• S2011

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    sasssyy skrev 2011-04-18 09:30:29 följande:
    Problemet är väl att klänningen är sydd med vidd och har du en underkjol som inte mäter upp till den vidden blir fallet inte likadant som det är tänkt, kjol-delen blir kanske för lång och den kommer "hänga" lite osnyggt.

    Förra gången jag gifte mig gjorde jag den dumheten..jag ville inte alls ha vidd i kjolen så jag hade ingen underkjol alls (det var en kjol med väääldigt mycket mindre vidd än din så jag tänkte att det funkar nog) men oj vad slafsigt och hängigt det blev... MÅste du beställa underkjol NU då.. kan du inte ta hem klänningen och prova underkjolar i en butik??
    Misstänker att detta var riktat till DD och inte mig :)

    Skulle också tro att anledningen till att DD beställer underkjolen nu är att det är otroligt mycket billigare att ta den via sitt kinaklänningsföretag - i vissa fall har jag dessutom sett att en underkjol ingår i  priset, och då måste man ju välja vilken man vill haGlad jag beställde min underkjol samtidigt med min klänning, behövde på så vis bara betala ca 150 kr för underkjolen, vilken säkerligen gått löst på närmare tusenlappen här hemma.. 
  • S2011
    Malin24 skrev 2011-04-18 09:37:11 följande:
    Ne nu har jag sovit på det ett par nätter och chatat med Bella här på morgonen, hon säger att det kommer bli som orginalet när de syr ihop den, så jag är jättenöjd Glad
    härligt. ska bli kul att se det färdiga resultatetSkrattande har du nån eta?
  • S2011
    Malin24 skrev 2011-04-18 09:40:20 följande:
    Ne inte än, Bella säger slutet av April..mer än så vet jag inte tyvärr. När kommer din klänning?
    men isåfall är det ju verkligen inte länge kvar. håller tummarna för att de håller tidsplanen.
    min klänning är redan hemma - den kom 30 mars och hänger nu i garderoben hos min tärnaSkrattande 
    men det är ju himla svårt att slita sig från den här tråden, så jag hänger kvar med en dåres envishet  
  • S2011
    Malin24 skrev 2011-04-18 09:55:19 följande:
    Haha ja just det ja. men du var väl nöjd? Jag försöker komma ihåg allt för fullt eftersom jag oftast inte haft tid att läsa på helger och då har det skrivits som mestGlad Sen vill man ju följa alla hur det går och hur fina klänningarna blir. Lite svårt att förstå att min klänning ska vara klar om ett par veckor..men jag kommer nog sitta här och hänga även när jag fått den Glad
    Ja, herregud, den är helt fantastiskSkrattande
    Hade väntat mig att det skulle finnas nånting som inte var som jag tänkt mig eller som var lite "sisådär" (det är ju trots allt en klänning för 800 spänn), men det fanns ingenting att slå ner på. helt perfekt
    Den finns med i sammanställningen på sida 127Glad 
  • S2011
    Skumboll skrev 2011-04-18 12:34:30 följande:
    Sådär ja, nu har jag fixat med inbjudningarna (hatar att knyta rosetter, vad fan tänkte jag med?!) så idag åker de på lådan! Nervöst!
    Härligt! Det är så himla spännande när man får lägga dem på lådanSkrattande
    Darling Daisy skrev 2011-04-18 14:47:03 följande:
    Ohhhh, kolla vilken maffig pärla jag hittade på Lightinthebox.... Den är dyr (418 USD), men attans vad läcker!!! Ser ut att vara lite 1700tal över den? Myyyyycket tyg!!!



