• Teza

    december brudar 2012, var är ni?????

    zoooda: Ja hihi tack jag gillar ju att knasa till de, men samtidigt vill jag ju va fin och vacker å allt de oxå, tror att jag kanske har hittat nåt där jag får båda delar, får se hehe, lite spel är de ju. Lätt jag lägger in bilder sen, hoppas ju på att få se er andra oxå sen, är såå nyfiken på hur allt blir för alla :)

     

  • Teza
    vinterfrost skrev 2012-11-15 20:56:07 följande:
    Så klar bildbombar vi när dagen D är över! Kommer bli tomt sen utan mina "decemberbrudar"
    Ja de där har jag oxå tänk, va tomt de kommer bli :(
  • Teza

    Teddy: haha ja de har du ju fan rätt i ;)

  • Teza

    Åhhh grattis Fremm, så otroligt härligt, just nu blir jag inte så avundsjuk hihi men de e ju för jag redan har en på 8 månader, en på 17 år och en på 21 haha.

    men kan ju ändå säga att skulle en till flaxa in skulle jag bli lycklig ändå. Så länge som vi kämpade för att få vår lilla, vårt lilla underverk ;)

     

  • Teza
    Minuz skrev 2012-11-22 18:38:36 följande:
    har hela tiden velat ha ett litet vitmålat träd att hänga tags i som gästbok. men n slog det mig att det kanske vore mysigt med en liten vit sprayad gran. eller vad tycker ni?
    Åhh Minuz precis vad jag gått å grunnat på, ett träd va de först, men bara häromdan tänkte jag att jag skulle spraya en gran i silver eller vitt hihi

    Men frågan är ju hur bra de håller, eller ska man ha en i plast? Hmm klurigt tycker jg men skulle va så häftigt ju 
  • Teza

    Åhhh tjejer va ni är duktiga, och vad spännande att det alldeles snart är dax för några av oss :)

    Här känns det mer kaosartat, har inte hunnit fixa allt alls, massor som känns halfärdigt eller helt opåbörjt :(
    Sååå stressad känner jag mej, borde ha fattat att det skulle bli tight att orka och hinna med allt när jag har så mycke omkring mej.

    Peruken jag ville ha verkar inte komma in i tid, så jag får beställa nåt annat, lite lessen då det är så stor skillnad på kvaliteerna. Buttricks säljer den jag vill ha, men den är slut på nätbutiken och vi har ingen vanlig butik i den här stan :( Gäller att välja den snyggaste av dom mindre fina nu då :(

    Ringarna väntar vi på, hoppas dom hinner, har några maskeraddräkter jag ska beställa hoppas hinna med de oxå, gick så mycke pengar på bilen förra månaden att jag bra kunde beställa hälften av allt jag skulle, kan meddela att jag beställt en NY bil :), kommer om några veckor hihi. 

    Skor är inte klara, ville ju ha från samma ställe vi beställt klädeerna, men min m2b har så stora fötter, 48,5 å dom hade upp till 47, jag har motsatt problem då jag själv har 35 ibland 36, de hade dom oxå dåligt med, barnskor hmm som vanligt, och inge fina alls :(

    Dukningen och dekorationerna får en regäl stöt, blir nog väldigt enkelt och litesmåtrist, har inte alls hunnit det jag tänkt, huu va jag gnäller.

    Försöker tänka att det viktigaste är att jag gifter mej med den bästa på jorden och att det räcker, ingen katastrof om de inte blir exakt som jag tänkt och fantiserat om, och de är de ju inte, men lite trist e de ju iaf.

