor med vackra ringar och spännande bufféer också.
    Vi har med tänkt oss buffé, betalar 375 kr pp för:

    *grillad fläskfilé
    *grillad quornfilé
    *aprikossalsamarinerad kycklingfilé
    *klyftpotatis
    *baguetter m smör och olivolja
    *grönsallad
    *inlagda pfefferoni, champinjoner, minimajs och oliver
    *tomat- och mozzarellasallad
    *hallonpaj med vaniljsås
    *citronfromage- och chokladmoussebägare m jordgubbe 

  • S2011
    Darling Daisy skrev 2011-04-15 08:56:23 följande:
    JAHA, nu har ni äntligen lyckats!!!!

    Jag kom just på mig själv att sitta och titta på en FLUFFKLÄNNING och tycka att den kanske skulle vara nåt för mig!!!!

    Här ser ni vad som händer om man hänger här för mycket!!! Ujujujuj!
    hahaha Äntligen!
    nica83 skrev 2011-04-15 08:57:29 följande:
    S2011: Låter som en smaskig buffé! Trevligt med grillat, kommer de grilla på plats?
    vi ska vara i festvåningen på ett hotell, så jag misstänker att de har nån grillösning i sitt kök. inne i festvåningen kommer de nog inte att grilla, även om det vore en schysst display

     @awarwen: wow, vilken superbuffé ni ska ha! låter helt fantastisk, gästerna kommer få rulla från borden gifer ni er under midsommar, alltså?
    nica83 skrev 2011-04-15 09:27:41 följande:
    Jag ligger ju numera alltid vaken om nätterna och funderar på den där bröllopsklänningen... Jag skulle ju helst av allt vilja ha en riktig korsettklänning - men kära damer hur får jag tag på en sådan?! Hur ser jag på någon av kinatrådarna att det är en stadig korsett i klänningen?! Någon som har exempel på en korsettklänning så blir jag glaaaad!

    Måste ha en klänning som håller in fläsket vill inte att mina bröllopsgäster får för sig att jag är gravid med nr 3 eller så Skäms
    vad tror du om en sån "kroppsstrumpa" i kombination med en klänning som har ordentlig boning? min klänning har bara några enstaka fjädrar, men är superstadig och håller in rätt mycket av min övervikt. jag försöker gå ner lite, men har inga föreställningar om att lyckas med särskilt många kilon, tyvärr. därför känns det bra att ha en klänning som formar ganska mycket av sig självt.
    klänningar med snörning är ju himla praktiska med att kunna forma och "snygga till", så jag tycker inte du ska förlora nattsömn över det. du kommer se fantastisk ut, ska du seGlad 
  • S2011
    nica83 skrev 2011-04-15 09:50:46 följande:
    Ja kroppsstrumpa har jag funderat på, verkar smidigt för att hålla in magen, men vart får man tag i en sådan? Och hur ser man hur mkt boning en klänning har?! Jag är ju ganska newbiee här så jag har inte så bra koll på alla olika modeller Skäms. Snörning är nog en självklarhet för att jag ska våga beställa .

    Hahaha. Ja tänk om man bara kunde stänga av tankemaskinen och sova gott istället....
    vet inte om man kan se hur mycket fjädrar det är insytt i klänningen, men det är ju åtminstone nånting man kan fråga om - de flesta företag har ju chat- eller mailfolk som man kan ta upp det med. "jag är intresserad av den här klänningen, hur många fjädrar är det i den?"

    vi pratade antal fjädrar för ganska många sidor sedan också, och då sa jag att jag personligen inte skulle vilja ha en med allt för många fjädrar, eftersom jag tycker att det lätt blir stelt och staty-aktigt då, jättesvårt att röra sig naturligt (fast om man gillar känslan av live-barbie så kan man ju köra på detFlört ). Vanligast tror jag är att det är nånstans mellan 4 och 8 fjädrar insytt (beror nog lite på tygsort, tygmängd och modell också) och det brukar vara lagomt.

    kroppsstrumpor tror jag miceme har rätt bra koll på, om jag minns rätt  
  • S2011
    Humlan66 skrev 2011-04-15 10:01:32 följande:
    Åhh där är du ju  .. visst va det du som köpte din klänning därifrån ?

    Tyckte du att den stämde in med bilden ? och gjorde du några ändringar ? och blev du NÖJD hihi många frågor
    Jag skulle vilja lägga till ett halterneck , men det finns ju ingen ruta att skriva i i samband med beställningen
     så hur gör man ?
    jag hade också problem med sidan ett par gånger, men det ger sig om man väntar lite, som awarwen skrev Glad

    när du lägger beställningen ska det finnas en ruta längst ner att skriva i (de uppmanar en att skriva i den om man beställer bal- eller brudklänning). men den kanske bara finns om man skapar sig ett konto - har du gjort det?

    tänk på att du inte får några bilder från WW, så som milly skickar, så du vet inte hur klänningen ser ut innan den kommer hem. kan vara värt att tänka på om man gör större ändringar på den modell man vill ha (=större risktagande). 
  • S2011
    awarwen skrev 2011-04-15 10:07:54 följande:
    Mm... de behöver ingen transport från festen. Det räcker att de lägger sig ner, siktar in sig på rätt färdriktning och så skjuts iväg med dem. hahahaha....
    Ja, vi gifter oss den 24 juni, så vi besparar ju alla gäster en egen midsommarbuffé. SkrattandeSolig
    hahahahaha, snacka om att ha tänkt på allt i bröllopsplaneringen
  • S2011
    awarwen skrev 2011-04-15 10:11:16 följande:
    Inte på den jag har fått hem, tyvärr. Jag kommer ju inte i den än...
    Jag beställde en klänning utifrån hur mkt jag räknar med att gå ner och det saknar nu 5cm över rumpan.
    Den har stått still i stort sett hela tiden, går däremot ner i övrigt. Skumt! Men fettet sitter väl hårdast där kanske.
    Jag kan ju ta kort på klänningen ändå om du vill. Utan att jag är i den menar jag. Skrattande
    rumpan brukar vara det sista som överger enFlört
    men vi väntar med spänning på bilder framöverSkrattande
  • S2011

    @nica83: min klänning är också en WW-klänning. den kan du hitta i sammanställningen på sida 127, om du är nyfiken på WW-klänningar i det stora hela.

  • S2011
    Humlan66 skrev 2011-04-15 11:11:34 följande:
    Ot från klänningtråden, men är det bara jag som blir irriterade på dom SK experterna här på forumet ? Vilken nytta gör det egentligen.Dom kan ju inte ens svara på dom enklaste frågor en expert SKA kunna svara på,
    har också precis suttit och tänkt på det. så sjukt irriterande. där har bt ytterligare en ny "funktion" som de kan göra sig av med - tillför ju absolut ingenting. inte sällan är det dessutom helt felaktiga svar de kommer med och det är ju hopplöst för andra att försöka korrigera eftersom tråden är låst. bara skitdumt.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!