    Här är länk också så ser ni bättre: www.lightinthebox.com/A-line-Strapless-Cathed...
    wooooooow, fiiiiinSkrattande men vänta nu, jag har ju redan en klänningGlad

    idag har jag promenerat ner till gymmet (tar 20 min), tränat 90 min och sen (i sakta mak, 30 min tog det) promenerat hem igen. helt otroligt härligt väder! och på vägen ner till gymmet la jag vår hindersprövning på lådan, woho! idag har jag också bokat hotell för vår bröllopsnatt (queeeeen-size-bed) och dubbelkollat min bokning med frisören (som hade bokat en timme tidigare än hon sa till mig?).
  • S2011
    Darling Daisy skrev 2011-04-18 14:59:58 följande:
    Oh, vad duktig du varit!! Jag har också varit ute i det fina vädret! Helt underbart nu när det äääääntligen blir sol och värme. Jag märker vad mycket jag saknat ljuset och värmen under den långa kalla vintern!

    Jag har bokat frisör, men inte fått nån exakt tid. Det blir ruskigt tidigt i vilket fall som helst (vigseln är kl 11), exakt tid bestämmer vi vid provuppsättningen i juni. Ingen lång och mysig frukost på bröllopsdagen i alla fall!
    man får passa på att vara duktig innan man övertalar sig att låta bli.

    wow, det blir en tidig morgon! kör ni hel-dygns-race eller vilket upplägg har ni?Skrattande 
  • S2011
    Darling Daisy skrev 2011-04-18 15:17:23 följande:
    Vi valde förmiddagsvigsel för att få så mycket tid som möjligt att umgås med våra gäster!
    Vi resonerade som så att vi hellre ville umgås med våra gäster än att sitta i en frisörstol/rusa runt och pyssla med det sista/etc på sjäva bröllopsdagen.
    Sen att vi kommer att vara helt slutkörda fram emot kl 21 eller så är en annan sak.

    Vi är ganska avslappnade inför bröllopet, vill få en härlig dag med våra nya och gamla vänner som vi annars hinner träffa alldeles för sällan. Kommer att bjuda på lunch och middag och hoppas att en del orkar ta några danssteg fram på kvällen. Funderar på tipspromenad/lekar eller något liknande på eftermiddagen (för dom som vill eftersom vi vet att det finns dom som haaaaatar lekar), då ska de som vill också kunna sätta sig ner o ta det lite lugnt.
    låter helt fantastiskt, måste jag sägaGlad

    vi har vår vigsel sent - 16.00. de flesta av fästmannens familj har nån timmes bilfärd och all min släkt kommer norrifrån, så vi ville ge dem chans att komma hit i lugn och ro och hinna varva ner lite innan det blir bröllopsdags.

    gillar tänket ni har, dock. då gör man det verkligen till en happening och hinner träffas och få ut det allra mesta ur dagenGlad

     
  • S2011
    Humlan66 skrev 2011-04-18 17:09:13 följande:
     Nu ska ni få höra tjejer jag klagade på den klänning jag köpte via ebay och inom 3 min hade jag fått tillbaka hela summan .. WHOHOOO lixom.Dom är livrädda för negativt omdöme ju

    Så nu blir're till att köpa ny klänning pronto
    Fast usch va nervöst sånt där är
    heja! ut på jakt igen!
  • S2011
    Farmall skrev 2011-04-19 08:32:51 följande:
    Här hinner man verkligen inte med, men jag läser lite då och då.

    Roligt junibruden hoppas du får den idag..   :)

    Tuffa trosorna var....

    Någon som funderat på vad för BH ni ska ha? Funderar på en sån som man klistrar dig, eftersom bh-bandet kanske syns i ryggen annars. Någon som testat en sån? Sitter den på plats hela dagen tro?
    jag har köpt en superfin torselette som jag hade tänkt, men tror det blir lite knöligt. i min klänning är den inbyggd bh.
  • S2011

    jag har suttit med exjobbet hela dagen och känner mig helt mos i huvet.
    otroligt söt näbbklänning, Krazzy. (det är typ det jag kommer ihåg att jag tänkte kommentera på)

    nu tar jag en kopp thé och plåstrar om mina hälar innan det är dags att gå ner på gymmet och möta upp fästmannen.

    tjöta på så länge, brudar!  

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!