• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Vilka fina frisyrer! Kopierade genast de bilderna :) Kan dock inte bestämma mig för om jag skall ha helt uppsatt eller utsläppt med skruvlockar och lite uppsatt på sidorna/upptill. SVÅRT! Har ju alltid uppsatt annars, så borde väl eg. lyxa till det m. utsläppt känner jag, men samtidigt tycker jag det är mer speciellt att fixa en ritkigt vacker håruppsättning än att "bara" skruvalocka som jag gör när jag festar SVÅRT!

  • Tinzi
    S2011 skrev 2011-06-17 13:03:36 följande:
    gör det bästa av två världar (nu ska du få en frisyidé, haha) Glad

    om det inte hade varit för att jag är lite allergisk mot utsläppt hår (mitt är så himla  varmt och bara far omkring i ansiktet och är ivägen) så hade jag nog lockat upp håret i rätt stora lockar och fäst upp det från sidorna så att du får volymen uppe på huvet (och med det menar jag att håret stramats upp på sidorna och att man fäster håret med nålar ganska högt upp på hjässan, ungefär bak till öronen eller strax bakom) och låter lockarna komma ner fritt över ryggen. på det här viset får man en "rand" mellan de åtstramade sidorna och fluffiga lockar uppe på hjässan och i den "randen" kan man fästa antingen blommor eller hårsmycken.

    oj, det var verkligen supersvårt att förklara och just det här hade jag ju ingen bra bild på. men hänger du med på vad jag menar?
    hehe "typ" :) Men jo för jag klarar inte av att det ska hänga i ansiktet hela dagen, så får nog bli ngt sånt om jag ej kör på helt uppsatt, sen kom jag på att jag inte har så fin nacke (knölen nedanför är rätt stor som hos alla i släkten, se rlite puckel varning ut ) = inte fint om den syns hehe!
  • Tinzi
    NewYorkBrud skrev 2011-06-17 19:02:19 följande:
    Hej!!!
    Jag är ute efter en klänning i denna modell, knäkort fram och ner till marken bak...
    Har kikat runt som en tok, vet inte hur många timmar jag spenderat...

    kanske man bara kan maila dem bilden och se om de kan sy upp den efter bild??


    GUd vad snygg! Återkom gärna och säg om du fick göra en sån nånstans och vad dets kulle kosta dig?
  • Tinzi

    Näe nu har jag bestämt mig! Jag vill ha klänningen jag valt, men skall göra den i en kortare variant :) För att kunna röra mig fritt mm. Tror ni att man kan be Milly göra en egen variant? Nån som gjort som så?

    Första bilden är klänningen i som jag vill ha den, den andra är den i original, men jag har JÄTTE svårt för nederdelan dvs fluff, det tyget, osv, och älskar ju spets. SÅÅÅ min tanke är: Bild 1, med ett sånt tunt spets tyg som är aningen längre än undertyget, FAST med svart spets i större variant på? TROR NI att dessa ändringar går att göra hos Milly? Vad är er erfaranhet av dem?

    Jag vill ju ha min drömklänning, och det får jag med spets, och svart i.  och utan fluff och släp :)

    Det ser ju lite konstigt ut när jag klistrat ihop själv med 2 olika vita tyger , men så att ni får en känsla :)




    l
  • Tinzi
    Pinkgrape skrev 2011-07-05 22:24:45 följande:
    Just ja, jag tänkte shoppa lite imorgon. Har dock involverat hela familjen i det :P

    Engångskameror, är det bara skit helt och hållet?

    Expert här säljer nämligen såna för 9kr/st imorgon, då ingår även framkallning i det priset. Kan kanske vara värt det då? Som en kul grej sådär. Man får max köpa 3/person, så jag ska handla, min blivande, mina föräldrar, mormor, min syster och hennes sambo :P Borde väl räcka med ca 20 kameror på 55 personer?
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    OJJ VAD BILLIGT! Gör så! :) VI SKA KÖPA FÖR 39:- och det tyckte vi var billigt. vart är detta om jag får fråga?
  • Tinzi

    Så nu har jag mailat Millybridals om mina ändringar jag vill göra, så nu hoppas jag att de säger att de kan lösa det. Skall nämligen korta ner släpet, ha annat tyg, mm mm :) Hoppas det löser sig nu :) Vet inte hur jag gör annars!

  • Tinzi
    Pinkgrape skrev 2011-07-09 11:32:21 följande:
    Hahaha så fruktansvärt dålig jag är!!!

    Jag mejlade en fotograf, en glad ung tjej som är amatör, angående vårt bröllop. Har väntat på svar och idag kom det. Hon vill hemskt gärna fota på vår bröllop. LYCKA! :D

    SEN.....

    Jag läste igen och såg.. 13 april. Vadå 13 april? Kollade mejlet jag skickade till henne och jojo, nog hade jag skrivit 13 april alltid :P Haha så fruktansvärt klantig!

    Nu har jag dock skickat igen och förklarat mitt misstag. Hoppas innerligt att hon är ledig 13 augusti också, för hon skulle vara helt perfekt för oss. Jätteduktig, 17år, går mediautbildning och fotar HELA dagen för 500kr, då ingår retuschering och vi får alla bilder hon tagit under dagen utan extra kostnad :) Behöver bara betala extra om vi vill ha några förstoringar.

    HUUUUUR kunde jag låta det hända :P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    OJOJ hoppas hoppas! Vore ju toppen!
  • Tinzi

    Fortfarande inget svar från ;illy här ang om de kan göra min klänning, brukar inte de svara rätt snabbt? kanske för krångliga frågor för dem...

  • Tinzi

    Äsch hittar inte om nån svarat på mitt inlägg, men är det nån annan som fått vänta 1-2 veckor på svar från Milly ang en klänning?

  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-07-13 20:23:44 följande:
    Jag minns att jag skrev att du ska haffa dem på chatten istället. Jag har svar direkt på morgonen när jag mailar på kvällen. Men chatten är ju avgjort bäst sätt att kommunicera.
    Oki, dock verkar den vara offline rätt ofta :( men ska försöka mig på detta! Dock är det mkt ändringar och det beskrivs bäst i ett mail,...jaja hoppas på svar snart :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!