• Teza

    december brudar 2012, var är ni?????

    Oj vad ni är duktiga allihop :) Själv har jag varit lite off på sista tiden, känt att jag fastnat lite på vägen, och har ju så mycke annat, men tiden rullar ju på och nu börjar jag känna mej lite stressad puhh.

    Men nu har jag iaf bokat bröllopssvit på Sundbyhols slott oxå, känns jättekul. Anledningen till att just det dröjde va att jag försökte delegera ut lite till min blivande oxå men haha de va ju dumt, han får ju aldrig arslet ur vagnen med grejer, hmm så till sist gjorde gjorde jag även det själv ;)

    Har grubblat som en galning över bordsplacering och grejer, till slut rådfrågade jag min älskade pappa som ska hålla i maten och har serverat på många fester och bröllop till och med i lokalen där vi ska vara, haha hade jag ingen aning om. han tyckte vi ska placera på honörsbordet bara, alltså för oss och våra närmsta som föräldrar och syskon, sen får resten placera sej själva. Då blir de minst knorr och sura miner sa han ujuj.

    Blir lite konstigt dock, för m2bs pappa finns inte i livet längre och han mamma bor i Finland och är sjuklig och kan troligen inte komma :( Blir lixom min mamma och hennes man på ena sidan och min pappa med sambo på andra sidan, så skumt. 

    Jag blir tvungen att hålla allt så enkelt som möjligt, då jag inte har en chans att hinna pyssla och knåpa, känns lite trist men det får bli så, någon som har tips på hur man med enkla få medel ändå kan få det riktigt mysigt, vad är viktigast lixom, och vad spelar mindre roll om man skippar?

    Jag har äntligen fått tag på "min" kareokevärd oxå som från början lovade att jobba när vi gifte oss, men då skulle de varit som i somras, men blev ju tvungen att skjuta på de när jag glädjande och otroligt nog blev gravid :) och knutten skulle komma just när vi planerat bröllopet, som skulle varit nu i maj från början. Därför blev de vinterbröllop i stället, nyårsafton och allt hihi, hmm men då kunde ju hon inte jobba vilket jag förstod från början, så min lillebror som jobbat en del med henne ska få låna hennes grejer och så kör vi själva, de blir kanon ändå för han är oxå jätteduktig.

    Kareoke är nämligen lite våran grej så de känns rätt att köra på de, kommer bli riktigt kul tror jag.

    Vad har ni andra för lite udda grejer ni kör på för att det är lixom lite ni så att säga??? 

  • Teza

    Jag har tänkt att sjunga för min gubbe :) Sjunger väl inte tokbra enligt mej själv, men andra säger att jag gör de, har pysslat med sång hela livet, senaste åren har de mest blivit kareoke, lättåtkommligt och avslappnat :)

    Så eftersom det är lite vår grej i kompiskretsen och min bror och jag kör på det mycke, blir det tom kareoke både i kyrkan och på festen, kommer bli kanon. Och Bror som jobbat som kareokevärd får hålla i dom trådarna, med lånade grejer av vår favvovärd, blir askul tror jag hihi

    Visste dock inte att låten jag tänkt sjunga var så vanlig på bröllop, men tröstar mej med att det vet inte dom som kommer heller ;)

    Tänkte sjunga Utan dina andetag med Kent :) 

  • Teza
    Hjärta Bröllopslista Hjärta

    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    1/12 2012 - Teddy, Skåne
    12/12 2012- jonnagoransson, Thailand
    15/12 2012 - Jennifer, Uppsala
    16/12 2012- Bea, Skåne
    29/12 2012 - Smulan8118 Linköping
    31/12 2012- Teza, Eskilstuna
  • Teza
    Hjärta Bröllopslista Hjärta

    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    1/12 2012 - Teddy, Skåne
    1/12 2012 - lycklig01, Boden
    8/12 2012- vinterfros, Rosersberg
    12/12 2012- jonnagoransson, Thailand
    12/12 2012- Pekkiisch Oskarshamn
    15/12 2012 - Jennifer, Uppsala
    16/12 2012- Bea, Skåne
    29/12 2012 - Smulan8118 Linköping
    31/12 2012- Teza, Eskilstuna

    Hihi så vinterfrost fixade in dej i listan då, nåt måste man ju pyssla med när man sitter uppe med bebis
  • Teza

    Halloj brudar

    Har en liten fundering på de här med svensexa, skulle va kul om gubben min fick en sån hehe, men hans vänner och bröder tror jag inte tänker så mycke på sånt, kan ju ha fel dock.