    I vilket fall som helst så ska de bli så spännande me dom första brudarna ut här, hoppas era dagar blir helt underbara

    Kram Teza 

  • Teza

    Tack Hallonfrossa och vinterfros för ert peppande stöd, när man har en sån där dag ;)

    Vinterfrost, åhh va typiskt då ju, att jag inte tänkte på de att be er om hjälp hmm, men de löser sej nog

    Är så glad för så mycke annat, för den nya bilen, och så hittade jag världens enligt mej snyggaste kappa i Lördags, blev helt kär, en sån grej ni vet man bara MÅSTE ha, fast man inte ens tänkt köpa något sånt hihi
    älskar den :) 

  • Teza

    Uhhuuu dom hade inte min peruk på Buttericks-butiken heller, min kusin var i stockholm idag och kikade in, och näää :(

    Har nu letat som en galning efter en annan, tror och hoppas jag hittat en, men de va så skumt när man skulle beställa, så får se hur det artar sej, håll alla tummar tjejer, vill verkligen ha en, då mitt eget hår är för kort för hårnätat jag ska ha för att det ska bli riktigt snyggt :( 

  • Teza

    Åhhhh hoppas ni fick en riktigt underbar dag alla ni som gifte er igår. Grattis till er allihop

    Jag är glad idag, mina snälla föräldrar har slagit knut på sej för att hjälpa mej med mitt perukproblem, ringde uppsalas butik, där va den slut, sen Göteborg och dom hade EN kvar hihi, så antingen skickar dom den från butiken, eller så köper min svägerskas bror den, och tar me den när han kommer hem till jul, härligt hihi

    Skrattande 

  • Teza

    Åhhh zoooda va otroligt vacker du var, allt såg så mysigt ut, grattis i massor Skrattande

    Här är det nu exakt 4 veckor kvar, börjar faktiskt bli riktigt nervös nu, och känner mej lite sressad hehe, men hör väl till. Pirrar massor i magen av både bubblor och fjärilar haha.

    Nu har vi äntligen hittat skor till m2b, han har ju så stora fötter, de va inte lätt då dom ska passa till en medeltidsdräkt, sidan vi köpte kläder ifrån hade ju passande skor men för små för honom och för stora för mej, själv kan jag inte bestämma mej, hmm börjar bli dax va ;)

    Väntar på ringarna, hoppas verkligen vi hinner få dom.
    Peruken hittade vi till slut i Göteborg, den får jag till jul, det börjar arta sej typ hihi ;)

    Kram på er alla 

  • Teza

    Åhhh hallonfrossa, vilka otroligt fina bilder, du är jättevacker, ni är så fina bägge 2, er dag låter underbar, grattis i massor :)

    Fremm: Åhh så lessen för er skull, kan inte heller tänka mej nåt värre än just det, håller alla tummar och tår att hon kan fixa ringen till dej i tid, stor kram

    Jag skulle ju precis berätta att våra fina ringar har kommit, är jätteglad för dom, men känns ju lite tokigt just nu.
    Har även fått våra otroligt vackra kläder idag, klänning, mannens dräkt och lillsonens oxå, underbart, min peruk har jag oxå fått idag.

    Mellanstora sonens maskeraddräkt har oxå kommit, han ska vara freddy krueger hahaha han blev assnygg ;)

    Nu längtar jag verkligen, såå spännande, kollegans dotter som utbildar sej till konditor ska baka tårtan, pappa fixar maten, väntar ännu på våra skor, va inte lätt att hitta till oss, jag som har 35 och mannen som har 48,5 haha, men till slut så, fick det bli 36 till mej, och så hittade vi ett par snygga till honom oxå puhhh 

  • Teza

    Fremm: Hihi jaaa du kontraster är nog de enda vi två har haha, jag är 160 cm, och han är 196, så visst är de stor skillnad, och trots det och att vi dessutom är så otroligt olika som personer, säger alla att vi passar så otroligt bra ihop, att vi är som gjorda för varann, fast det kanske just är på GRUND av våra olikheter, jag har superhett temrament, han är lugnet själv, jag vill ha ordning och reda lite av ett kontrollfreak, han tar allt som de kommer, är en hmm livsnjutare ;)

    Jag fyller oxå 40 nu till våren och min blivande blir 32 så vi har en rejäl åldersskillnad oxå.

    Tycker absolut ni ska köra på maskerad till 40årsfesten, jättekul ju. Jag och en vän som oxå fyller 40 ska ha 80årskalas haha, vi är lika galna bägge 2 så de kommer oxå bli en kul fest tror jag.

