• S2011

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Minuz: tråkigt om den inte passar. tror att det kan vara en fördel om du får lite hjälp att prova ordentligt (och förstås skitsvårt att hålla ihop klänning och kamera samtidigt). vars är den från?

  • S2011

    1700-tal: Jag tyckte faktiskt att livet var fint som det var på bilden... * hukar sig för porslin och hyttande nävar*

    Humlan: Shit, vilken produktiv dag :) Härligt!

    och: (håll för öronen allihopa nu)

    Sasssyy: OMG!! JAG VILL OCKSÅ HAAAAAA!!!!!!  

  • S2011
    sasssyy skrev 2011-06-16 17:35:23 följande:
    ja eller hur.. vi ska ju ha färgerna vitt och blodrött på bröllopet... hehe... om du är snäll kan du få veta vart det tillverkas
  • S2011
    Skumboll skrev 2011-06-16 17:32:24 följande:
    Klart du ska vara ärlig, sånt gillar jag!
    Jag förstår helt vad du menar, jag tycker bara att klänningen är så simpel att jag måste lägga till något. Jag photoshoppade lite för att se hur det kan se ut (med ett enklare och smalare bälte)...

     


    Men vad händer med volangdrömmen? Är den klar eller skiter milly i den?
    men du. om du inte kommer överens med bälte, kan du inte hitta en glittrig brosch att fästa på klänningen då?
  • S2011
    sasssyy skrev 2011-06-16 17:43:17 följande:
    Det är från Michaela de la Cours kollektion.. verkar säljas på sk homeparties o så.. men jag har mailat för att fråga om man kan köpa det direkt från henne. En släkting till mig är kompis med MIchaela så jag kan säkert lösa det på NÅGOT vis men vill ju ha örhängena också...299 spänn kostar halsbandet iaf...
    men gud! det är ju som hittat. och så hiiiiimla fint. tack för info
  • S2011
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:04:42 följande:
    Nej jag vet, vi ville att hon skulle bekräfta att de fixar denna dag och det blev svaret. Som en sjuåring! Så på måndag ska vi dit får se hur stämningen är då. Nu skrev jag tillbaka att vi vill att hon e ansvarig och att det inte var så vi menade bla bla bla känns as larvigt! Skitställe skulle jag vilja säga rent spontant! Men hoppas att det blir bra och att de har koll, har svårt o se det men hon säger att de har rutin på allt men dåså har ni rutin så fixar sig allt!
    men gud vilken barnrumpa!
    känns inte direkt särdeles professionellt och hoppas verkligen att ni får ordning på allt (henne?)!

    jag har fått surna till ett par tre gånger på stället vi ska vara på, men det har de tuggat i sig utan problem.
    "krävde" att vi har ett avstämningsmöte veckan innan bröllopet, vilket bara tagits emot med positiva ljudgångar.

    känner helt plötsligt att de kommunikationsproblem som funnits med vårt ställe är välkommet alla dagar om det finns de som har det som ni, era stackare. men jag håller tummarna för att det blir skärpning! 
  • S2011
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:39:46 följande:
    Ja jag tror att kommunkation inte är deras starka sida. Ska bli spännande o se hur dagen blir...

    Ja man borde ju kunna tugga i sig utan problem, men jag misstänker att hon tycker att vi bara är två unga som har mkt åsikter (jag har knappt haft några åsikter) Men det är bara en k'nsla inget som jag fått bekräftat. De kanske fixar allt utan problem men det är tråkigt att man ska behöva tänka på sånt här två veckor före.
    men jeez... ja, alltså, jag känner mig som sagt tacksam för att jag inte behöver gå i era skor!

    vid det största krånglet vi hade med vårt ställe så vart jag riktigt arg och påpekade för henne att vi  faktiskt skulle lägga i runda slängar 25', plus att de får intäkter i baren under kvällen och då har jag minsann förväntningar på att A,B och C funkar och att de beter sig på ett professionellt sätt.

    det tog faktiskt skruv.

    men uppenbarligen har ni en helt annan kaliber på er människa, så hon skulle väl inte ta till sig om ni körde upp alla pengarna ni lägger på detta i ansiktet på henne. knappast ens om ni tände eld på dem framför henne, misstänker jag....
  • S2011
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:58:58 följande:
    Hahah du har förmodligen rätt. KAnske ska tända eld på lite pengar på måndag o se om det funkar.. ( ska bara råna en bank försT)
    haha - gör't!
    kanske kan göra det symboliskt m.h.a. monopolpengar? 
  • S2011
    Skumboll skrev 2011-06-17 12:25:20 följande:
    Jag skulle ju sova på dehär bekymret med bältet och håraccessoarerna men kom fan aldrig fram till något inatt.... HJÄLP!
    jag tycker att du ska skippa bältet och satsa på snygga armband/armringar, frisyren och örhängen.

    och nu när jag ändå håller på kom jag på att jag ju hade tänkt lägga upp ett par frisyrbilder här (bara med tanke på dig!)



     

  • S2011
    Skumboll skrev 2011-06-17 12:46:34 följande:
    Tack snälla, ska kika igenom tråden!
    S2011 skrev 2011-06-17 12:36:28 följande:
    jag tycker att du ska skippa bältet och satsa på snygga armband/armringar, frisyren och örhängen.

    och nu när jag ändå håller på kom jag på att jag ju hade tänkt lägga upp ett par frisyrbilder här (bara med tanke på dig!)
    Ja, jag är lite rädd att allt ska bli för pråligt också. Jag har ju aldrig någonsin smycken annars och örhängen, armband och smycke i håret kanske räcker bra. Tycker det är så svårt att få någon helhetsbild...

    Den andra frisyren var fantastisk! Så mycket volym bak vill jag ha, typ. 
    ja, jag tror faktiskt att smycken på armarna och ett par dingliga örhängen och nånting bak i håret blir alldeles lagomt. i vilket fall skulle jag skippa halsband till den klänningen och jag skulle nog inte heller lägga nånting extra till själva klänningen (om man inte bestämt sig för att skippa smycken i övrigt, isf hade jag valt ett bredare "flashigt" bälte under bysten eller en rätt stor brosch uppemot axeln).
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!