• S2011

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tinzi skrev 2011-06-17 12:53:47 följande:
    Vilka fina frisyrer! Kopierade genast de bilderna :) Kan dock inte bestämma mig för om jag skall ha helt uppsatt eller utsläppt med skruvlockar och lite uppsatt på sidorna/upptill. SVÅRT! Har ju alltid uppsatt annars, så borde väl eg. lyxa till det m. utsläppt känner jag, men samtidigt tycker jag det är mer speciellt att fixa en ritkigt vacker håruppsättning än att "bara" skruvalocka som jag gör när jag festar SVÅRT!
    gör det bästa av två världar (nu ska du få en frisyidé, haha) Glad

    om det inte hade varit för att jag är lite allergisk mot utsläppt hår (mitt är så himla  varmt och bara far omkring i ansiktet och är ivägen) så hade jag nog lockat upp håret i rätt stora lockar och fäst upp det från sidorna så att du får volymen uppe på huvet (och med det menar jag att håret stramats upp på sidorna och att man fäster håret med nålar ganska högt upp på hjässan, ungefär bak till öronen eller strax bakom) och låter lockarna komma ner fritt över ryggen. på det här viset får man en "rand" mellan de åtstramade sidorna och fluffiga lockar uppe på hjässan och i den "randen" kan man fästa antingen blommor eller hårsmycken.

    oj, det var verkligen supersvårt att förklara och just det här hade jag ju ingen bra bild på. men hänger du med på vad jag menar?
  • S2011

    1700-tal, hur har ditt skoletande gått, förresten?
    jag råkade ramla över www.shoesforweddings.com där de visst hade en kategori med lite skor i läder, du.. 

  • S2011
    Humlan skrev 2011-06-18 10:06:28 följande:
    Godfömiddag tjejer.

    Nu skulle jag egentligen sitta i bilen på väg till Göteborg, men jag kände att jag bara inte orka köra just nu så jag väntar och ser om jag orkar köra i eftermiddag. Annars väntar jag till imorgon. Mannen är ju iaf inite hemma för nyss så kidnappade dom honom för den SK svensexan till fårfarmen  med barn och hela fadderullan *S*
    Men han kommer att få en riktigt svensexa sedan eller 2 faktikst för igår snackade jag med killgänger häs hos mig och klart dom ställde upp sa dom

    Men hörri, igår va det dags att bli ledsen igen pga av MIN dumma familj denna gången eller rättare sagt till syrra.
    jag har ju verkligen dragit mig för att berätta för henne om bröllopet, men nu va det verkligen dags så här 2 v före svarsdatum Cool.. Och som jag trodde fick jag BARA skit av henne.. eftersom jag vart gift en gång förr så va det löjligt att jag ska gifta mig i kyrka igen och dessutom i en kyrka jag inte har någon anknytning till- Ja att jag gifter mig överhuvudtaget för det skulle ju hon inte kunna göra. Sådär fortsatte det till vi kom in på barn och att vi ska ha barnfritt och där kom disktionen igång igen.. jag åkte därifrån skitlessen och grät i bilen hem.
    Nu är jag less på folk som gör mig ledsen!!

    Men jag ska prata med henne igen och kan hon inte vara glad på bröllopet vill jag att hon är hemma så hon slipper förstöra min dag där iaf. Varför måste barnfritt  och bröllop röra upp så mycket känslor ?

    Varför kan folk inte bara vara GLADA för bröllop är ju en GLAD tillställning ..

    Hur är det för er andra ?
    Gomorron!

    Här i Skövde är det också svensexa idag.
    Grabbarna kidnappade sambon från jobbet imorse :)

    Vad tråkig inställning din syster har, jag lider verkligen med dig.
    Jag tror dock att det är rimligt att, som du säger, prata med henne igen och om hon inte kan hålla god min och glädjas med er på er dag så behöver hon inte vara där heller.

    Förstår inte att folk ska sätta igång och predika i tid och otid?
    Det är också min åsikt att endast dramaqueens och egoister gör stora affärer om bröllop, barnfritt osv.

    Tack och lov har inte vi haft några större kollisioner på "barnfritt"-fronten (fast vi hade nog förväntat oss det...)

    Ta ett djupt andetag och försök skaka av dig din syster negativa (och faktiskt rätt barnsliga) kommentarer.
    Ni behöver inte hennes godkännande.
  • S2011
    Humlan skrev 2011-06-18 10:33:19 följande:
    S2011 Tack gulliga du

    Jaa visst är det egoistiskt av henne detta ? Jag tänkte det , men vågade inte säga det *S*

    Ja nu är det snack med en kusin till gubben och min syster då.. Hoppas båda tänker till och tar sitt förnuft till fånga..
    Jag förstår att alla dem som har barn så är kärleken till det barnet större än något annat och att barnet går före i nästan allt. MEN jag tycker ändå att man ska som förälder kunna gå på ett event en gång utan barn och kunna tänka på vad BARNET skulle tycka vara roligt och vad barnet INTE tycker om .I det här fallet hör vi bara . BARNEN SKA VARA MED .. PUNKT!!
    Min bror har en 11 åring som har ADHD  och går i hjälpklass. Hon skulle aldrig orka sitta ens en 10 min på stolen utan att vilja springa omkring eller pilla på det på bordet osv.Det går inte 2 min när vi i vanliga fall har en vanlig fik utan att vi får torka upp efter hennes spillda glas eller ngt annat, som min syster blir irriterad på  hela tiden..Och henne tyckte min syster att hon ABSOLUT skulle komma på festen. Hur tänker man då ?
    dessutom hade inte min bror problem med att lämna henne till mormor hennes, så varför ska min syster ha det

