• Teza

    december brudar 2012, var är ni?????

    Fremm: Åhh vilken härlig helg du verkar haft

    Tack för din åsikt om låten, håller ju faktiskt med om att den ju inte är så orginell, men det kom jag ju på långt efter att jag valt den och då ville jag ju inte byta, men dels finns den ju inte som jag vill ha den på kareoke, och sant den andra passar oss bättre.

    Och ju mer jag tänkt på de desto mer känns det helt rätt, så de fanns en mening med det oxå precis som med de mesta annat i livet hihi

    Men fy 17, vi har fortfarande inte hittat våra ringar, börjar bli riktigt nojig att vi inte ska hinna me de, huvva
    Tur man är sån att man jobbar bäst vid lite press hahaha 

  • Teza
    Linda1983 skrev 2012-11-01 19:17:45 följande:
    60 dagar kvar :)
    Jaaaaa 60 dagar kvar, nu börjar de verkligen pirra i magen, känns mer verkligt för varje dag hihi hjäääälp ;)
  • Teza

    Åhhh tror vi äntligen har hittat våra ringar, har mailat dom för att se om vi kommer hinna få dom i tid och så, vi blev tokförälskade i dom båda två direkt, har inte hänt förut haha.

    Ganska enkla, men vackra tyckte vi, precis vad vi vill ha :)

    frost is, ring i silver men en känsla av frusen vildmark i norrlamd 

  • Teza

    Oj hihi va stor bilden blev, nåja den syns iaf hihi

  • Teza
    lycklig01 skrev 2012-11-01 21:50:39 följande:

    åh teza vilka fina ringar :)


     


    ni som har axelbandslösa klänningar, kommer ni ha någon bolero på er över klänningen! funderar om man kommer börja frysa på festen, men det kanske man inte göra med alla mäniskor, dans och sånt


    Tack, ja vi föll pladask, och tom namnet på dom passade ju Frost-is hihi känns rätt hela vägen, hoppas bara nu att inget knasar igen Obestämd

    Själv har jag ju långa ärmar på min klänning, och har funderat mycke på hur jag ska ha de, dom få stunder jag går ut, ville ha en cape lr liknande men har inte hunnit med, och tycker dom som finns är för dyra, suck nu börjar tiden tryta till sånt. Ska ju ha en medeltidsklänning så jag tycker inte jag kan ta vad som helst, ska ju funka ihop lixom.
  • Teza
    hallonfrossa skrev 2012-11-05 19:22:08 följande:
    LINDA1983: vi ska precis som andra här ha tomtebloss i stället för annat utanför kyrkan, tycker det passar bättre till årstiden 😊
    Vi har oxå tänkt ha tomtebloss. Men funderar på sådanna jättestora, hmm men kanske är för mycke, vad ska ni ha vanliga eller??
  • Teza
    lycklig01 skrev 2012-11-05 21:02:59 följande:

    själv har jag fyllt organzapåsar med ris och gjort en fin korg med en lapp på! har hört flera som varit på bröllop och fått ris så jag ser inte det som något konstigt! bara ännu en pyssel ide som får i färgtemat :)


     


    Har funderat ang vår son, han kommer vara 10 månader då vi gifter oss och jag vill att han på något sätt ska vara med i ingången! så nu har vi kommit på hur vi ska lösa det :) Jag har köpt en läragåvagn som jag håller på att måla vit, i den kommer det ligga en ringkudde och ringden på den såklart! sedan får han gå in med den innan vi ska gå! antingen med hjälp utav våra gudbarn (3,5 respektive 5,5 år) el om någon vuxen får se efter honom! han går väldigt stabilt men han är ju så liten så han kan ju lika så sticka iväg åt något annat hål, så vi får se hur det går :)


    Men åhhh va sött, vår son kommer va 9 månader, och han har nog inte kommit så långt då tror jag ;) Men han ska ju va med i ingången ändå, då han döps samtidigt i kyrkan som vi gifter oss.

    Hehe men vi ska göra en annan knasig grej, hoppas de blir kul, vi har ju maskerad, och har bett en av mina vänner söner hjälpa oss. Min mellersta son e och han e lika gamla, och kompisar, hmm men sonen ville inte så då tar vi bästa vännens son i stället hahaha. Jo han ska få klä ut sej till Smegol(Gollum) från sagan om ringen, sen ska han vara den som ska ge oss ringarna, men han blir ju lite tveksam, börjar mumla om My precius och grejer haha, men såklart vinner hans goda sida och vi får till slut ringarna, va sägs?

    Hahaha vi är nog lite sjuka i huvet ;) Fast vi måste dubbelkolla med prästen först förståss så de e okej, men vet att vår präst är ganska öppen och inte brukar va bang på lite spex och sånt, vi får se hihi
  • Teza

    Minuz: Va lessen man blir när just dom närmaste beter sej sådär, är ju inte så svårt att säga att man kommer lixom särskilt inte dom som man ska stå en närmast och som man oftast har kontakt med.

    Hoppas dom hör av sej idag och talar om att dom kommer, annars får ni fråga dom tycker jag, kan ju va så att dom tar för givet att ni vet att dom kommer, så har mina varit lite faktiskt, fast då har ju jag oxå tagit det för givet.

     

  • Teza

    Ojojoj tjejer, nu tänkte jag beklaga mej lite, börjar känna mej lite stressad, är fortfarande grejer som måste fixas, beställas och köpas. Blev dock tvungen att skjuta på en del, då min bil för 7011e gången brakat detta år, vill bara köra den i ån, men är såå beroende av den :( den slukar halva budgeten känns de som, så allt till bröllopet får hela tiden vänta, tror de går ihop till slut, bara allt hinner med att fixas på kortare varsel, så störande bara, vill ju få klart lixom, suck

    Så gnällt klart hihi å kan oxå kosta på mej att bubbla ur lite om hur pirrig och lycklig jag ändå känner mej, sååå nervös och pirrig har jag aldrig varit tror jag ojojoj 

  • Teza

    Åhh så snygga ni kommer bli i håret allihop :9

    Själv har jag valt att va lite snål och göra de enkelt för mej, eller snål föresten, har valt ett jättevackert hårnät som passar stilen på klänningen från samma ställe, med pärlor och silverfärgad tråd, så fint, hmm å de va väl inte gratis precis men lite billigare blir de iaf ;)

    De innebär att jag i princip bara kommer behöva fixa till luggen snyggt, ska ju även ha ett pannsmycke alá medeltid så hoppas jag får till det. Mitt hår är lite för kort, coh fölängning är ju inte heller så billigt.

    Då jag oxå tyckte att vi var lite för lite utklädda för att va maskerad som ju vårt bröllop är bestämde jag mej för att ha en peruk hihi, och håll i er nu, den ska va LILA ;)

    Den jag hittat är skitsnygg, bara att den är slut i lager på buttericks onlineshop, så hoppas den hinner komma in.
    Finns andra fina, men inte som den här. Tror faktiskt de blir rätt läckert, under nätet sådär lite som håret ändå syns under, haha tycker ni jag e knäpp? ;) 

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????