Inlägg från: Mandala |Visa alla inlägg
  • Mandala

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Fröken Finemang skrev 2013-01-01 20:37:26 följande:
    idag börjae jag trots att jag egentligen är ganska emot haha, med LCHF. 
    Jag hoppas ha minskat några kilo tills bröllopet, men hoppas mest att mina ledbesvär ger med sig litegrann iallafall!

    Nu är det äntligen 2013! Hurra! 
    Jag kommer köra GI, det får bli en rivstart liknande LCHF, men sen GI med liiite o rätt kolhydrater, men måste minska några kg först. Nu ska jag sätta mig och skriva matsedel för veckan.
  • Mandala
    sommaren13 skrev 2013-01-10 17:10:27 följande:
    Har ni börjat fundera på håruppsättning och slöja eller inte slöja? Jag står i valet och kvalet, en del av mig vill ha en slöja uppsättningen och en del av mig inte....
    Jag har funderat och funderat. Har provat klänningen med slöja och utan och tycker det ser snyggare ut utan slöja, så jag har valt att inte ha någon. Var lite inne på att ha det halvuppsatt med nån blomma eller dyl i håret, nu tror jag det blir en "slarvig" uppsättning lite romantisk stil med ett par mindre blommor/klämmor i håret.
  • Mandala

    Jag har så svårt att bli nöjd med bröllopsinbjudan. Vill på ett sätt ha en enkel och göra den själv i photoshop, gillar sån med olika typsnitt. Sen känner jag att den kanske blir för enkel och tråkig. Suck, vet inte riktigt vad jag ska komma på för att piffa till den. Letar efter små bilder att använda men hittar inga som går att ladda ner som jag gillar. 

    Någon här som vet någon bra sida att ladda ner små bilder att lägga in i photoshop? 


  • Mandala

    Där hittade jag jättemycket fint igår men sen när jag försökte ladda ner stod det att det kostade 2000:- i månaden! Känns ju jättedyrt, 21000 om året. Eller finns det sätt att ladda ner gratis?


  • Mandala

    Vi har detaljer i teal, men mest vitt o ljust och en del naturfärger som juteväv o kuvert o så går i natur. Även lite aprikos blir det bland detaljerna.


  • Mandala

    Vi har frågat ett par om de vill vara värdpar/tostmaster/madam, de har tackat ja, sen när vi/de planerat vad som behöver göras så får de säga om de vill ha stöttning någongstans. I så fall frågar jag en vän i första hand.

    Hur gör ni med bröllopsdansen? Ska ni dansa? Vad för dans och till vad? 


  • Mandala

    Vi har ju gått på Lindyhop nu för att försöka hinna lära oss så vi kan dansa det på bröllopet. Men kanske att vi kör en vals först, vi  måste nog bara öva på det lite mer, eller öva överhuvud taget, vi har inte tränat på vals alls.


  • Mandala

    Vi har bestämt en låt i kyrkan men har inte bestämt eller hittat någon som ska sjunga den, det är nick cave med in to my arms. Min man som älskar den låten, har spelat den om o om här hemma. han tog fram texten till mig för nån år sen för att jag verkligen skulle förstå hur fin den var. Det gjorde jag och den har känt speciell efter det. Min vän har sagt att hon funderar på om hon skulle spela den på piano, men jag vet inte om jag skulle klara det känslomässigt.


  • Mandala

    Hihi gulligt av din man! Här var det nog lite tvärtom...han hade ett pris som han tyckte var lagom för klänningen. Jag gick ut och provade och tittade inte så mycket på priset utan bara på hur den satt på mig och hur mycket jag fastnade för klänningen. Sen köpte jag den, 5000 över budgeten, lite svårt hade jag att berätta vad den kostade men efter några timmar fick han veta. Han hade inte trott att klänningar var så dyra, blev lite förvånad sen kändes det ok för honom hihi.


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!