• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Humlan66 skrev 2011-06-07 19:32:49 följande:
    Och jag fick svar från milanoo, men Tja man kan väl inte kalla det svar heller riktigt för allt jag hör är bla bla bla. we are sorry.. nu har email avd stängt, återkom imorgon. skicka nya bilder fast dom inte kan få bättre bilder på klänningen/fläckarna än vad dom fått.. osv osv .. ingen LÖSNING.Usch man blir så trött OCH ledsen med

    Känner bara för att köpa ny klänning, men nu vill jag hy ha den med express isf. Vilka kan leverera det ?
    Kan du inte skicka mail till de olika och fråga vad de har för klänningar i lager? Vet att milly har ett antal som kan skeppas direkt.
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-06-07 19:59:05 följande:

    1700tal: Vad duktig du e på att göra buketter Glad Finns det ngt du inte kan göra ???


    Tsss... Drömmer Det var ju bara ett första försök... Flört Men nu ska jag binda buketter så det står härliga till hela sommaren för tränings skull. Sen tycker jag ju det är oförskämt roligt oxå, det underlätta det tålamodsprövande pillet! Håll tummarna för att jag kommer in på trädgårdsutbildningen (besked i juni) nu så kanske jag får göra sånt här på heltid... Skrattande Kanske... Men inget gör mig så lycklig som blommor, så är det ju bara!
    Darling Daisy skrev 2011-06-07 20:08:07 följande:
    1700tal: underbar bukett. Precis en sån vildvuxen trädgårdsbukett jag önskar mig. Jag sparar dina bilder och tvingar min florist att kopiera den!

    Alla: Jag ska prova lite senare. Då får ni se bilder. Nu ska jag leta högklackade skor. 
    Hihi, vad kul att höra! {#emotions_dlg.flower} Jo, jag älskar oxå det vildvuxna och otämjda. Gillar strama moderna buketter oxå men min just brudbukett vill jag ska vara en hyllning till naturen, ekologi och mitt, mammas och svärmors trädgårdsintresse. Skrattande

    Och säg åt din florist att inte glömma kirskålen (det gröna i bakkant), lite humor ska man ha! Flört Mamma fick dåndimpen när jag kom in med ett frodigt fång av hennes värsta fiende!  Men det ska jag ha i min bukett sen, som symbol för ödmjukhet, att skönhet hittas i betraktarens öga och oftast där man minst förväntar det samt att vi små människor inte kan råda över allt på denna jord. Flört Och främst som en symbol för att kärleken övervinner allt, fråga vem som helst med kirskål i trädgården!

    Nej men vi vill se bilder NUUUUU!! Skor kan du väl leta sen... Sambon glor på fotboll, behöver stimulans... I form av bilder!
  • 1700tal
    Knopan skrev 2011-06-07 20:26:01 följande:
    Så söta med knappar    

     Pretty in Pink Bridal Button Bouquet
    Men så coola! Skulle ju va en häftigt sätt att sammanföra syintresset och blomintresset i samma bukett! Men är de väldigt små, månne? För brudnäbb mer kanske? Ser ut som de står på ett trappsteg och då borde de väl inte va så stora...
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-06-07 20:31:44 följande:
    Men då kan ju du komma hit o plocka kirskål för jag hatar denna kål! Och jag har en hel del :)Så välkommen hit o plocka!

    Ja här kollas det också på fotboll så gärna lite bilder från alla så jag har ngt o titta på :)
    Hehe, säger ju det! Kirskål är en superbra symbol för ödmjukhet! Djupa andetag.... Flört

    Mmm, har oxå bildabstinens... Men sommarbrud, kan du inte lägga in bild igen på din fina fluffis när den kom hem? Den vill jag gärna se igen och orkar inte leta upp den bakåt i tråden. Please? Skrattande
  • 1700tal
    Knopan skrev 2011-06-07 20:35:31 följande:
    Finns större    

     A Set of Custom Bridal Button Bouquets and Boutonnieres for your Big Day
    Knopan skrev 2011-06-07 20:36:22 följande:
    De ser så goda ut att jag vill äta upp dom    

     A Set of Custom Bridal Button Bouquets and Boutonnieres for your Big Day
    OMG! Så himla häftiga! Skulle inte kunna ha en själv (blommoman man man är) men riktigt riktigt häftiga var de! Skrattande Är de dyra??
  • 1700tal
    1700tal skrev 2011-06-07 20:40:53 följande:
    ...blommoman man man är....
    Men hjälp, hur fick jag till det där... Drömmer
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-06-07 20:50:10 följande:


    Sådär tog en stor bild .)
    Åhh, suck men den är ju underbar.... (notera även hur smal jag gjorde dig efter all din träning, värsta trollspön har vi i denna tråden!) Tungan ute Hade nästan glömt hur snygg den var!

    Slänger väl in min igen då, bara för att poängtera för alla hur jag inte alls inspirerades av din. Nej då. Inte det minsta.

  • 1700tal
    Knopan skrev 2011-06-07 20:52:42 följande:
    346 USD  
    Hm, ja det var ju halvhäftigt... Mer än en riktig bukett. Fast jäklar vilket pilljobb det måste va! Ska du ha en sån alltså? Eller vad har du för bukettplaner?? Skrattande
  • 1700tal
    jkbr skrev 2011-06-07 21:00:01 följande:
    jag fick min klänning!  men den är lite trång och lite kort :( ochså var det sömmar från överdelen jag inte gillade så jätte mycket jag vet inte varför dom har gjort så  som en korsett upptill ? någon som fått liknande?
    Jag fick en inbygd korsett med snören bakom dregkjedjan , viserligen bra för att hålla tuttarna på plats. 
    jag ska lägga in en bild senare. 
    Hm.. Har du bild på orginalet så länge? Obestämd Kommer inte alls ihåg hur den såg ut..
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-06-07 21:01:36 följande:
    1700tal: Ja du kanske ska ta våra bilder också om ajg blir så smal på alla Flört
    Ja våra e ju rätt lika så snygga alltså !!

    Humlan: Jag har en underkjol med två ringar i eller är det tre? nej två tror jag :)
    Ja, här trollas det för fullt ibland, mkt praktiskt! Och ja, lätt att våra klänningar är de två snyggaste klänningarna i tråden... På delad förstaplats med alla andra naturligtvis... Cool

    Nähä, har du väl inte?? Men vad ska du med en till då?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!