    Men iaf tog jag och sa åt en av hans bröder att vore kul om dom hittade på nåt, är det tokigt att fixa å dona med sånt åt sin m2b, å lägga sej i eller vad tycker ni?

    Tanken är INTE att jag ska styra och ställa om va dom ska göra, utan endast få dom att göra nåt hehe, resten får dom sköta själv ju, annars blir de ju inte samma sak.

    Hur har ni andra med den biten??

     

  • Teza

    hallonfrossa: Vi har ju inte direkt nån bestman eller tärna, inget direkt brudfölje alls, så tanken e ju att dom som vill och har lust kan ju fixa nåt, så jag påminde hans bror om de lite fint sådär ;)

    Nej någon hippa har det inte varit, och har ingen aning om omde blir det heller, skulle ju va jättekul, men inget jag vill tigga och be om direkt, själv har jag ju varit gift förut, och då hippades jag för glatta livet, har dock inte riktigt samma umgänge längre så vem vet, vi får se hehe 

  • Teza
    hallonfrossa skrev 2012-09-30 17:55:34 följande:
    Teza: jaha, ska ni vigas Borgligt eller i kyrka?? Lite ovanligt ändå, men kul att ni kör er egna stil :) Tycker det var bra av dig att påminna lite fint, är det hans första bröllop?? Ja den hippan i Karlskrona med systrarna var toppen jag blev utklädd till larven i "ett småkryps liv" men såg mer ut som Kalle stropp haha
    Hahaha gud så kul att bli utklädd å så. Du måste ha varit jättesöt ;)

    Vet inte om de är så ovanligt ändå, många bröllop jag varit på har saknat både bestman, tärna, näbbar och allt de där är nog lika vanligt att man skippar det skulle jag tro. Denna gång blir det i kyrkan, lite bakvänt där hehe va borgligt första gången, ett litet budgetbröllop var de då, nu blir de större. Det är hans första bröllop ja, vi ska även döpa vår son samtidigt så det är inget supertraditonellt bröllop alls ju ;) Dessutom har vi maskerad oxå hehe, ska bli riktigt kul
  • Teza
    Fremm skrev 2012-10-11 21:50:55 följande:
    Lite smakråd av er brudar tack... :)

    Idag va vi hos guldsmeden och han hade tagit hem rosa stenar i två storlekar som jag skulle få testa, himla smart idé faktiskt. Att fästa stenen på en ring med häftmassa, på så vis kan man ju verkligen prova och se hur den känns på riktigt, lite lättare än att se en bild man förälskat sig i...

    Ringen kommer att ha 12 st 0,02 ct diamanter, 6 st på varsin sida på en 3mm bred skena. Jag har så gott som bestämt mig för färg och stl på mittenstenen men tänkte höra vad ni tyckte...


    En 6,2 mm i diameter ljusrosa spinell (kommer att fästas i fyra klor)


    8 mm i diameter ceriserosa safir, kommer att fästas med fyra klor...

    Vad tycker ni?
    Den mindre stenen är klart snyggast tycker jag iaf, för övrigt jättemysig kombination, och personliga härliga ringar, själv letar jag som en toka, och ju mer jag letar desto svårare känns det, börjar snart få lite stresspanik här 2 och en halv månad kvar suck
  • Teza

    Åhh  Minuz vart har du hittad dom, den till vänster längst ner är ju ashäftig, gillar jättemycke :)

    Hallonfrossa: Shit va fina smyckena va, härligt.  

  • Teza
    teddy skrev 2012-10-16 15:41:28 följande:
    ...Här sitter jag o ska plugga... men inte då... de e ju så mycket roligare att fixa me festhäftet!!! ;)
    Åhh känner igen de där, fast när de gäller sönen haha, jag har ju bebis med mej på jobbet på dagarna, och när man kommer hem får man ju vänta tills han somnat innan man kan sätta igång på allvar, så då blir man sittandes SENT haha, jaja sova kan man göra sen ;)

    Själv har jag äntligen bestämt mej i frågan om brudbukett och ringar.
    Då vi ska ha maskerad, ska jag ha en handhållen mask istället med fjädrar och pärlor i, den jag hittat är sååå fin, vi ska bära mask båda två. På ringbiten har vi betämt hur dom ska se ut, så får se om vi låter en silversmed göra dom eller om vi ska ha volframringar vi hittat på Etsy. Lite fånigt brukar min m2b kalla mej för sin lilla björn och jag honom för tiger, så han ska ha en ring med en björn på och jag med en tiger, känner oss riktigt nöjda med iden :)

     Plum Purple and Silver Venetian Mask
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????