Dukning - dum fråga kanske :)
Det här kan bli en korkad fråga, men iallafall:
Igår när jag skulle sova låg jag och funderade på dukningen (livets viktiga frågor liksom... ). Jag tänker ju att man ställer upp tallrikar och allt. Men så började jag fundera på hur det varit på de bröllop vi varit på.
Iallafall på två av den har det varit bordsservering där maten är upplagd på tallriken, alltså inte att serveringspersonalen går runt med stora fat och serverar.
Hur sjutton gör man med dukningen då? Man kan ju inte gärna ställa fram tallrikar så serveringspersonalen får samla in dem och sen lägga upp maten och sen bära ut tallrikarna igen. Men en dukning utan tallrikar känns ju lite ofullständig. Jag kan verkligen inte komma ihåg hur de gjort på de bröllopen vi var på.
Jag kan såklart fråga cateringfirman hur dom gör, men tänkte höra med er här först, så jag inte framstår som en korkad bridezilla för dem