• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • MIN

    Allt kom vist inte med ;) Här har ni en blivande brud till, först skulle vi ha gift oss 2012 men en graviditet fick oss att flyta fram det till 2013 men av enäkonomiska skäll så bestämde vi oss för 2014 istället :)

  • ssam

    Umeå bor jag och fästmannen i :) Ska dock gifta oss i Skellefteå.

  • Csve

    Vad roligt med så "spridda skurar"! Jag är från Jönköpings län men mannen kommer ifrån Luleå. Vi träffades 2006 på Elmia bilmässan i Jönköping på påskafton. Sen den dagen har jag vetat att han är mannen för mig!

  • Sandrajavisst

    Jag är nog galen men jag funderar allvarligt på att baka tårtan själv:) jag vet ju hur jag vill ha dem och jag är rädd att jag inte får som jag vill ha riktigt. Undra bara om man blir helt stressad eller om jag inte blir nöjd med konditori tårtan. Jag tycker inte det är så gott med tårar från bageri utan jag vill ja allt hemmagjort:) hmm funderar på ett par minitårtor och sen cupcakes.. Jag har för mycket tid nu att fundera (ligger hemma sjuk) . Men nu vet inte jag vad jag ska planera här näst. Oktal och kyrka fixad. Vart ligger ni i planeringen?

  • Larssonmaria86

    Jag och min m2b bestämde häromdagen att hans syster (som gör helt otroliga tårtor) ska göra vår då jag också var lite nervös för konditoritårta.. Det bästa med att göra den själv eller någon man känner är ju att man kan prova sig fram mycket mer :) Vi har nästan bestämt utseende men inte innehåll och smaksättning, vad har du tänkt ha? Vi bokade kyrka och lokal idag och det känns så skönt!! Nästa steg i planeringen för oss blir att bestämma inbjudningar, festhäfte och vigselprogram då vi vill ha allt i samma serie. Håller just nu på att göra ett inspirations"block" med olika flikar för klänning, blommor, mat, musik m.m. Så jäkla kul :D

Svar på tråden Blivande fruar 2014