• S2011

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-06-23 13:04:37 följande:
    Ja den här klänningen är ett mysterium vad gäller milly. Inte alls likt dem. Obestämd

    Vilket ingrepp menar du, att ta bort axelbandet?
    just precis axelbandet, syftade jag på Glad
  • S2011

    Grattis, Sommarbrud!

    Och wow vad fin den blev ändå, 1700-tal!

    Jag har precis blivit sågad vid fotknölarna av min examinator och får inte exjobbet godkänt (trots att jag haft två handledare som läst igenom det flera gånger innan utefter betygskriterierna).... Kul början på sommaren. 

  • S2011

    Sommarbrud: Ja, särskilt som hon inte anger vilka kriterier jag inte uppfyller, men har jättemycket kommentarer och egenhändigt dragna paralleller och slutledningar som jag inte ens har skrivit om eller på något sätt alls haft med i rapporten...

  • S2011
    Sommarbrud skrev 2011-06-28 15:13:44 följande:
    Och man kan inte fråga varför hon bedömde som hon har gjort? Låter ju hel koko!
    Jag har begärt att få veta vilka kriterier hon inte tycker att jag uppfyller.
    I motiveringen till varför jag inte är godkänd finns det nämligen inga hänvisningar till betygskriterier, men flertalet "jag tycker" och "jag anser", vilket inte hör till saken ö.h.t.
    Callie skrev 2011-06-28 15:44:49 följande:
    Köpte vagnen i april så jag har inte provat den i snö ännu. Men kompisen använde den då och det fungerade bra så länge det var skottat.

    S2011: Fy så tråkigt med exjobbet! Var det mycket du behöver komplettera för att få det godkänt? Riktigt trist att du haft två handledare som läst igenom det och som inte kommit med samma synpunkter.
     Tja, eftersom hon inte gillade utformningen av min enkät som hela rapporten bygger på, så innebär det rätt mycket, misstänker jag...
  • S2011

    1700-tal: wow, den sitter ju jättefint :) så himla mycket bättre utan den konstiga axeln, men det är fortfarande störigt med det märkliga ballerinaunderkjolsfluffet på livet.... ser litegrann ut som du råkat i bridezillabråk och nån grabbat tag i klänningen mitt fram och ryckt lite.... så himla skittråkigt, sömmerskan på milly måste ju ha fått solsting? annars, tuppen upp!

    Darling Daisy: men du! ettan sitter ju GROTESKT snyggt på dig! nästan så jag är beredd att slänga min egen klänning i diket och tokbeställa en sån däääääär!!!!!!!  

  • S2011

    Malin24: såg att balochbrud.se har en underkjol (släpvariant) för 400 kr om det känns som ett okej pris. annars har jag nog inte några braiga tips..

  • S2011
    1700tal skrev 2011-06-28 22:13:26 följande:
    Haha, bridezillabråk, jo det är jag det. Men tack ändå!

    Men då kan du ju köpa DDs etta nu när hon överväger Lillyn! Flört
    Darling Daisy skrev 2011-06-28 22:09:42 följande:
    Min sambo svär just över paypal. Han vill inte koppla något kort till paypal, hur var det man gjorde då? Måste man få nåt slags verifieringsmail från banken, eller?
    Vet inte faktiskt, jag använder bara kortet via paypal... Vad ska ni handla nu då?? *nyfiken*
    Haha, nästan så jag är lite sugen, men... ska nog hålla fast vid min ändå, tror jag :)
    Särskilt som tärnans klänning är helt i champagne..

    M2b har hittat slipsar till sig och best man idag. Illandes lila. Kanhända att det kanske kan tänkas skära sig lite med min klänning, men det skiter jag i. 
  • S2011
    Darling Daisy skrev 2011-06-28 22:23:16 följande:
    S2011:
    Tråkigt med exjobbet!!!
     Vad fick du för resultat, förresten?

    Tack för snäll kommentar om  
    Ett stort fett IG (det första på hela utbildningen, ironiskt nog) med en crappy motivering som jag ifrågasatte och fick ytterligare en dålig motivering... men, nu har jag gått från knäckt till förbannad, så det ska säkert kunna lösa sig.

    Jag såg bakifrån-bilden också, och tycker fortfarande att den ser fin och drömmig ut. jag gillar't. men, det är ju inte jag som ska ha den på mig och du måste känna att det känns bra och rätt och trivsamt, så välj den klänning som du känner dig bäst i (ettan, alltså ). 
  • S2011
    1700tal skrev 2011-06-28 22:28:05 följande:
    Din är ju jättefin! Och har ju med champagne/beige i sig, så fint, så fint... Och du har släp, det har inte DDs. Det får din klänning pluspoäng för!

    Miceme - det var ett litet tag sen! Skrattande Nå, hur är det nu att vara en ärbar kvinna? Nån större skillnad? Skrattande
    haha, tack :) börjar bekymra mig lite hur jag ska få med mig det där släpet under hela dagen, men det bekymret lämpar jag nog över på fröken tärna
  • S2011
    1700tal skrev 2011-06-28 22:36:42 följande:
    Och släp är ju så fiiiint! Ja, tärnan ska ju oxå jobba lite. Värre för mig som inte har nån tärna alls, hur ska det gå? Förvånad
    jag har en kompis som hade slääääp och noll tärna. hon satte sin nyblivne make och hans best man i arbete istället

    allra jobbigast sa hon att det var med alla pinnar och kottar som fastnade på undersidan släpet. håll dig borta från såna, tipsar hon alltså om.. 
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!