Inlägg från: Soldemor |Visa alla inlägg
  • Soldemor

    BT-Veteraner

    Hejsan!

    Efter fem år här känner jag mig lite kvalificerad. Hänger med något ojämna interaller på BT, oftare när jag jobbar (har skruttdator hemma).

    Har inga tvåbenta barn hemma, men väl tre x fyrbenta. Är det något mer som undras över? Är gift sedan snart 20 år så jag är nog lite veteran till åldern också!

  • Soldemor
    TheD skrev 2012-08-14 14:54:21 följande:
    Packar, slänger, packar, slänger... På lördag blir det flytt för min del pga studier :) Men jag har aldrig gillat att slänga saker. För mig har allt känslor...Låter jättefånigt men jag får dåligt samvete och det hjälper inte när någon säger:"Men..ska du slänga den här tröjan?" (eller vad det nu är). Då börjar jag gråta! Usch!!!! Men det går ju alltid att shoppa sen :p
    Du kan ju skänka till någon välgörenhetsorganisation typ Myrorna eller så. Då blir det någon annan som får glädje av dina saker och du slipper slänga dem utan de kan "leva" vidare.
  • Soldemor
    Sara 120707 skrev 2012-09-12 20:41:00 följande:

     


     


    Böcker är fantastiska men smått beroende framkallande, jag är en seriös book addict, har jag väl fastnat för en bok så KAN JAG INTE släppa den, börjar kännas ohälsosamt faktiskt...


    Lider av samma åkomma! Kan dessutom inte gå in i ett bibliotek utan att ha med mig ut en kasse. Och vi skall inte tala om bokaffärer - farligt!!
  • Soldemor

    Jag säger bara: "En röd liten fågel i juletid" av Fanny Flagg - helt oemotståndlig!

  • Soldemor

    Det viktigaste är väl vad man tror? Min lilla svarta donna på bilden tror att hon är störst i världen, inbegripet sabeltandade tigrar, typ! När hon var tre månader satte hon klorna i nosen på en irländsk setter som var hemma hos oss och som gick liiite för nära henne. Tuffa bruden!

  • Soldemor
    Chicita skrev 2013-11-06 12:00:27 följande:
    Jepp, han har en rätt mörk röst också. Så jag skulle inte vilja möta det där monstret på andra sidan dörren (om jag inte Min hund är inget fan av katter.
    Speciellt inte grannkatterna.
    Dom vet hur långt hans snöre räcker när han sitter ute på baksidan. Och då sätter dom sig typ 2 meter längre bort och retas med honom... Funderar på att skaffa ett längre snöre {#emotions_dlg.djavulsk}Oskyldig 

    Aj aj, inte vara så ond! Då kommer hämnarkatten!

  • Soldemor
    Lenblo skrev 2013-11-07 17:41:07 följande:
    Jag har fått resultatet på DNA-testet på min hankatt. Obestämd Hjärtsjukdom heterocygot. Dags att testa alla ungarna då, och hoppas på att det är fler än hälften som är fria då. Slumpen gör ju vissa avvikelser ibland, te.x. är 5 av 6 kattungar hanar.
    Vad är det för ras du har?
Svar på tråden BT-Veteraner