• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • Pagnie

    jadu kanske. men man får ju helt enkelt ringa så får vi se vad dom säger. dom borde ju veta.

  • CoG

    du får gärna berätta vad du fick för svar


    Pagnie skrev 2013-04-28 18:07:38 följande:
    jadu kanske. men man får ju helt enkelt ringa så får vi se vad dom säger. dom borde ju veta.
  • Eddans

    Vi skickade in hindersprövningen i veckan!

    I helgen har jag och mamma hunnit sy massor på min brudklänning så känner mig mkt lugnare på den fronten. Tror att det kommer bli bra :)

    Har äntligen hittat skor (tror jag) köpte för stora så måste tillbaka imorgon och se om jag kan byta till mindre.

    Vi var och tittade på festlokalen idag och jag känner mig såååå nöjd :) Sist vi tittade på den var det så mörkt och höstigt och det var mörka gardiner där inne osv... Nu var det bytt till vita spetsgardiner och allt kändes mkt ljusare och finare :) Det är en hembygdsgård belägen vid en älv med galet vacker utsikt och dansbana ute. Lokalen var också större än jag mindes vilket är ett stort plus :)

    Vad mer...hmm fortfarande osäker på storlek på ringen. Måste nog byta till en mindre.

    Sonen på 2 år ser så himla mkt fram emot bröllop..pratar bara om sin vita skjorta och fluga osv. Gullunge! :)

     

  • pamjofre

    Ja absolut, bilderna blir ju ofta finare och man kan ta lite roligare om de inte regnar. Så vi hoppas ju på fint väder :).
    Heheh ibland känns det som även vi har 100 saker kvar att göra, igår köpte vi champagneglas, hittade billiga på ikea. Hade tänkt ha i plast (gillar egentlighen inte alls plast), men så hittade vi dessa å de var billigare! Så glad jag blev :). Blev även en del annat till bröllopet på ikea, lite ljus servetter å andra smågrejor :).

    Okej, hmm de där med hindersprövning och namnändring.. Ja hade för mig att de kunde skickas samtidigt, ja ja, vi får se vad mitt svar blir :P.

     
    Eddans- skönt att ni hunnit en bit på klänningen! Hoppas att det går bra med skorna.

  • MTB

    På våra papper om hindersprövning står det att anmälan om efternamn gjorts. Så det är ju konstigt om det står annorlunda på era papper när ni också skickade in alla papper samtidigt!?

  • CoG

    Men det var ju olika adresser så kanske sitter dom vid var sitt skrivbord intill varann och den med namnändringarna jobbade lite långsammare....då kan det bli så.


    MTB skrev 2013-04-29 18:37:47 följande:
    På våra papper om hindersprövning står det att anmälan om efternamn gjorts. Så det är ju konstigt om det står annorlunda på era papper när ni också skickade in alla papper samtidigt!?
  • 67d


    Idag hämtade jag ut min ring, och oj vad nöjd jag är.. Vill ha den nu nu nu!! =D
  • CoG

    Det blev riktigt snyggt!!!!


    67d skrev 2013-04-30 21:11:50 följande:


    Idag hämtade jag ut min ring, och oj vad nöjd jag är.. Vill ha den nu nu nu!! =D
  • Eddans

    Okej! Efter att spenderat otaliga timmar med att leta dom perfekta skorna till bröllopet så tror jag att jag har bestämt mig!

    Det får bli...converse! Tycker ni att jag är helt knäpp nu? :) Men jag lever i såna skor och har gjort det sedan högstadiet. Har aldrig klackar och trivs inte i det. Vill dock få med min blivande på att också ha converse men jag tror att han vägrar ;)

    Det finns ett par blekrosa converse som jag tycker är så söta (och vår temafärg) Och så tänkte jag att man byter ut snörena till tunna spetsband.

    Ge mig er ärliga åsikt :)

    Nu får ni tänka att jag inte är så traditionell ;) min klänning kommer att vara axelbandslös med hjärtformad urringning, spets på "överdelen", "kjolen" kommer att bestå av tyll... så den har väl lite romantisk lite bohemisk känsla... Siden och glansiga material och pärlor och stenar är fint på andra men inte på mig ;)

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!