Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Anny skrev 2012-02-23 08:56:45 följande:
     
    Ohh, en till med ränder på! Me like! Shit så snygg (fast den kräver nog sin figur, jag skulle se skrattretande ut i den! )
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-02-23 09:01:58 följande:
    Mm... Har faktiskt haft mardrömmar om min klänning sen jag såg den i tråden. På fullt allvar. Vaknade upp kände att min var så FEL! En i den stilen som visades är ju jag. Problematiskt.
    Oups, det är ju illa! 
    Den du har köpt är ju jättejättefin, så du behöver egentligen inte oroa dig, men jag förstår dina funderingar. Du har ju hela tiden tittat på megafluffiga och mycket speciella/spektakulära klänningar och nu har du en mycket snällare modell.. Så det måste ju vara en stor "mental" omställning för dig
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-02-23 09:13:12 följande:
    Var det inte en väldigt lik som sommarbrud klickade hem från Lilly? Tror hon hade den senare på kvällen?
    Jo, men visst var det något m ränder på som hon köpte därifrån... Minns inte riktigt hur den såg ut, men fin var den i alla fall!
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-02-23 09:22:44 följande:
    Mm, klänningen känns inte alls som jag. Jag pendlar mellan acceptans (den är så dyr att jag inte har råd att tänka om) och halv panik där jag inte alls vill kompensera, kosta vad det kosta vill. Jag skiter fullständigt i om jag har en kinaklänning eller orginal på mig, det är inte alls det det handlar om. Och visst är klänningen jättefin, det inser jag oxå. Men den är ju ALLT jag INTE ville ha, det vet ju ni som följt mig länge... Vet faktiskt inte alls vad jag ska göra?!?
    Jag förstår dig precis. Det är ju egentligen urfånigt att hänga upp sig så på en eländig klänning, MEN visst är det så att man är väldigt mån om att få ha "rätt" klänning på sitt bröllop.
    Jag är fortfarande purken på att jag inte fick ha en klänning som var riktigt mitt förstahandsval... Den jag beställde från Landy blev ju i fel tyg och den i spets satt inte så bra, så det blev min panikköpta Lillyklänning istället. Tack o lov att den i alla fall satt skitbra! Men jag skulle inte ha valt den i förstahand om jag var i en butik/webbsida och letade/provade, så att säga.

    Så baserat på mina egna erfarenheter (som en sedan länge gift kvinna ) så tycker jag att dina funderingar är helt ok/normala.  (och om du hittar ett litet hål i budgeten, så klicka för 17 hem en megafluffklänning i rätt storlek så att du kan göra valet i lugn och ro på hemmaplan)
  • Darling Daisy
    pulmonate skrev 2012-02-23 09:21:25 följande:
    Nu har Milly ÄNTLIGEN svarat att de kan skicka en spets till mig. Dock sa de tyvärr, att de inte har exakt samma spets som de använde på min klänning längre. De har heller inte sagt hur mycket denna skulle kosta. Det jag är lite rädd för är frakten, eftersom till klänningarna kostar detta 40 dollar...
    Detta är spetsen. Tycker ni att den är ok, och lik?
    Vad skönt! 
    Jag tycker att det är en jättefin spets de skickar. Se till att du får tillräckligt för att kunna byta ut hela framstycket, så kan du välja när du fått hem den.
    Frakten borde ju inte bli lika hög som för en klänning.., men det vet man ju aldrig  
  • Darling Daisy
    pulmonate skrev 2012-02-23 09:32:34 följande:
    Jag funderar även på att göra en annan skärning i själva satin-delen, över brösten alltså. Att den ska vara lite djupare skuren, och att man sen täcker med lite tätare spets. Tänkte att det kunde vara rätt smickrande att man ser liiiite mer bröst, men att det ändå är täckt med spets. Jag vet inte om jag bara ska runda skärningen, eller göra lite sweetheart skärning. ??
    Oh, det tror jag kan bli jättesnyggt! Då kommer den nya fina spetsen att synas ännu mer!
  • Darling Daisy

    Hihi, vad kul att ni skrivit så mycket nu när jag var tvungen att vara på jobbet lite. 

    Skulle kommentera en massor, men har nog glömt det mesta..

    Mrs Pitt: Det ser verkligen ut som om klänningen sitter perfekt! Vad roligt att du är nöjd. (och du är sjukt lik mig, förresten (fast ett antal storlekar smalare )! Både jag och mannen hajade till när vi såg bilden)  

    Pinki: det var verkligen en vacker klänning. Jag är helt säker på att den skulle passa utmärkt på en liten sommarfest, eller för att gå på bio, eller för att åka till Ikea i!!! För att inte tala om hur bra den skulle vara att ha till vardags, bara att svida om till klänningen istället för att vara tråkig och dammsuga! Funkar också bra som valp- och barndistraktion, kan se hur er lilla fyrbening hänger i volangerna och morrar!

     

  • Darling Daisy

    28juli: Oh, den var vacker. Är skitkass på vilken sorts klänningar som passar till olika sorters kroppar, men det får du snart input om från de andra experterna.

  • Darling Daisy
    daniiel skrev 2012-02-23 22:02:54 följande:
    Ååååh... ni ska ju säga att klänningen är hemsk, åh så ful, oj vad dum jag skulle vara om jag köpte den! ;D Håller dock med DD, den skulle passa ypperligt på Ikea och jag tror också att den skulle vara en bra alternativ att ha på tex föräldramöten, då man gärna vill vara lite uppklädd och inte se så sjaskig ut ;) Haha gud vad maken skrattade när han läste din kommentar DD :P

    Det kan väl inte skada att mejla runt bilder och få lite prisuppgifter va? Solig
    Oh, tänkte inte på föräldramöten! Självklart måste du ha en sån klänning till dåna tillfällen!!

    Och självklart kan du inte låta bli att fråga lite om priset...
  • Darling Daisy

    Förresten, Anny, vi är typ grannar! Jag bor i skogarna utanför Vaggeryd. (o kommer från mälardalen från början) 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!