    Ja konstigt är det

    Här regnar det och är mulet . MEN nått bra har jag att komma med och det är jag nu kan ha mina skor och slipper köpa nya. Men jag ska ändå ha något med lägre klack att byta till för orka med 9 cm klack en hel kväll gör jag nog inte fniss
    Vi är inne på samma linje när det gäller att föräldrar faktiskt måste kunna gå på ett event EN dag och kväll utan att ha barnen omkring sig.

    Här verkar det dessutom som att ett fåtal personer (din syster och din m2b's kusin) försöker diktera villkoren för alla runt omkring sig - inte okej!!
    Som om det inte skulle räcka med att de försöker göra ert bröllop till sina egna tillställningar så håller de ju dessutom på och bestämmer hur andra gäster ska välja att göra med sina barn!
    Nej, skärpning, alltså.

    Våga sätta hårt mot hårt - antingen så håller de igen truten, ser glada ut och kommer och firar med er eller så håller de igen truten och stannar hemma. Godta inget käbbel och ge er inte in i några diskussioner med dem (slutar bara i pajkastning ändå). "My way or the highway".
  • S2011

    nu har jag vart på lite bröllopsshopping :)

    blev 30 st små ljusstakar i antracitgrå/smoke som ska ställas ut 6 & 6 på borden. så himla billigt - 2 kr/st på Rusta! (fanns i klar/genomskinlig och lila också).

    och så har jag inhandlat en ny parfym till mig. tvekade rätt länge och stod och vägde den i handen, men jag blir så himla less på att jag alltid får så dåligt samvete när jag lägger pengar på mig själv (kläder, smink, klippning, äta ute etc etc) så nu tänkte jag att det är då väl själva den också om jag aldrig ska få lägga pengar på mig själv!
    så en Éclat d'Arpège från Lanvin fick det bli!!

    nu ska jag sätta igång med lite rispås-pyssel... 

  • S2011
    Callie skrev 2011-06-18 12:46:45 följande:
    Tjejer! Har ni några tips på sidor där man kan beställa kravatter och västar? Är det My Tuxedo och Suitopia som gäller?
    det är nog de som jag känner till iaf :)
    min m2b har köpt sin kostym via suitopia och är så himla nöjd att han tänker köpa fler.
    och my tuxedo har jag också bara hört bra om.

    vi har kollat kravatt på bägge dessa sidor och kommer nog skicka efter därifrån (vilken sida spelar nog ingen större roll, men my tuxedo är ju liiite billigare, om jag inte missminner mig) om nu inte m2b lyckas hitta nånting på stan, förstås. 
  • S2011

    Faan. Tjänsten jag sökte som var såååå klippt och skuren för mig gick till nån helt annan människa.
    Kan inte hjälpa att jag känner mig besviken... skit också.

    Igår gick m2b lite wild and crazy när han insåg att det är juli nästa vecka. Resulterade i ett telefonsamtal till hans best man och inbokning av shoppingdag till veckan för att ordna de sista detaljerna som grabbarna behöver.

    Annars är vi på banan, alltså :)
     

  • S2011
    Emma F skrev 2011-06-23 11:50:26 följande:
    Känner med dig :( Har du jobb idag? För mig dröjde det två år efter att jag gått ut högskolan tills att jag fick ett bra jobb som stämde med min utbildning. Under två åren jobbade jag för bemanningsföretag och höll på att bli utbränd för att jag hade upp till 5 jobb samtigt, som jag själv skulle schemalägga. Jobbade 150% men vågade inte tacka nej till jobb eftersom jag inte hade fast! Jag fick inte betalt för restiden, så jag köra mellan dem och åt bla lunch i bilen! Men håll ut så får du snart drömjobbet, det fick jag Glad
    Jag har en korttidsanställning som projektledare just nu (t.o.m 31 aug).
    Är i startgroparna med företag tsm med en annan tjej också, men jag oroar mig så himla mycket över ekonomin så det är inte klokt.. Nåja, jag misstänker att det kommer reda ut sig ändå, det är bara sikta och köra.
    Men just idag så känns det lite surt.. 
  • S2011

    1700-tal: wow! jag älskar kjolen!! livet... not so much. men det kanske är den där axeln som gör det?
    och kanske ser den annorlunda ut på? väntar på att få se bilder när du får hem den Glad 

  • S2011

    1700-tal: Tack, vi gör ett försök och håller tummarna
    Tror det kan vara ett bra ingrepp att göra i klänningen, och himla surt att de inte håller vad de lovar både vad gäller produktionstid och leverans. Särskilt som de har vart bra på det annars?

    Emma F: Åh, kul :) 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!