• Minuz

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal - Jo, baktill påminner den om din ena......... Rekommenderar du hellre bridal satin eller taft?
    Tänkte beställa från en tjej på dh gate som har 96-97 % positiva omdömen och de har skrivit att sömnad och material och kvalitet är toppen, så hoppas på det.. Hon skräddarsyr den som jag vill ha den, inkl underkjol och frakt och leverans på ca 20-30 dagar så kostar den 160 usd.

  • Minuz

    OJ OJ OJ, vad ni skriver. Har varit borta ett par dagar på äldsta pojkens skolresa. Och just nu orkar jag inte läsa ifatt alla 1000 sidor iaf......

    Men jag måste fråga............... Som ni vet ska jag beställa en fluff fluff. HAr mailat mycket med säljaren om hur jag vill att den ska se ut osv. Och det är klart och priset är klart men hon vill att jag ska lägga min order. Men får inget direkt svar om vart jag lägger den? Ska jag gå till orginal klänningens sida och beställa den därifrån? Rättar hon sedan till pris mm efteråt?????

  • Minuz

    Grattis till er som gifter sig imorgon......

    Pinkgrape: Ursnygg klänning.

    Nån här la upp en länk till en säljare på Ebay med barnkostymer...... Kan du länka igen?

  • Minuz

    Nu har jag handlat min brud väska......... Och mina skor som jag ska ha, eller skor och skor.... vita stövletter. Bekväma och utan klack  så jag ej blir längre än gubben och så gör det inget om det är blask när det är dags. Skrattande

    Går du i giftastankar?? Jättefin ivory brudväska!!!!!

  • Minuz

    Vem var det som länkade till en säljare på Ebay häromdagen? Det var en sida med kostymer till barn. Orkar inte leta igenom alla sidor, så SNÄLLA kan du länka igen????

  • Minuz

    Jag letade och letade och letade....... Så nu har jag hittat sidan, det var Tigerlily som hade länkat....Glad

  • Minuz

    Callie - Tycker du ska satsa på klänning nr 3. Bara att be dem göra den kortare.....

  • Minuz

    Nu har min blivande bestämt sina kläder. Jag hade sparat några kostymer och på ca 30 sekunder valde han denna. Tänk om det hade gått så lätt?
    Men färgen är inte fastställd ännu...... Jag tror han vill ha en ljus kostym och väst och kravatt ska iaf vara mörklila.

    Vad tror ni?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!