• S2011

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Mia4 skrev 2011-04-09 13:49:25 följande:
    Ringarna som du visade innan var mycket fina! 
    taaack! Glad
    tänkte faktiskt drista mig till att beställa dem.
    har dock slängt iväg ett mail till dem för att höra om just dessa två ringar funkar att ha intill varandra.
    väntar med spänning på svar.
  • S2011
    Monarkfjäril skrev 2011-04-09 14:27:25 följande:

    Sitter och funderar på vilken klänning jag ska beställa. Helt förrvirrad.


    Cosume design hos Milly skulle inte komma förrän slutet av maj mindre än två veckor innan dagen...Tror inte jag vågar vänta.


    Hittade den här idag när jag satt och chattade:


    www.millybridal.com.cn/product/342692705-2094... kunde tyvärr inte kopiera bilden.

    kan då få den i ljusrosa satin under nr 91 i cholorchart. Ska ändra till en annan spests, och de väldigt silvriga paljetterna ska bort eller ha någon annan färg. Men spetsen är mer "sladdrig" på den här modellen.

    Då blir det lite som min tanke med Karena royale med axelband och "sweetheart" neckline




    Eller ska jag beställa "karenan" med ändrad neckline, som bilden ovan, från Corals
     men då inte få den svagt rosa färgen på satin tyget? Lutar åt ivory-ivory, även om klänningen dom skickade med champagne färgen är läcker.

    Corals är dyrare men jag kan få den snabbare hem och förhoppningsvis mer i modellen rätt.

    Vad tror ni?

    Jag är verkligen helt förvirrad och har lust att lägga ner hela idén. Men inte en enda "färdig" klänning jag tittat på är rätt. Det finns hela tiden något jag stör mig på.

    Har tydligen förvandlats till värsta bridzillan också Solig


    tycker klänningen från länken du postade var otroligt vacker. att spetsen är lite lösare tycker jag inte du ska se som en nackdel - tänk vilket flow det kommer bli när du rör dig i den! som en saga!Glad

    jag är inte säker på att jag hänger med riktigt, men menar du att ha den neckline som är på den infällda bilden på klänningen med blommorna? själv skulle jag nog inte välja ett sådant överliv till den klänningen, tycker det känns som att den skulle ge ett väldigt tungt och massivt intryck. med den klänningen tycker jag snarare att det liv som är på bilden gör sig väldigt bra - lättar upp klänningen lite och ger den lite lättare och livligare intryck (med tanke på allt tyg som finns nertill). om du "täcker upp" mer upptill tror jag risken finns att du kommer se ut som en staty..

    ge inte upp och känn dig inte som en bridezilla! vi slog ju fast igår att bridezillorna är de som gormar på sina tärnor om aprikos vs laxrosaFlört

    jag röstar på beställning av klänningen från länkenSolig 
  • S2011

    ..råkade vara lite upptagen under större delen av gårdagen, men nu är det igenläst!

    *välkommen till nya i tråden!

    ...och så massor av nickar och igenkännande leenden till hela arsenalen av inlägg sen sist  

  • S2011

    idag har det inhandlats vigselringar!
    vi gick på en butik för att dubbelkolla ringstorleken till fästmannen.
    medan han provade ut storlek kikade jag lite i deras ringmontrar - och hittade ringarna som jag visade här i tråden tidigare i helgen! superfina, men gick absolut inte att ha ihop...

    slutade med att fästmannen beställde sig en ny ring i titan för 479 kr och jag hittade mig en helt annan ring, till priset av 199 kr, nämligen den här:


    bilden är inte den bästa, men ändå.

    1700-tal: jag kan fortfarande inte dra i hörnen för att få bilden mindre, hur i hela friden ska man göra egentligen???


     
  • S2011
    Miceme skrev 2011-04-10 19:16:25 följande:
    Wow!! Skitsnygg!
    Ja, det blev verkligen wow när jag såg den. Gillar att den känns lite "isig"

    Sommarbrud: Ååh! Du måste slänga in en bild när du hittat den! 
  • S2011
    Sommarbrud skrev 2011-04-10 19:53:39 följande:

    Jag har hittat ringen men.. jag måste funera en vecka har inte råd att köpa två och som ni vet så är jag lite velig så det får inte bli två ringar. Men jag glömde ta bild på den idag, Hade ju en bild igår på den jag trodde jag skulle köpa men det blev en annan.


     


    Men din känns som ett klipp så fin!!


    Ah, det var så det var... tänk om man ändå kunde få låna med sig dem hem, så man kunde prova och gå omkring med dem? lite som ett ring-bibliotek?
    när jag (och för all del folk omkring mig) hamnar i ett "vad-ska-jag-göra"-läge brukar jag säga åt dem (och mig själv) att koppla bort hjärnan och hjärtat och tänka med magen. magkänslan luras aldrig. 
  • S2011
    awarwen skrev 2011-04-11 08:48:26 följande:
    Aaaaaaaaaa.... fick mail fr wholesale igår (läste det idag) och min klänning är nu i Leipzig... shit, den är snart här. Jag är pirrig som en 4åring på julafton. Hoppas hoppas att den är bra nu, jag har ju inte fått se en enda bild innan.
    woho! åh, den kommer vara så fiiiiin!
    bilder, bilder, bilder, när den är hemma! 
  • S2011
    awarwen skrev 2011-04-11 08:57:32 följande:
    Som jag har lovat, så blir ni de allra första som får se den Skrattande
    Kan knappt bärga mig... har fjärilar i magen... hahaha... vad fånig man blir... Flört
    haha, jag vet Glad vänta du bara tills du står med det pyttelilla, vakuumförpackade paketet i händerna och funderar på om de kanske har skickat fel "en brudklänning kan ju inte rymmas här!", men se, det kan det!
  • S2011
    awarwen skrev 2011-04-11 09:02:55 följande:
    *fniss* känner jag mig själv rätt, så kommer jag nog att bli alldeles iskall i kroppen om paketet är så litet och förmodligen tänka precis det du skriver.
    Här gäller det att andas djupt!
    hahaha - så tänkte jag!
    mitt paket kom dessutom hem till min tärna, som inte var hemma. hennes väldigt nya pojkvän som ännu inte hade träffat mig var dock hemma. och blev förstås skiträdd när det rusade in en galen tjej, slet paketet ur händerna på honom och började noja över att nån hade gjort nånting fel nånstans.

    men när jag rev upp plasten, fluffade en enorm klänning upp sig ur paketet. för att inte tala om vad som hände med den underkjol jag beställt till (exploderade totalt och ställde (!) sig på golvet).
  • S2011

    sitter och försöker att få igång exjobbsskrivandet..... tiden rinner iväg och det bara står stilla! hur fasen ska jag få ihop det här? åh...

    @monarkfjäril: lagom är bäst, tror jag. i min klänning sitter det 4 eller 5 fjädrar (kommer inte ihåg exakt) och jag tycker det är alldeles lagom för att hjälpa till att hålla upp, in och forma. med väldigt mycket fjädrar tycker jag att det lätt blir väldigt stelt och svårt att slappna av och röra sig naturligt. det kan förstås vara så att vissa designer kräver fler fjädrar (beroende på tygmängd, tyngd osv) än andra och det kan också vara en smaksak. men så tycker jag iallafall Glad 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!