    M2b.s byxor var tyvärr rejält stora, dom ska vara de såklart när det är medeltidskläder har jag insett, men de va lite väl, så vi måste skicka tillbax dom så dom kan fixa till dom lite, dom är sydda efter rätt mått, men stämmer ändå inte helt, suck hoppas det hinns med, men dom som sytt kläderna trodde de, bara vi får iväg dom direkt så, puuhhh 

  • Teza

    Åhhh jag hinner ju aldrig skriva :(, STORT lycka till alla tjejer imorrn på er stora dag Glad

    Kram

  • Teza

    Ojoj nu är det bara 2 veckor kvar för oss som ska gifta oss på nyårsafton, hjälp e inte fääärdig haha, men hinner nog hehe.

    Börjar bli redigt nervös iaf, längtar ju oxå självklart hehe.

    Vilka otroligt fina bilder ni tagit på era som deverkar jättemysiga dagar, så glad för er skull grattis till 1000

    Här tror jag inte de blir nån hippa, men har ju blivit hippad förr, för typ 18 år sen eller nåt hehe, ingen verkar ha tid med varken svensexa eller hippa, men det gör inget, vi blir nog lyckliga ändå hehe, är vi ju redan nu ;) 

  • Teza

    Härligt det är att se allas fina bilder :)

    Själv har jag farit omkring som en skållad råtta idag, fixat det sista i både julklappsväg och till bröllopet, tur man har bra vänner som kan förlja med som smakråd, stöd och sällskap hihi

    idag var det sminket bla som var på agendan, ska ju sminka mej själv, mest för att slippa stressen, har en gammal bekant på Make up store, gick in å frågade om hon hade tid med mej, ja såklart hon hade, varken hon eller jag trodde de skulle sluta med att hon gjorde en HEL provsminkning på mej hehe, nöjd med den som va så snygg, handlade jag som en tok hihi å hoppas på å fixa samma läckra make som hon sen ;)

    Sen har vi bestämt, trots att det är lite hm wt, och kanske lite trist, att vi ska ha angångsgrejjer att äta på och dricka ur. Anledningen är att det inte finns diskmaskin i lokalen och jag vägrar låta nån stå och diska halva kvällen, känns helt fel. Min far som gör maten, till lika restaurangmänniska ut i fingerspetsarna tyckte inte helt om iden å mena att HAN skulle diska, hmm hallå nääää, han fick ge sej, med ett löfte om att iaf besticken fick va riktiga hahaha, så så blev de ;) 

  • Teza

    Åhhhh ärligt, mina svågrar är INTE sånna med framförhållning precis, jag har sagt åt dom flera månader att ska ni hitta på nåt gör INTE de sista helgen, haha å va gör dom smsar mej IDAG och säger att dom ska hämta m2b kl 17 haha jösses, vi har ju faktiskt en bebis hemma så de va väl tur för dom att jag kände de funkar, bara att jag skulle hämta nyckel till lokalen kl 5, så jag svara jaaa visst när jag kommer hem strax EFTER 5, de får ni ta ;)

    Mej verkar de inte bli nåt för, fast de gör falktiskt inget, känns rätt skönt haha, då hinner jag det sista i lugn och roo puhh, har ju faktiskt blivit hippad förr ;)

    Åhhh nu är de bara dryga 2 dar kvar, liiihhhh är såå nervös, spänd och pirrig :)

    Kram på er tjejer :)

     

  • Teza

    Jaaaa liiiiihhhhh, jag är toknervös, pirrig och helt nipprig, sååå spännande hihi

    Uppdatering kommer :) 

  • Teza

    Åhh Grattis Fremm :) Vår tur kom ju till slut oxå :), jag återkommer oxå med lite bilder, har inte fått in så mycket än.

    Men åhh vilken dag, kväll och natt vi hade ;) HELT underbart, trots att vissa saker inte riktigt blev som jag tänkt känns det ändå helt perfekt, alla tyckte de va såå vackert och det kändes verkligen vackert, som en saga nästan helt fantastiskt.

    Helt klart en av dom underbaraste händelserna i mitt liv.

    Så nu fick jag äntligen en stund över att skriva lite, och har varit Fru Ahonen i hela 3 dagar redan, ojoj så fort tiden går hihi Grattis än en gång till er ALLA, önskar er massor med underbara år och lycka Kramar Tess <3
     

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????